xnamex 14.11.09, 22:38 Oglądacie horrory? Jakie polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tysiiaa.a Re: Horror 14.11.09, 22:41 -teksańska masakra piłą mechaniczną -krwawa mary (nie straszny ,ale spoko) -dom woskowych ciał -hotel śmierci -piły wszystkie -laleczki chucky wszystkie -oszukać przeznaczenie nie wszystkie te to takie całkiem horrory ale są lajtowe nawet Odpowiedz Link Zgłoś
vaxo Re: Horror 14.11.09, 22:51 hotel śmierci bardziej obrzydliwe niż straszne oszukać przeznaczenie śmieszne i też polecam hostel 1 i 2 części też bardzo fajne Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: Horror 15.11.09, 10:13 Oglądam dużo, ale one są dla mnie jak komedie. ^^ Sczerze mówiąc to żaden z tych filmów, które oglądałam (a było ich baaardzo dużo) nie nadaje się na polecane. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina055 Re: Horror 15.11.09, 10:22 Ja oglądam. Jestem dopiero "początkującym horrowiczem" bo nie za dużo ich oglądałam, ale z tych co widziałam to polecam : Ring, Ring 2, Amityville, Shutter widmo.. Nic więcej mi nie przychodzi do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
luskaa Re: Horror 15.11.09, 10:33 Jak miałam 5 lat to już sama horrory oglądałam^^A najfajniejsze to:Ring,Ring 2, Sierociniec(nie straszny ale fajny), Oko, Klątwa i jeszcze taki jeden tylko nie wiem jak się nazywa(sms przychodził z datą i z godz. w której właściciel telefonu umrze). Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Horror 15.11.09, 10:37 Zakonnica, Duch, Room 6, Koszmar z ulicy Wiązów, Piątek trzynastego, Halloween, 13 duchów, Łowca snów, Hannibal, Hostel, Oszukać przeznaczenie, Egzorcyzmy Emily Rose, The Blair Witch Project ... Odpowiedz Link Zgłoś