julka_18 Re: Szok! Co one znowu wyprawiają. 25.10.09, 10:02 przyznaję, nie jest to najlepszy wzór do naśladowania pod tym względem.. jestem fanką Miley, ale przyznaję, że przesadziła. ale po 1 ma co pokazywać. nie wstydzi się. jest ładna, zgrabna, i wgl. a po 2 przecież to było 2 lata lub 3 temu.. Miley się zmieniła.. pozdrawiam. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: Szok! Co one znowu wyprawiają. 25.10.09, 10:04 bosh. wielka mi nowosc. gwiazdeczki probujace na siebie zwrocic uwage mediow. jak sie nie ma talentu to pokazuje sie cialo, zeby zyskac slawe. a tego typu fotki, to nie pierwsze w karierze panny cyrus i hudgnes. Odpowiedz Link Zgłoś
mi4s5ia9q Re: Szok! Co one znowu wyprawiają. 25.10.09, 10:11 sweet fotki !!!1 cudo miód i krakersiki !! Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatelady16 . 25.10.09, 10:45 Ejj. ale te zdjecie jest STARE.! . Miley nie ma krótkich włosów przeciez. i widac ze jest młodsza.;p Odpowiedz Link Zgłoś
mylipslikesugar ; x 25.10.09, 10:51 TO ZDJĘCIE JEST STARE! i nie Ty pierwsza je znalazłaś .. nie ma czym podniecać . ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.bez_dna jaa . alee strasznee . ! 25.10.09, 12:50 ło bozee . ! . : // normlaniee co onee robiaa . ! . tzrebaa ich do sadu podac i dozywocie im daac . ! ja pier , dole weez sie opanuj , tez sb robie takie fotyy . dziecko dyrektora...-'- Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: jaa . alee strasznee . ! 25.10.09, 14:35 o jaaa ;x do sądu . dożywocie. 85% nastolatek robie sobie takie zdjęcia. a że dwie s u k i są sławne nie dziwo że podnieta dla dzieci o takie zdjęcia ;d nie widzicie że to fotomontaż? hihhi, kocham ciocię photoshop ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mrowa96 Re: jaa . alee strasznee . ! 25.10.09, 14:49 o boze srasze ;p , po 1 one nie są w mini przynajmiej vanessa , po 2 te zdjęcie jest stare Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde Re: Szok! Co one znowu wyprawiają. 25.10.09, 19:46 czy one nie sa ciut za chude? dla mnei to szkapy Odpowiedz Link Zgłoś
czarnanatalie Re: Szok! Co one znowu wyprawiają. 25.10.09, 19:50 Nie wiem skąd masz te foto bo jest bardzo stare.... Odpowiedz Link Zgłoś
mileyka a tak szczerze... 25.10.09, 19:57 a tak szczerze ... to czy żadna z was nigdy nie wygłupiała się z przyjaciółką i nie robiła se takich lub innych fot ?? ;p bo ja się przyznam szczerze, że jak jestem ze swoją przyjaciółką to też nam odwala... i też se robimy głupie foty np. w stanikach...;p tylko, że Miley i Vanessie ktoś te foty wykradł i taka jest różnica . ;x Odpowiedz Link Zgłoś
billie_jeanxd yyy...i co z tego? ;/ 25.10.09, 19:57 Dziewczyny po prostu lubia szalec i co z tego ?. ;/ nie sa nagie wiec w czym problem ?. poza tym wyciagasz fakty z przeszlosci...stare fotki ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
polly__ Re: yyy...i co z tego? ;/ 25.10.09, 20:00 billie_jeanxd napisał(a): > Dziewczyny po prostu lubia szalec i co z tego ?. ;/ > nie sa nagie wiec w czym problem ?. > poza tym wyciagasz fakty z przeszlosci...stare fotki ;/ Właasnie, zgadzam się.. . Inne nastolatki tesh se robią takie fotkii, jak nie gorsze. I nikt z tego takiej afery nie robi, a tutaj wielka tragediaa.! . Boshee. Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Szok! Co one znowu wyprawiają. 25.10.09, 20:00 z twarzy są straszliwie podobne,ale ja wątpie żeby to były one.patrzcie jakie chude!nawet nie szczupłe,poprostu CHUDE!a vanessa i miley mają trochę ciałka..zresztą o vanessie wszyscy zapomnieli,musi podgrzewać atmosferę.o miley też już się tyle nie mówi,teraz modny jest pattinson Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Szok! Co one znowu wyprawiają. 25.10.09, 20:03 Stare zdjecie , a dla mnei to wygląda na brende song i nesse ; / Odpowiedz Link Zgłoś
manual. Re: Szok! Co one znowu wyprawiają. 27.10.09, 12:38 O żal, żal, żal. Zdjęcie stare jak świat! Widzę niektórym się nudzi i bynajmniej nie chodzi mi tu o Miley i Nessę^^ Jak już chcesz je obrazić, zrobić aferę, nie wiem co- to wymyśl chociaż coś lepeszego. Czy w tym zdjęciu jest coś strasznego, gorszącego? Nie. Ciekawe dlaczego nie wkleisz zdjęcie z plaży? Tam wszyscy pokazują więcej niż one na tym zdjęciu. Wy z koleżankami, przyjaciółkami niegdy nie robiłyście sobie podobnych zdjęć? Pewnie odpowiecie, że nie, albo na pewno nie aż tak wyzywające <lol2> Naprawdę, ludzie opanujcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: Szok! Co one znowu wyprawiają. 27.10.09, 12:49 no cóż, pochwalić to nie mają się czym. ` Odpowiedz Link Zgłoś
ice_tea Re: Szok! Co one znowu wyprawiają. 29.10.09, 17:55 To one się kumplują?! Zawiodłam się na Vanessie, biedny Zac.. Wykrzywiły się jak szczury w pomyjach a do tego w ogóle nie mają biustu (biedny Zac) i co tu pokazywać!! Nie zapomnę o tobie -----> Odpowiedz Link Zgłoś
niley żal.. 30.10.09, 14:27 Był już taki wątek i to jest zdjęcie z pred 1,5 roku... Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e . 30.10.09, 16:44 mam z kolezanka podobne.. tylko ze ladniejsze jesteśmy ;] jak na van to malo erotyczne zdjecie^^ jak na tą druga to tez ;p musze przyznajc ze van ladnie wyszla. u wugule ladna jest ;p co do miley to zal mi niej / takim brzydkim sie urodzic..mniejsza z tym.. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
iana Re: . 30.10.09, 16:55 Jak już robią foto, to mogły się bardziej postarać bo to jest blee ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
candy.girl Re: Szok! Co one znowu wyprawiają. 30.10.09, 17:11 Szybka jesteś ;x ja to zdjęcie widziałam już z pół roku temu ;o Odpowiedz Link Zgłoś
x_miley_fan_x Szok!Co one znowu wyprawiają. 30.10.09, 17:21 ONE TE ZDJĘCIA ZROBIŁY SOBIE DAWNO,BO WIDAĆ NA NICH,ŻE NIE WYGLĄDAJĄ TAK JAK TERAZ TYLKO JAK KIEDYŚ! Odpowiedz Link Zgłoś
ann_95 Re: Szok! Co one znowu wyprawiają. 30.10.09, 17:29 oh jaki zal.....blllllee dwa kościotrupy z zezem i miseczką A lub mniejszą, zrobią sobie foty i myślą że są cool ......... Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Szok! Co one znowu wyprawiają. 30.10.09, 17:48 Nie no całkiem spoko fota Czego się czepiasz laska, co? Nic wielkiego tam na tym nie widać... Odpowiedz Link Zgłoś
julka6655 Fotomontaż.;p 30.10.09, 17:57 Jak dla mnie to fotomontaż, ich ciała nie są podobne do prawdziwych, a z tego co wiem to one nawet nie się kolegują. Po za tym Van ma 150cm wzrostu i jest na pewno niższa od Miley, a na tym zdjęciu jest odwrotnie. No i gdyby to była prawda pewni jakaś gazeta lub portal coś by o tym zdjęciu wspomniał. Odpowiedz Link Zgłoś
natuska412 Re: Szok! Co one znowu wyprawiają. 30.10.09, 19:50 www.kotek.pl/forum/02,3001,102312230,102312230,Gwiazdy_jakie_widzieliscie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: Szok! Co one znowu wyprawiają. 30.10.09, 22:03 ` yy ... udany fotomontaż a niektórzy już w to wierzą ;/ Choć przyznaje że ich poprzednie prywatne fotki nie sa godne naśladowania dla ich fanek ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
oxygeniumoflife Re: Szok! Co one znowu wyprawiają. 31.10.09, 17:35 co to za telefon? ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
claudunia Re: Szok! Co one znowu wyprawiają. 31.10.09, 17:39 nawet jesliby ,to widać ,że zdjęcie jest stare ,bo MIley wygląda zupelnie inaczej niż na tym zdjęciu i jest teraz bardziej krągła. Odpowiedz Link Zgłoś
cheeky Re: Szok! Co one znowu wyprawiają. 31.10.09, 17:41 aż tak się to wstrząsnęło . ? tak bardzo to przeżywasz . ? no naprawdę . mnie takie foty nie ruszają . poza tym widać , że albo stare albo fotomontaż . Odpowiedz Link Zgłoś
hannah320 miley i nessa 31.10.09, 17:47 to nic dziwnego kiedyś widziałam podobne fotki tylko że miley i vanessa były osobno ... one mają jakąś obsesję na temat swojego brzucha ... Odpowiedz Link Zgłoś
inalcanzable lol 31.10.09, 17:54 patrząc na samą miley można powiedzieć, że to stare zdjęcie. Żal z was, to tak jakbyście zobaczyli na plaży dziewczynę w bikini. Podnieca Was to? Odpowiedz Link Zgłoś
karoola.006 Re: Szok! Co one znowu wyprawiają. 05.12.09, 16:44 chcą uwodzić facetów . ja im radzę tak ; od tego ich ''kariera'' pójdzie na dno .. - nie radzę . ; l Odpowiedz Link Zgłoś