samotnymotyl 24.10.09, 19:24 Hej Lubicie jej piosenki ? Ja lubięęę ! Demi fajnie śpiewa i ma fajne piosenki a Wy lubicie jej piosenki? którą najbardziej? sorki jak był taki wątek..^^^ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zakazany.owoc Re: Piosenki Demi LOvato ;d 24.10.09, 19:34 Lubię Demi. Nie wiem czemu mówią że Swift czy Cyrus są od niej lepsze. Przecież to nieprawda : - xx Ulubiona piosenka ? - Solo - Gift of a friend - Catch me - World od chances Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: Piosenki Demi LOvato ;d 24.10.09, 19:43 co Swift i Cyrus oraz Demi , to najlepsza Swift , potem Demi , ale nie oto tu chodzi . Ulubiona piosenka ? "Catch me " "Here we go angin " " La La Land ! " generalnie lubię jej piosenkki !. Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Piosenki Demi LOvato ;d 24.10.09, 19:49 Behind Enemy Lines. Catch Me. This is me. Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Piosenki Demi LOvato ;d 24.10.09, 21:15 Uwielbiam jej piosenki. Styl mniej. Uważam jednak, że Demi ma niesamowity głos i jest naprawdę utalentowana. To jedyna gwiazdka Disneya, którą lubię. Moje ulubione piosenki z repertuaru Lovato to: - Don't Forget - La La Land - This Is Me. Odpowiedz Link Zgłoś
madeleine. Re: Piosenki Demi LOvato ;d 24.10.09, 21:22 Nie przepadam za Lovato, ale podoba mi się jej piosenka 'World Of Chance' Odpowiedz Link Zgłoś
addie. Re: Piosenki Demi LOvato ;d 24.10.09, 21:35 Nie przepadam za nią ale muszę przyznać że piosenki ma świetne. Najbardziej lubię: Here We Go Again So Far So Great Got Dynamite Catch Me Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Piosenki Demi LOvato ;d 24.10.09, 21:51 Lala Land...; )) Podoba mi się jeszcze wykonanie piosenki z Camp Rock przez Demi This is me No i oczywiście Send it On - ale o niej jako o osobie nie przepadam!! Odpowiedz Link Zgłoś
missfunky l;ubię 25.10.09, 12:27 tak sa ok Lepsze niz miley o 1000 razy Szkoda tylko że demi pomagaja w tym inni znani artysci Odpowiedz Link Zgłoś