miley112 22.10.09, 22:06 ` jestem ciekawa jakie bransoletki nosicie ? ` ja np. z przyjaciółką nosimy bransoletki z napisem ' the best friends forever ' `jak był już taki wątek to sorry . ale szukałam i nie znalazłam . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martagirl Re: Bransoletki ? 22.10.09, 22:28 ja rozne..zalezy od mojego stroju i jak mi sie podoba..;DD Odpowiedz Link Zgłoś
olenkaxx13 Re: Bransoletki ? 22.10.09, 23:15 no wiesz nie wiem jak w polsce ale w anglii nosi sie takie 'shagbandy' to takie gumowe chude branzoletki kazda ma inny kolor i cos znaczy jak masz dwie to sie je tak razem zaczepia i to fajnie wyglada =) Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Bransoletki ? 22.10.09, 23:29 ja noszę srebrną bransoletkę, do której można podczepiać zawieszki, dostałam ją od mamy, która kupiła ją i moją pierwszą zawieszkę w Aparcie. teraz mam cztery zawieszki, a dostaję je zawsze z jakiejś okazji, np. urodziny, czy zdanie ważnego egzaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Bransoletki ? 23.10.09, 18:05 Ja nosze różne bransoletki. Aktualnie noszę czerwono seledynową bransoletke ze splecionych sznureczków. Sama ją zrobiłam! Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: Bransoletki ? 23.10.09, 18:08 kocham bransoletki.nosze każdego rodzaju Odpowiedz Link Zgłoś
v. Re: Bransoletki ? 23.10.09, 18:14 jakoś nie przepadam za bransoletkami. nigdy nie nosiłam. zdecydowanie wolę pierścionki i kolczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Bransoletki ? :// 23.10.09, 18:15 Po co takie wątki.?? Pytasz, jakie 'my' nosimy bransoletki, więc odpowiadamy.. ale nie wiadomo po co.. Wątek, bo żeby był tylko, nie?? No bo serio, kogo obchodzi jakie bransoletki nosi druga osoba?? Założę się, że połowy odpowiedzi [?] i tak nie przeczytasz.. Sory za uniesienie, ale taka prawda.. nikogo to nie obchodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Bransoletki ? :// 23.10.09, 18:23 paulinisia ma rację... Przecież ja moge założyć wątek "jakie naszyjniki nosicie" albo "jakie podpask" i Troche to bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka_ Re: Bransoletki ? :// 23.10.09, 18:23 paulinusia4 napisał(a): > Po co takie wątki.?? > Pytasz, jakie 'my' nosimy bransoletki, więc odpowiadamy.. ale nie wiadomo po co > .. > Wątek, bo żeby był tylko, nie?? > No bo serio, kogo obchodzi jakie bransoletki nosi druga osoba?? > Założę się, że połowy odpowiedzi [?] i tak nie przeczytasz.. > > Sory za uniesienie, ale taka prawda.. nikogo to nie obchodzi.. skoro ci się nie podoba to nie wchodź a niby poco są inne wątki też tak bez sensu że by by ło ? nie ! po to żeby się wypowiedzieć ... Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Bransoletki ? :// 23.10.09, 18:30 Eh... Co ja mam na ręce x) Mam czarno-czerwoną bransoletkę z muliny. Dwa rzemyki. I koraliki.... Takie długie... Czarne... I czerwone.... Sama robiłam ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Bransoletki ? 23.10.09, 18:36 miałam kiedyś własnoręcznie zrobioną przeze mnie, ale zgubiłam na wakacjach póxniej siostra mi kupiła taką trochę w stylu hipisowskim a teraz nie noszę takich rzeczy tylko ewentualnie pieszczoche Odpowiedz Link Zgłoś