zigii Re: ROCK czy POP? 11.11.09, 16:41 pop, ale rock też, nawet teraz dosyć często. my chemical romance od niedawna słucham codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: ROCK czy POP? 11.11.09, 16:49 Ja najbardziej to Pop-rock Jonasów słucham od jakiś niecałych dwóch lat. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: ROCK czy POP? 28.11.09, 12:23 Rock. Pop to baaardzo rzadko. Mam kilkanaście popowych piosenek na komórce, ale jakbym popatrzyła na "Najczęściej słuchane, to tam są same rockowe piosenki" Odpowiedz Link Zgłoś
andziulusia Re: ROCK czy POP? 28.11.09, 12:29 A jA lÓbJe RoKa , ŁaŁ , jEsTeM sÓpEr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka759 Re: ROCK czy POP? 28.11.09, 12:29 POP . ;D częściej słucham popu . np. Anahi , Shakiry . xDD ale ja ogólnie wszystkiego słucham . xDD wszystkiego co wpadnie mi w ucho . Odpowiedz Link Zgłoś
olla2205 Re: ROCK czy POP? 28.11.09, 12:30 Ja ogólnie to słucham to co mi wpadnie w ucho. Uwielbiam Linkin Park, Green Day, Evanescence, Paramore. Lubię też Miley Cyrus, Lady Gagę, Beyonce.. Dużo tego. Rock i pop rządzi! ;d Odpowiedz Link Zgłoś
justyna13 rock. 28.11.09, 12:33 Zdecydowanie rock. Uwielbiam Evanescence, Paramore, Fall Out Boy, Panic { Nevada tan } 30 seconds to mars i Within Temptation. Słucham od jakichś 3 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: ROCK czy POP? 28.11.09, 12:37 Zdecydowanie Rock Moje ulubione zespoły to : My Chemical Romance, Green Day, Simple Plan, Linkin Park. Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: ROCK czy POP? 28.11.09, 12:39 Ja wole Pop... I słucham Michaela Jacksona Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowana5 Re: ROCK czy POP? 28.11.09, 12:42 Rock , chciaż pop tez lubie . ;P Greenday , Nickelback , demi Lovato , JB . itp ;* Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: ROCK czy POP? 28.11.09, 12:46 pop, pop-rock i electro-pop czyli Miley, Demi, The Veronicas, Aly & AJ, Taylor Swift (no akurat ona to country-pop). Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: ROCK czy POP? 28.11.09, 12:47 kocham Evanescence tak jak i Paramore i Link Park .xd A i Miley Cyrus . ; * Słucham najchętniej tego i tego . Odpowiedz Link Zgłoś
boring Re: ROCK czy POP? 28.11.09, 12:50 Powiem szczerze, że ja lubię każdą muzykę po trochu... czyli rock, pop i r&b Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 Re: ROCK czy POP? 28.11.09, 12:53 ja uwielbiam i pop i rock ale jednak częściej słucham muzyki popowej Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: ROCK czy POP? 28.11.09, 12:57 pop. ciężkich brzmień raczej nie lubie a słucham... praktycznie od zawsze muzyczna rodzinka Odpowiedz Link Zgłoś
ala.xd Re: ROCK czy POP? 28.11.09, 13:03 hmmm... i to i to z przewagą na rock. paramore. green day. evanescence. linkin park. good charlotte. the rasmus. i jeszcze tego dużo jest . . . Odpowiedz Link Zgłoś
ala.xd Re: ROCK czy POP? 28.11.09, 13:04 jeszcze w porywach szaleństwa słucham hip-hopu i r&b. Odpowiedz Link Zgłoś
madi.97 Re: ROCK czy POP? 02.12.09, 20:03 Rock no i Metal a słucham od lipca 2009 bodajże a co leci w głośnikach to: Iron Maiden, Linkin Park, Green Day, Nickelback, Nightwish, Within Temptation, Evanecsence, Skillet, The Rasmus, Paramore, Guns N' Roses i czasem też Metallica i AC/DC i inne pojedyncze piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
broken_heart Re: ROCK czy POP? 02.12.09, 21:55 ROCK Przyznam się że od niedawna Lubie Green Day Nirvane, Evanescence i Paramore to tylko kilka zespołów ktore słucham ale te które najbardziej lubie Rocka słuchało moje rodzeństwo jak byłam mniejsz i teraz to właściwei taki powrót Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkowax333 Re: ROCK czy POP? 03.12.09, 15:58 Zdecydowanie RocK. moje ulubione to Evanescence , spimple plan . x D a za popem nie przepadam .. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
stella205 Re: ROCK czy POP? 03.12.09, 16:02 ja wole pop ale rocka też czasem słucham Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside ROCK czy POP? 03.12.09, 16:04 alternatywa, indie rock, pop-rock, punk-rock, electro-rock. Odpowiedz Link Zgłoś
aitii Re: ROCK czy POP? 03.12.09, 16:24 Po pierwsze Paramore to nie jest muzyka alterntywna! Po drugie muzyka pop: Muzyka pop – ogólnie muzyka popularna, termin ten jest jednak wieloznaczny, w najszerszym sensie oznacza każdy rodzaj muzyki rozrywkowej, niezależnie od jej charakteru. W węższym zakresie popem nazywa się bardziej "miękki" i nastawiony na masowego odbiorcę odłam muzyki rockowej, charakteryzujący się prostotą, melodyjnością i szerszym niż w klasycznej muzyce rockowej użyciem syntezatorów i studyjnych technik nagraniowych. Często style popowe są "łagodniejszymi" odmianami pierwotnych stylów wyrosłych z różnych odmian muzyki rozrywkowej (nie tylko rockowej), lub kombinacjami tych odmian tak zestawianymi, aby usunąć brzmienia nietolerowane w danym momencie przez większość potencjalnych słuchaczy, oraz aby zachować brzmienia, które są aktualnie modne. Dziękuję ^^ Ja słucham alternatywy i britpopu ;d Rocka w sumie też. Odpowiedz Link Zgłoś
dziagusiaa Re: ROCK czy POP? 03.12.09, 16:12 Zdecydowanie ROCK! Najczęściej słucham Paramore, Green Day'a i Three Days Grace. ;33 Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: ROCK czy POP? 05.12.09, 18:50 To i to ;P Słucham i Dody i Paramore Odpowiedz Link Zgłoś