pixie14 12.11.09, 12:27 1.kogo wolicie?? lady gage czy candy girl 2.która ładniejsza??? sory jeśli było nie sprawdzałam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: lady gaga czy candy girl??? 12.11.09, 12:53 to trochę bardzo inny poziom. candy girl to jakas kosmitka, bez głosu, bez fajnych piosenek, wszystko leży, zarówno słowa, jak i muzyka. nie wiem, czemu stała się gwiazdą, jest bardzo marną odpowiedzią na lady gagę. która ładniejsza? to nieważne. Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Lady Gaga vs. totalne beztalencie Candy Girl 15.11.09, 09:22 Oczywiście, że Lady Gaga....nie wiem skąd, ale pojawiło się w Polsce stwierdzenie, że Candy Girl jest polską wersją gwiazdy, a jak dla mnie nie ma niczego co byłoby można przyrównać...no chyba, że kolor włosów.....zero talentu, zero głosu i tandetne piosenki.....oto wszystko co mogę o niej napisać!!! Na moją pinie nie ma wpływu fakt, że Gage lubię.... Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: lady gaga czy candy girl??? 12.11.09, 15:06 Ja bym się wstydziła je dwie porównywać... Ale cóż. Wolę GaGę. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside GaGa czy Candy Girl? 12.11.09, 15:12 Candy Girl nie ma co porównywać z GaGą, bo Basieńka nie ma pomysłu na siebie. Nazywanie jej Polską Lady GaGą jest żenujące. Oczywiście wybieram GaGę. Jej muzyka jest świetna, pop z najwyższej półki. Co do wyglądu - Lady jest oryginalna, Girl to ksero. Obie twarze są nieciekawe, ale liczy się muzyka a nie wygląd. Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: lady gaga czy candy girl??? 12.11.09, 15:13 lady gaga jest sto razy lepsza ! candy girl masakra ! Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: lady gaga czy candy girl??? 12.11.09, 15:16 kim jest ta cała Candy GIrl ; /// . ? GAGa rząądzi!:d Mimo , że jest nieźle pokręcoona to i tak ma świetną muzykę!) . Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: lady gaga czy candy girl??? 12.11.09, 15:47 Candy girl - podróbaa i to nie dobraa ,! GaGa , - !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: lady gaga czy candy girl??? 12.11.09, 17:44 ta cała candy girl .. kim ona jest? śpiewa? ma mordę jak jakaś dzivka, wygląda na pustą lalę ; | Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.powraca Re: lady gaga czy candy girl??? 12.11.09, 17:44 obie śliczne , ale bardziej loffciam Candy Girl . Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: lady gaga czy candy girl??? 12.11.09, 17:48 Candy Girl - kto to jest.? Lady Gaga jest napewno 3 razy lepsza.! Odpowiedz Link Zgłoś
pixie14 Re: lady gaga czy candy girl??? 12.11.09, 18:08 ja wole gage candy girl to tania podróba, zwykła kopiara Odpowiedz Link Zgłoś
pixie14 Re: lady gaga czy candy girl??? 12.11.09, 18:38 dadam jeszcze zdj. gagi: i candy girl: Odpowiedz Link Zgłoś
candy.girl candy girl 12.11.09, 18:43 Candy Girl ;* Nie jest przynajmniej tak żałosna jak gaga , ma fajne piosenki itd. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: lady gaga czy candy girl??? 13.11.09, 18:39 No jasne że GAGA! Nie ma porównania w ogóle. Przecież ten podlotek [Candy Girl] nic nie osiągnęła! Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: lady gaga czy candy girl??? 13.11.09, 18:53 hmmm...wole Candy Girl...; ) Oczywiste też jest to ,ze jest ładniejsza od Gagi..!! Gaga jest brzydka jak noc.! Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: lady gaga czy candy girl??? 13.11.09, 23:25 a ja wolę gagę. jakoś tak candy .. nie wiem. nie przekonuje mnie aż tak bardzo . ; - pp Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: lady gaga czy candy girl??? 14.11.09, 10:56 Oczywiście że Lady Gaga... Ta candy to jedynie jej kopia. Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: lady gaga czy candy girl??? 15.11.09, 09:36 jeśli chodzi o muzęę , to GaGa . xdd ale jeśli o wygląd to Candy Girl . GaGa się strasznie ubiera , jak nie stej planety ! POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia lady gaga czy candy girl??? 15.11.09, 09:48 nie ładne porównanie, takie tanie. nie lubię tego przyrównania. GaGa-oo-la-la! Want your bad romance Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi eHm . 15.11.09, 12:00 No pewnie, że Lady Gage. Candy ma takie krzywe zeby < lol22 > . i wgl. taka podróbka . ^ Odpowiedz Link Zgłoś
niezalezna. Re: eHm . 15.11.09, 12:06 CANDY.GIRL !!!!! lofciam candy a lady gaga kto to jesttttt ?!! może mi ktos wytłuamczyć !? Odpowiedz Link Zgłoś