martolinka 07.11.09, 12:20 Czy robicie same jakieś ozdoby do pokoju na święta ? (jak tak to jak to robicie) np. ręcznie robioną świeczkę Ja narazie nie mam pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinusia4 Re: Ozdoby na święta : D 07.11.09, 12:38 pff, po co? wystarczy iść do sklepu i coś kupić ;d Odpowiedz Link Zgłoś
martolinka Re: Ozdoby na święta : D 07.11.09, 13:01 DO paulinusia4 Np po to żeby oszczędzić pieniądze na prezenty ale jeżeli ty kupujesz rodzinie tylko najtańszy długopis to ja się nie dziwię że masz dużo kasy i możesz sobie wydawać na co chcesz DOROŚNIJ !!! Nawet nie potrafisz nic zrobić !!! (żal mi ciebie ) Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: Ozdoby na święta : D 07.11.09, 15:03 ustrajam sobie małą choinkę. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
candy.girl Re: Ozdoby na święta : D 07.11.09, 15:11 Ja często robię coś z papiery , np. gwiazdki , śnieżynki . W tym roku też coś będę robić a z tymi świeczkami to super pomysł ;d Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Ozdoby na święta : D 07.11.09, 15:15 Co roku robie z gałezi starej choinki stroiki ; d slicznie wyglądają ; d Robie też takie wielkie babki bąbki z muliny ; > Emm czasami z 5 latnią sis tobie łąńcuszki z papieru x DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyka19 Re: Ozdoby na święta : D 07.11.09, 15:18 ja to nie bardzo ,ale np w szkole robiliśmy aniołki z masy solnej Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Ozdoby na święta : D 07.11.09, 16:20 ja robie z papieru jakieś cuda . ale w tym roku może pomyślę nad czymś bardziej skomplikowanym ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Ozdoby na święta : D 07.11.09, 19:13 nie musisz od razu tak na nią naskakiwać. ; \ sama dorośnij. tylko dzieciaki tak robią. ja wyjmuję z szafy małą choinkę, przystrajam ją, wyjmuję świąteczne poszewki na poduszki i ubieram je w nie, wyjmnuję świąteczne maskotki i figurki, wszelkie lampiony i tym podobne, moją choinkolampkę. x D Odpowiedz Link Zgłoś