milusia9 16.11.09, 20:48 Ludzie, mam ohydne imie! Karolina-w ogóle co to za imie?? A jak wy macie na imie? A jesteście z niego zadwowleni? Bo ja bym 100000 razy wolała mieć na imie Sam (Samanta) albo Julka niż KAROLINA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: Ohydne imie!!! 16.11.09, 20:55 oh mam na imię natalia, jest takie okropne, nie mogę z tym zyć, rzucę sie z mostu. opanuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
julunia20 Re: Ohydne imie!!! 16.11.09, 20:58 ja mam julka i nie lubie jak ktoś tak mówi 1.imie julia jest super(oddaje dziewczęcą urodę) 2.można sobie zmienić imię z łatwością 3.jak coś to każde imie ma coś w sobie,a jak tego nie zrozumiesz to weź julie,ale sorry julie mają dużą średnia i myślą.na julke nie pasujesz Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek123 imie 18.11.09, 17:20 wiesz co w ten sposób również obrażasz swoich rodziców bo oni ciebie tak nazwali bo uważali że to piękne imie i że mają piękną córkę. Ja nazywam się Agnieszka i nawet lubie to imie mówią na mnie Aga.I te imię mam po swojej prababci.Napisz mi szczerze czy podoba ci się moje imię?? Odpowiedz Link Zgłoś
sillysmile Re: imie 19.11.09, 16:29 ja mam na imię Ewa . nie specjalnie mi się podoba, no ale bez przesady, nie bd tego jakoś szczególnie przeżywać .. wolałabym gdyby mówili, na mnie w jakimś zdrobnieniu czy coś niż Ewa ;o takie poważne .. .. bo skrócić już chyba nie ma co xD Odpowiedz Link Zgłoś
lisa902 Re: Ohydne imie!!! 16.11.09, 20:58 Karolina no ładne imie!!!! moim zdaniem ;\\ wiec sie wal też moim zdaniem ;d Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Ohydne imie!!! 16.11.09, 21:01 E j , nie jest brzydkie -_-' , ja mam , nie powiem bo już mi zbrzydło powtarzać ; xx . Cały czas tylko Pa.... , aż normalnie wkurza x dd Odpowiedz Link Zgłoś
lucash rey 16.11.09, 20:59 weź dziewczyno -jak to mówi moja przyjaciółka (Karolina)- uspokój downa. Nie masz większych problemów. A Karolina to według mnie ładne imię Odpowiedz Link Zgłoś
sindiss Re: Ohydne imie!!! 16.11.09, 21:04 Karolina – żeński odpowiednik imienia Karol. Innym żeńskim odpowiednikiem imienia Karol jest Karola. X DD żart , ładne imie . . no co ? . ja mam np . imie sandra : D i mi pasi > D Odpowiedz Link Zgłoś
dziagusiaa Re: Ohydne imie!!! 16.11.09, 21:13 Ja mam na drugie imię Karolina. Na pierwsze Magda, nie za bardzo podoba mi się to imię. Wolałabym się nazywać Weronika ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 ... -.- 16.11.09, 21:33 Jesteście nienormalni. Po co komu zakładać wątek bo nie podoba mu się imię. To pretensje do rodziców a nie żale swoje nieuzasadnione wypisywać na forum dla względnie normalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Ohydne imie!!! 16.11.09, 21:44 weź ja mam na imię Patrycja jak partycja xd nie jest takie złe imię mówię Ci Ja znam kilka Karolin Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Ohydne imie!!! 16.11.09, 21:49 Przestaniecie wreszcie?! Co chcesz żeby ktoś chwialił to twoje imię, bo Ci się '' nie podoba ''. Po co zrobiłaś te wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
bravien Re: Ohydne imie!!! 16.11.09, 22:00 ` ja mam na imię KINGA. bleee. jak dla psa jakiegoś. nienawidzę tego imienia! to tak jakbym się nazywała BIGOS! ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
taranka Re: Ohydne imie!!! 17.11.09, 09:12 Samanta?Julka!!!!!!!!!!!!!!!! okropność Karolinka ładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Ohydne imie!!! 17.11.09, 09:15 Dorośnij, są ważniejsze rzeczy niż imię. W dodatku Twoje jest akurat ładne, polskie, normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
boska_ola Re: Ohydne imie!!! 17.11.09, 09:22 spoko jest to imię. ja mam na imię ola,właściwie olga,ale i tak wszyscy mówią ola. mi się olga nie podoba,wolałbym aleksandra. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_princess. Re: Ohydne imie!!! 17.11.09, 09:26 '. ja też mam na imie Karolina mówią na mnie Karaa ale mi to nie przeszkadza i lubie moje imie . Odpowiedz Link Zgłoś
roxy49 Re: Ohydne imie!!! 17.11.09, 09:39 nie no bez przesady ja tez nie mam za fajnego imienia...yh no ale trudno Odpowiedz Link Zgłoś
mileyss Re: Ohydne imie!!! 17.11.09, 09:52 No wiesz co?!Karolina to bardzo ładne imię,powinnaś się cieszyć,że nie nazywasz się Kundzia,Franciszka,Benedykta,Romualda albo Klemga,Ja się nazywam Justyna i mi się to podoba,mówią na mnie Dżasta,Justa,Justyś,Dżastin Timberlake,Dżastina,Kotka,Lucy... Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Ohydne imie!!! 17.11.09, 12:12 Hmmm...lepsze to niż Anastazja..ja tak mam na drugie. Zuza miło mi.! <br />..: ) Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: Ohydne imie!!! 17.11.09, 13:50 a ja mam na imię karolina. i co ? mi się podoba. idź się pociąć różową łyżeczka jak tak Ci nie pasuje. pff. ; q Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Ohydne imie! 18.11.09, 17:14 to se je zmień i miej żal do rodziców. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_cerk Re: Ohydne imie!!! 18.11.09, 20:05 bosh nie ma to jak poważne problemy, mi się imie Karolina podoba, mam do zaoferowania imie Agnieszka, masz ochote na wymiane ? Odpowiedz Link Zgłoś
cute_princess Re: Ohydne imie!!! 19.11.09, 19:23 Hej. a ja mam na imię Daria. Imię mi sie nawet podoba. Jejciu dziewczyny, weźcie przestańcie! Nie ma "ohydnych" imion Jeśli jakaś Kunegunda czy Gertruda .. no to wtedy bym się martwiła.. ale Julia, Martyna, Ewa, Karolina ?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
ilovxblackberry Re: Ohydne imie!!! 18.11.09, 20:10 Fajne, Kara,karola,karolcia,karo ;pp Moja mama ma tak na imię .! ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: Ohydne imie!!! 18.11.09, 20:13 JA MAM NA IMIĘ KAROLINA ;P i słyszałam gorsze imiona Odpowiedz Link Zgłoś
arisa Re: Ohydne imie!!! 18.11.09, 20:18 No weź nie gadaj bzdur, ja też mam na imię Karolina i bardzo mi się moje imię podoba, imię jak imię, przesadzasz. Jeśli piszesz, że nienawidzisz swojego imienia to tak jakbyś w pewnym sensie obrażała swoich rodziców, bo to oni Ci takie imię wybrali. No i mnie też przy okazji, wypraszam sobie, aby tak pisać o moim imieniu! (przy okazji twoim i mnóstwa innych dziewczyn) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_selenka_ Re: Co.?? 18.11.09, 20:22 Nie to że,Cię obrażam czy coś,ale trochę przesadzasz. Imię Karolina jest super Jest wiele,wiele Karolin w moim mieście.... Mam siostrę Karolinę i ona ma przyjaciółkę Karolinę. Karoliny są najczęściej crazy xDD Mówię na nie Karola,Carrie itd ;pp Znajdź na necie zdrobnienia do tego imienia i bądź z niego dumna ;DD . Ja mam na imię Sylwia. Moje psiapsióły kochane mówią na mnie Sylcia ) Same na to wpadły xDD Odpowiedz Link Zgłoś
lokowka Re: Ohydne imie!!! 19.11.09, 00:48 Naprawdę pocieszające Też mam na imię Karolina i to bardzo fajne imię Wolałabyś mieć na imię Genowefa , Frania , Janina , Apolonia ? czy Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: Ohydne imie!!! 19.11.09, 08:47 Samanta to dopiero ochydne imię ! weź się ogarnij nie masz inych problemów!? Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus23 Re: Ohydne imie!!! 19.11.09, 08:53 Sam fajne,ale tylko w skrócie,ale chciałabym mieć na imię... nie wiem jakieś zagraniczne. Jakieś włoskie, no wiesz takie niespotykane Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Nie masz złego , miałam sie tak zwać . : )) . 19.11.09, 08:59 Ehh weźcie bo się zrzygam zaraz . ; // Mnie sie samanta podoba nie jest ochydne czego chcecie . Np. Kunekunda , przypomina mi tym imieniem jakiego mutanta . x d d d d < lol 2 > Ja jestem Sylwia miło mi . mi sie nawet podoba .... tyle że nie któży móią na mnie sysiek i już jedna użytkowniczka kota pisala mi że to krzysiek < lol2> : PP Ok ... Miłam sie nazywać Diana , Karolina , Patrycja , Martyna , Weronika , Magda , Ale babka wybrała Sylwia . -.-' Ona jest bardzo zua , serio ! Z nią zadarłam to mnie po całym dopu z butem goniła . x d d d haha ale to był ubaw <lol2> Ok zeszłam z tematu . Jestem , Sylwia , Katarzyna , K .......... Widizsz ? Katarzyna -> Kaśka , okropne ... katarzyna , z rzygami sie kojaży x d Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Nie masz złego , miałam sie tak zwać . : )) . 19.11.09, 09:00 Domu , a nie dopu . <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
rasta.girl Re: Ohydne imie!!! 19.11.09, 08:57 Ja też mam na imię Karolina <3 I mi się podoba ;d Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkowa_ Re: Ohydne imie!!! 19.11.09, 12:36 Popieram cukiereczek123! W ten sposób sprawiasz tylko przykrość rodzicom! A tak w ogóle który to już wątek o 'ohydnym' imieniu?!! I to jeszcze na oficjalnym! Boże, idź od razu napisać zażalenie, że masz imie, które ci sie nie podoba. Skończysz 18, to se zmienisz - proste i logiczne. Po co zaśmiecać forum takimi beznadziejnymi wątkami? Zrozumiałabym, żebyś miała na imię Gertruda, Kunegunda, Wiesława, ale... Karolina? Nie masz gorszych problemów od imienia?!! Ja mam na imię Agata. Kiedyś też mi się nie podobało, ale większość Agat (?) które znam są fajnymi osobami, z którymi da się pogadać itp. Tylko ja mam tak w klasie na imię, wolę, żey na mnie mówili Aga. Przepraszam bardzo, że tak cię 'skrzyczałam' w tym komciu, no ale trzeba umieć się pogodzić z takimi rzeczami. Ja bym mogła mieć na imię Karola. Podobają mi się jeszcze imiona: Weronika, Jagoda, Izabela, Nikolina, Kornelia, Ilona, Emma, Sylwia, Wioletta, Joanna i no jest ich sporo. Myślę, że nie trzeba robić strasznej afery z dosyć popularnego imiona. Mam nawet w klasie dwie Karoliny, które są najlepszymi przyjaciółkami... Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Ohydne imie!!! 19.11.09, 14:30 opanuj sie. mam na imie patrycja, jeszcze wieksza wies, nie rycze. mialam miec na imie ala, nie rzuce sie z mostu. serio. Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Ohydne imie!!! 19.11.09, 14:42 weź się ogarnij. Karolina to ładne imię. A jakbyś miała Samanta to, też by ci było źle. btw. to tak dziwaczne imię, że by się z ciebie śmiali, więc nie zarzekaj tylko się ciesz, że nie jest gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Ohydne imie!!! 19.11.09, 15:50 masz człowieku problemy ... na serio. weź Ty się zastanów ! ludzie nie takie kłopoty mają na codzień, a jakoś żyją, muszą ... zamiast się krytykować, weź lepiej polub swoje imie albo powymyślaj sobie jakieś ksywy czy ostatecznie proś innym by mówili do Cb Samanta xd Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia15 Re: Ohydne imie!!! 19.11.09, 15:51 Fajne masz imię Ja mam Weronika i nawet je lubię Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Ohydne imie!!! 19.11.09, 15:52 Nie pier.dol . Albo zmień sobie jak będziesz miała 18 lat ,co za problem. -.-' Odpowiedz Link Zgłoś
smiley. przestań. 19.11.09, 16:03 Karolina - świetnee . . moja siostra ma tak na imię. bardzo mi się podoba i chciałabym mieć tak na imię. ja mam Daria. Wstręętne. Tak bardzo mi się moje nie podobaa, achh . ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Ohydne imie!!! 19.11.09, 16:08 Moje imię też mi się nie podoba Kasia. Co to ma być?? Wolałabym Monika, Zuza albo Emilka. Ale Kaśka? Okropne.. blee.. Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: Ohydne imie!!! 19.11.09, 16:20 ale macie problemy, no ale ja mam na imie nicola chod to nie super imie myszle ze do mnie pasoje, a wasze imiona nie sa zle np karolina mi sie to imie bardzo podoba Odpowiedz Link Zgłoś