joe_demi_selena 07.11.09, 19:33 Mam 160cm a ważę 65 kg Co robić mogę ćwiczyć po 1godz. dziennie! Ale jak? jaką dietę zażywać? Co mam zażywać? Chciałabym schudnąć 15kg! W jakiś miesiąc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
any3 Re: Nadwaga:( 07.11.09, 19:36 Chciałabym Ci pomóc, np moja pani od maty, że ona wcześniej jadła 3 razy dziennie, a teraz je 5 i chudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
syll_morphine Re: Nadwaga:( 07.11.09, 19:40 Jedz mniej ale częściej czyli jedz mniejsze porcje ale np. co godzine ;D nie jedz po godzinie 20 i 2 godziny przed snem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kkk277 Re: Nadwaga:( 07.11.09, 19:45 hmmm...dieta +cwiczenia ale to chyba sama juz wiesz poszukaj coś w necie a i jeszcze-15kg w miesiac-niestety ale 0 szans(po za tym to nie zdrowe powinno sie ok.1kg.na tydzien"zrzucać") Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Nadwaga:( 07.11.09, 19:44 W miesiąc Ci się nie uda zrzucić 15 kg. Proponuję jazdę na rowerze stacjonarnym 40 min. dziennie + SKS siatkówki 1 raz na tydzień + basen 1 raz w tyg. Dieta - jesz normalnie obiad ,śniadanie ,kolacje - ale w małych porcjach ,ostatni posiłek o 18.00 ,przekąska - owoc etc. i po paru miesiącach powinnaś ważyć 50 kg. ;d Miałam dokładnie taki sam przypadek jak Ty i schudłam tym sposobem. powodzenia. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
freakshow_ ;cc 07.11.09, 19:52 w miesiąc nie ma szans . ;cc ale wpisz w google: Odchudzanie na zawołanie i tak coś wyskoczy, tyle że trzeba płacić . ;x ale podaj mi e-mail to ja Ci wyśle plik, bo mam tą dietę na kompie . ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: Nadwaga:( 07.11.09, 20:21 "odchudzanie na zawołanie " pomaga . Ja chodzę na aerobik i nie jesm słodyczy i po 18 . " noo narazie się udajee . ;_) Powodzenia . Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Nadwaga:( 07.11.09, 20:26 no wież to nie jest jakaś ogromna nadwaga więc się jakoś nie zamartwiaj poszukaj diet na google no i cwicz i ważna jest tez motywacja !! Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Nadwaga:( 07.11.09, 20:30 skacz na skakance... róz jakieś skłany itp. włącz muzykę i tańcz ! i jedz mało ale często ! Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Re: Nadwaga:( 07.11.09, 20:34 Po pierwsze nie można w takim czasie zrzucć tylu kilogramów, bo prowadzi to do wycieńczenia organizmu. Nie możesz również nic nie jeść, bo tkanka tłuszczowa wtedy robi zapasy i nasze ciało się tuczy. Chudnąć nalezy z rozwagą i z czasem. Odrzuć słodycze. I jedz tylko śniadanie, obiad i kolację, ale te posiłki nie moga być syte. Dużo owoców i warzyw ;D. I po dłuższym czasie zauważysz efekty. Tak sądzę, ponieważ u mnie to działało. Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: Nadwaga:( 07.11.09, 21:17 a propos jak będziesz wykonywała ćwiczenia, to rób szybkie ruchy bo wtedy spalasz tkanke tłuszczową. Ja mam za chude nogi, więc ćwicze żeby rozbudować mięśnie móg. ćwiczenia wykonuje powoli i dokładnie. uważaj żeby twoje się nie rozrosły, tylko żebyś pozbyła sie nadmiaru tłuszczyku Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: Nadwaga:( 07.11.09, 21:21 a i jeszcze jedno jak w miesiąc uda ci się tylke schudnąć, to będziesz miała efekt jojo. lepiej np. w miesiąc 5. a i nie głodź się, najlepiej spalić wszystko ćwiczeniami Odpowiedz Link Zgłoś
lusiiaczek_joe Re: Nadwaga:( 07.11.09, 21:34 Miałam dokładnie sam problem ;]. Ważyłam około 61 przy wzroście 159,5cm., a teraz ważę 54 ^^. Proponuję rowerek stacjonarny, aktywność na w-fie, chodzenie na jakieś dodatkowe siatkówki, tańce, koszykówki i np. na basen lub tennis. Normalne trzy posiłki dziennie, przekąski często w małych ilościach i nie jeść po 18 ;]. I mieć jeden taki dzień w którym sobie możesz pozwolić na wszystko ^^. A jeżeli chodzi o dietę może taka dopasowana do twojej grupy krwi- przede wszystkim zdrowa i mało kaloryczna, więc warto spróbować. Może Ci się uda w miesiąc mi się udało w około dwa miesiące, ale zawsze trzeba mieć nadzieję . Powodzenia . Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 :) XD 07.11.09, 21:37 Skończ z cukierkami i niejedz kolacji ...napewno podziała Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Nadwaga:( 07.11.09, 21:47 Trzba być cierpliwym bo nie wiem czy uda ci się w miesiąc.Jedz nie tak dużo,i tylko zdrowe i dietetyczne jedzienie.Dużo ćwicz,bądź aktywna i myśl o skutkach bo to motywuje;D Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd czytaj . ; ) 07.11.09, 21:56 o jejq.. hmm no więc : * tańcz przynajmniej półtorej godziny dziennie * rób codziennie po kilkadziesiąt brzuszków * staraj się nie jeśc słodyczy * wysilaj się na wf [ staraj się wysilac x d ] * jedz mniej niż zwykle , bez żadnych majonezów itp. * wystarczy chciec . ! Odpowiedz Link Zgłoś