Dodaj do ulubionych

Co mam zrobic ???

26.10.09, 14:11
Mam w klasie kilku chłopców którzy sie we mnie zakochali nie wiem dlaczego nie chca się
odczepic mam juz tego dość kiedy mowie im zeby dali mi spokój nie reagują a po za tym
jest ich 6 nie wiem co robic pomocy !!!sad
Obserwuj wątek
    • roseline Re: Co mam zrobic ??? 26.10.09, 14:21
      nie zwracaj na nich uwagi . mają tylko 12 lat więc przejdzie im, zobaczysz smile
    • esti pełen lajzzz 26.10.09, 15:30
      łał...a on tak do ciebie dla jaj zarywaja czy na serio...bo u mnie do takiej
      wszyscy dla jaj no i ona ma masakre z reszta zasłużyła na to...a ty przestań
      sie nimi przejmowac odczekaj ,zero reakcji na nich jakiejkolwiek może wtedy
      im sie znudzi..bo w sumie jak im mówisz tekst w stylu 'odwal sie' itp to ich
      to bardziej nakreca
      • kociakgabi :* 26.10.09, 16:14
        Ja miałam to samo !! Ciesz się , że cię lubią !! Nie reagowałam na ich zaczepki i w końcu
        dali sobie spokój !! To nie znaczy żę się do nich nie odzywałam, tylko na te wszystkie
        pytania o chodzenie odpowiadałam nie !! A teraz mam spokójj.. kiss
        • destiny__ Re: :* 27.10.09, 07:54
          jak sie mnie pytali czy chce z nimi chodzic odpowiadałam nie ale i tak nie dali sobie
          spokoju smile
          Dzieki za wasze rady wypróbuje a potem napisze o ich reakcjach wink xD
      • destiny__ Re: pełen lajzzz 27.10.09, 07:57
        U mnie na serio.. i chyba nie przestaną moze jak pójdziemy do różnych klas w gimnazjum
        to przestaną ale nie wiem jak przeżyje ten rok szkolny wink poza tym cały czas piszą do mnie
        esy i dzwonią nawet juz jednego zablokowałam na komie bo mi zapełnił skrzynke z
        wiadomoisciami smile sad
    • zigii Re: Co mam zrobic ??? 27.10.09, 18:53
      Haha, wiesz, nic na to nie poradzisz, najwyżej będziesz ich ignorować. Znudzi im
      się XDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka