girl_x33 09.11.09, 21:31 Jak w temacie : ROCK czy POP? Ja osobiście słucham rocka już 5 lat. Moje ulubione zespoły to Evanescence, My Chemical Romance, Green Day i Nirvana. A Wy, jaki typ z tej muzyki wolicie? Od kiedy słuchacie, jakich zespołów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
limka Re: ROCK czy POP? 09.11.09, 21:34 A ja najbardziej lubię pop-rock (Avril Lavigne, The Veronicas, Ewa Farna), ale słucham również popu (Demi Lovato, Miley Cyrus). Zdarza mi się także posłuchać pisoenek rockowych (Paramore, Green Day, Linkin Park), ale to sporadycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_twilight Re: ROCK czy POP? 09.11.09, 21:38 Zdecydowanie słucham rock'a od 3 lat. Muse, Green Day, The Killers, 30 seconds to mars i My chemical romance <33 Odpowiedz Link Zgłoś
rositta Re: ROCK czy POP? 09.11.09, 21:39 oczywiście rock uwielbiam mieszankę bluesa i hard rocka czyli Aerosmith Odpowiedz Link Zgłoś
vampire_girl Re: ROCK czy POP? 09.11.09, 21:55 Ja wole roch choć słucham od niedawna Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: ROCK czy POP? 10.11.09, 17:47 ja słucham rocka Pewnie po pierwszym zdaniu mnie wyśmiejecie, bo mam Joe w avatarze . Ale z popu to tylko Jonasów . tzn. słucham rocka i Jonasów ( JB lubie najbardziej ze wszystkich ale poza nimi nie słucham popu) ehhh . . sama się już poplątałam ! Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: ROCK czy POP? 09.11.09, 21:42 Rock i trochę metal. Green Day, Black Sabbath, sporadycznie Metallica. Ale najbardziej Green Day. Nie umiem się rozdwoić i być wielką fanką dwóch zespołów jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
inka_love_nick Re: ROCK czy POP? 09.11.09, 21:43 Ja najwięcej słucham pop-u(?) Ale lubię też rock! Odpowiedz Link Zgłoś
esther77 Re: ROCK czy POP? 09.11.09, 21:46 Lubię bardziej rock, ale tez pop-rock Odpowiedz Link Zgłoś
sandra90 Re: ROCK czy POP? 09.11.09, 21:47 slucham co wpadnie w ucho, ale ogolnie lubie szybkie piosenki w stylu Miley Cyrus Odpowiedz Link Zgłoś
vanity95 ROCK ! 09.11.09, 21:52 Oczywiście, że rock . Kocham tą muzykę i zawsze ją będę kochać ! Green Day, The Script, Paramore . ;***** Pop też jest spoko, ale jednak rock jest lepszy . . Odpowiedz Link Zgłoś
xnukax Rock 09.11.09, 21:56 Pop'u stanowczo nie cierpię słodkie dziewczynki w różowych strojach sprawiają, że widzę swoje śniadanie ;/ Naj to Rock i Alternatywa według mnie. Ale, że od jakiegoś czasu zakochałam się po prostu w Jonas Brothers polubiłam również po-rock, ale tylko ten mocniejszy. Jak np. JB P!nk. Do limka Demi i Miley to też pop-rock, a Paramore to Alternatywa! Odpowiedz Link Zgłoś
eadgyh.t Re: ROCK czy POP? 09.11.09, 22:05 ROCK! Linkin Park.. My Chemical Romance Evanescence< czasami Alice in Chains!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~ Cześć!;* zgłosiłam sie na konkurs. liczę na punkty poka.to/f/357630-konkurs-zmierzch dzięki;* obiecuję, że zapamiętam i też nagrodzę proszę duuużo komentarzy;};* Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: ROCK czy POP? 09.11.09, 22:10 ROCK!! Ahh linkin park, paramore, offspring i dużo tego xD Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: ROCK czy POP? 10.11.09, 17:05 Rock, heavy metal, grunge. Zespoły: -Alice in Chains -Nirvana -AC/DC -Black Sabbath -Aerosmith -Led Zeppelin -The Doors -Deep Purple -Metallica -Iron Maiden Słucham od ok. 5 lat, wcześniej słuchałam popu, aczkolwiek rockiem też nie pogardziłam Odpowiedz Link Zgłoś
q. Re: ROCK czy POP? 10.11.09, 17:58 nie mam ochoty się dzisij lansić. rock, nie powiem od kiedy, nie powiem jakich zespołów. Odpowiedz Link Zgłoś
wodagazowana Re: ROCK czy POP? 10.11.09, 19:19 Ja słucham najczęsciej rock`a, i wszystkie gatunki z rock`iem zwiazane.. Słucham Breaking Benjamin, Evanescence, Short Stack, Green Day.. i wiele wiele innych.. Posdro dla Was.. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_ Re: ROCK czy POP? 10.11.09, 19:25 rock. ;p słucham the killers, gd, fob i takich tam od jakiegoś końca lipca. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.powraca Re: ROCK czy POP? 10.11.09, 19:30 pop . nie rozumiem , czemu ludzie go nie lubią . można śpiewać o wszystkim i niczym się nie przejmować . jest bardziej ambitny niż myślicie ! słucham Justina Biebera ( ach i och ! ) , Miley Cyrus , Demi Lovato , Jonas Brothers ... wielbię ich ! Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd hip hop x d rap . 10.11.09, 19:31 wolę pop chodź częściej słucham hip hopu lub rapu. ; )) pop * britney spears * justin bieber * lady gaga najczęściej tych : *** Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: hip hop x d rap . 10.11.09, 19:32 Żeby słuchac rocku musze miec nastrój Pop słucham właściwie codziennie.! Ale mimo to wybieram rock...czasami lepiej posłuchac czegos mocniejszego niż jakiś bzdet Odpowiedz Link Zgłoś
agati_1997 Re: ROCK czy POP? 10.11.09, 19:36 Słucham tego i tego ale częściej popu Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ROCK czy POP? 10.11.09, 19:39 różnie . paramore, green day, linkin park, kings of leon, nightwish . Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: ROCK czy POP? 10.11.09, 20:31 Rock Simple Plan < 3 , Linkin Park itd ;d Odpowiedz Link Zgłoś
xxwariatkowoxx Re: ROCK czy POP? 10.11.09, 20:33 popa i rocka ;d wszystko dobre x D Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ROCK czy POP? 10.11.09, 20:41 macie błędne pojęcie o obu tych stylach. pop i rock. i mnóstwo innych. Odpowiedz Link Zgłoś
littleshit Re: ROCK czy POP? 11.11.09, 15:21 wysłucham wszystkiego ,ale w pewnym procencie przewaga wypada na rocka ; D Odpowiedz Link Zgłoś