mileyanddemi 22.10.09, 18:56 Czy spotkałyście się z takim czymś w galeriach np . w Złotych Tarasach,Arkadii,Alfie,krakowskiej ? Dziewczyny stoją wypindrzone i się lapią Ja raz się spotkała w Alfie , takie dwie stały PISZCIE Jeśli był tak temat to przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mileyanddemi Re: Galerianki - czy ten problem wzrasta ? 22.10.09, 18:56 lapią-patrzą spotkała - spotkałam * Odpowiedz Link Zgłoś
kkk277 Galerianki-czy ten problem wzrasta? 22.10.09, 19:37 jeszcze nie spotkałam Odpowiedz Link Zgłoś
kapi Re: Galerianki-czy ten problem wzrasta? 22.10.09, 19:39 Niee , i może to dobrze ? Nie chciałabym zobaczyć takie dziewczyny ,które stoją koło stoisk i tylko czekają na sponsora . ; / One rujnują sobie życie. Odpowiedz Link Zgłoś
bubinka Re: Galerianki - czy ten problem wzrasta ? 22.10.09, 19:38 Ja mieszkam niedaleko Katowic i w moim mieście w takim małym centrum handlowym stoją takie "dziewczynki" po 14-15 lat w mini i kozakach,przeżuwając Hubę Bubę i się gapią na gości po 40 lat co się z nimi pier...(sorry) za telefon ! Myślę,że ten problem wzrasta i jest co raz więcej "galerianek" trzeba z tym coś zrobić bo nie długo 10 letnie dzieciaki się będą się sprzedawać za miśka ! PROTEST Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: Galerianki - czy ten problem wzrasta ? 22.10.09, 19:43 tu się z tobą zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
demi261 Re: Galerianki - czy ten problem wzrasta ? 22.10.09, 19:46 ja jeszcze nie spotkałam, takich dziewczyn Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski taa... 22.10.09, 19:45 taa... w złotych tarasach wszędzie się takie pętaja ale to w końcy chyba największe centrum w polsce w innych nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
martf Re: Galerianki - czy ten problem wzrasta ? 26.10.09, 22:22 Ja jeszcze się z tym nie spotkałam .. a więc nie wiem czy ten problem wzrasta . Ale kiedyś nie mówiło się o galeriankach .. gdy używałam tego słowa to niektórzy nie wiedzieli kto to ... pamiętam takie laski na n-k miały zdjęcie ... z 5 ich tam było i podpisały to Galerianki ... nie wiem .. ale myśle , że nie zrobiły tego celowo ... SOry jeśli wybiegłam poza temat . ;P Odpowiedz Link Zgłoś
panna_efron_x33 Re: Galerianki - czy ten problem wzrasta ? 27.10.09, 18:08 nie widziałam nic takiego . i osobiście nie mam nic przeciwko temu ;o Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Galerianki - czy ten problem wzrasta ? 22.10.09, 19:52 Nie często się z tym spotykam ,śmieję się z takich lasek. Ich problem ,robią to bo chcą ,nikt im nie każe. A robią to naprawdę z głupich powodów. Bo nie mają super nowego telefonu LG Cookie i nowej bluzki za 60 zł z New Yorkera. Jakby chociaż robiły to dlatego ,że nie mają co jeść ,głodują i nie mają pieniędzy , jakby chociaż przeżywały jakiś dramat ... nie uważam ,że to łatwe pieniądze. Jak można uważać za łatwe pieniądze sprzedawanie własnego ciała? Robienie komuś loda w toalecie w centrum? masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Galerianki. 26.10.09, 14:11 W Złotych Tarasach ostatnio widziałam takie dwie - wypindrzone, białe kozaczki, guma w gębie i w torebce. W Galerii Mokotów jeszcze nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.bez_dna Re: Galerianki. 26.10.09, 15:25 jaa w Bydzii mieszkaam i jeest takii sklep Focus Park taam stoja takiee laski codziennie . : DD najczescieej przed Saturnem...-'- mojaa kolezanka z klasy (chodze do 6 klasy) tez taam nie raz stoi... no alee siano dostaje... trzeba patrzec , ze ona ma trudn a sytuacje w domu... ale mogla by robic cos innego... Odpowiedz Link Zgłoś
ldn Re: Galerianki - czy ten problem wzrasta ? 26.10.09, 15:38 Nie widziałam takich panienek w galeriach, ale sponsoring w moim mieście istnieje. Moja koleżanka z gimnazjum sypia z żonatym facetem z dzieckiem za szlugi i piwo, ale cóż, mnie jej głupota nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
rukola Re: Galerianki - czy ten problem wzrasta ? 26.10.09, 15:46 To jest straszne. Ja nie widzialam na wlasne oczy, bo mieszkam w zadupiu ;p Ale te dziewczyny sa zalosne. Zeby sprzedac swoje cialo za fona ? zal. Jeszcze jak jakis oblesy staruch to juz calkiem ;/ Az mi sie niedobrze zrobilo;/ Odpowiedz Link Zgłoś