ulusia 17.11.09, 19:50 Jakie macie: włosy ulubiony kolor imię ulubiony przedmiot w szkole macie jakieś zwierze jak tak to jakie i jak ma na imię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierniczkowa_ Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 19:54 włosy - ciemne blond, długiee,po pas, grzywka na ukos, cieniowane ulubiony kolor- wszyskie lubię imię - Natalia ulubiony przedmiot w szkole - Chemia ;pp zwierze - królik - bezmienny, pied max i kajtek D: <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:00 Mam brązowe oczy, dość długie włosy (brązowe), jasną cerę, pełne usta (jeśli wierzyć odciskowi na kartce), no i chyba tyle z wyglądu. Mój ulubiony kolor to zielony. Na imię mam Małgorzata. Odpowiedz Link Zgłoś
luskaa Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:33 ciemny brąz- z przodu do ramion z tyłu do łopatek czerwony, fioletowy, niebieski, pomarańczowy, zielony Oliwia Polski pies-Sara Odpowiedz Link Zgłoś
jonas1139 Re: Jak wyglądacie? 02.12.09, 23:00 włosy 4 kolorowe xd ciemne brązowe , jasne brązowe , czarne i jasny bląd ulubiony kolor - czarny i niebieski Sandra Muzyka Kot - Tosia Odpowiedz Link Zgłoś
lupe550 Re: Jak wyglądacie? 08.12.09, 20:15 włosy- Ciemny brąz kolor- zielony imię- Paulina ulubiony przedmiot w szkole- brak zwierze - trzy welonki ( Kropka, Lucy i Stefan) Odpowiedz Link Zgłoś
pijanyaniol Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 19:55 -włosy - blond i czarny spod włosow. - kolor? brak. - imię Emilia. - ulubiony przedmiot : biologia, wkoncu ejstem na rozszerzeniu. - rybki, ale imion im nie dalam ;d Odpowiedz Link Zgłoś
rikki_ch Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 19:57 Jakie macie: włosy ulubiony kolor imię ulubiony przedmiot w szkole macie jakieś zwierze jak tak to jakie i jak ma na imię 1.Proste , jasny blond 2.Różowy 3.Ola 4.Angielski i polski 5.Piesek, jamnik ma na imię Fredzio ;>> Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:01 włosy - Brąz wpadający w blond, ulubiony kolor - Czerwony, czarny imię - Paula, nie Paulina PAULA .! ulubiony przedmiot w szkole - J. Angielski. macie jakieś zwierze jak tak to jakie i jak ma na imię - Obecnie nie mam, ale na swojego brata (1 rok 11 miesięcy) mówię kapucynka .xxD Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:11 włosy: Hm. Bardziej ciemno, niż jasnobrązowe, z rudymi przebłyskami (wolałabym, żeby były całe rude). Średniej, bo nieco za ramiona długości. Od pewnego czasu upinane w wysoki kucyk. ulubiony kolor: Fioletowy, ostatnio polubiłam odcień czekoladowego brązu. imię ulubiony przedmiot w szkole: Eee. Informatyka. I język polski. Nienawidzę niemieckiego. zwierze: Pies, półtoraroczny golden retriever, wabi się Aron. Żółty pies ganiający wiecznie za swoim włochatym ogonem, ten pies bardzo lubi ślinic dłonie. (młodziak.) (wygląd sprzed kilku dni. aroniasty zainteresował się bardzo rybkami w oczku wodnym.) A obecnie marzę o burunduku i/lub kocie. Odpowiedz Link Zgłoś
ulusia Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 19:58 ja mam kasztanowe, proste, długie włosy Mam na imię Ula moim ulubionym kolorem jest zielony mam królika który sie nazywa Zuzia Odpowiedz Link Zgłoś
misia...94 Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:02 włosy : kręcone blond ulubiony kolor :rózowy i zielony imię:Monika ulubiony przedmiot w szkole : w-f,biologia,historia macie jakieś zwierze jak tak to jakie i jak ma na imię -rybki -psa(pudelek) Megi -kot Mikuś Odpowiedz Link Zgłoś
anieluska Re: Jak wyglądacie? 21.11.09, 11:43 jestem Anielka jestem opalona, mam brązowe włosy za ramiona pocieniowane. mam 167cm wzrostu zielone oczy dużee usta lubie brązowy żółty i czarny mam psa Odiego<jak bylam mała ogladalam garfilda i...noo tak wyszło;P> Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:01 -włosy ; aktualnie takie... czerwone. ` ale nie do końca. -,- -ulubiony kolor ; czarny, fioletowy. ` -imię ; kamila. -,- -ulubiony przedmiot w szkole ; geografia i historia muzyki. ` -zwierzę ;mam i to wiele. ale imion nie podam. xd Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:01 włosy- szatynka kolor- pomarańczowy,turkusowy,brązowy imię- Patrycja przedmiot- WF kochammm^^<3 zwierze- pająki w rogach domu... heh żart xD nie mam zwierza ;p Odpowiedz Link Zgłoś
dominisiaaa Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:08 włosy szatynka ulubiony kolor fioletowy imię Dominika ulubiony przedmiot żaden, ale najlepszy angielski ! zwierze pies (suczka)- Tina Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd eee , mój opis x d d . 17.11.09, 20:02 Imię: Dominika Pseuo: Donka Wiek: 12 w styczniu 13 Włosy: kręcone [ ale prostuję ] za ramiona , brązowe z grzywką Ulubiony kolor: czarny Ulubiona lekcja: Technika , Informatyka , Religia [ tylko na tych są luzy x d d ] Zwierze nie mam ale miałam: świnkę morksą , psa Odpowiedz Link Zgłoś
lovemodeling Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:03 -czarne proste włosy o średniej długości(gdzieś do łopatek) -ulubiony kolor to fioletowy i czarny -Klaudusss(Klaudia) -WF -Mam dwa psy : Chico(czyt.Cziko) i Deasy(czyt.Dejzi) i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:04 włosy - blond kolor - fioletowy imię - Agata przedmiot szkolny - angielski pies - Pepper (shar pei) Odpowiedz Link Zgłoś
syll_morphine Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:06 włosy blond ulubiony kolor czarny i różowy ;D imię Sylwia ulubiony przedmiot w szkole : Angielski i Biologia psa-Perła i chomika-Sznycel ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:06 Hhmm to takk..d; Moje włosy są Ciemnego blondu ;d Sięgają mi za ramiona ;P Mój a raczej moje ulubione kolory to Zielony i Fioletowy ;p Nazywam sie Kasia Bardzo łatwo sie domyslic ;D Srednio mi sie to imie podoba ;/ Angielski,Plastyka i Muzykaa ;D Mam dwa psy ;d Owczarka niemieckiego.xD Wabi sie odo ;d I Yorka nazywa sie Lucky <czyt. Laki> Odpowiedz Link Zgłoś
trampolinka__ Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:08 włosy: długie, brązowe loki ulubiony kolor: żółty, zielony, fioletowy i ... jeszcze parę by się znalazło ulubiony przedmiot: w-f i angielski zwierzęta: 4 psy: Fart, Lucky, Krakers i Wafel ... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:11 1. Włosy: brązowe, do ramion, pocieniowane, zakręcają się przy końcówkach, z grzywką 2. Ulubiony kolor: czarny, czerwony, fioletowy 3. Imię: Natalia 4. Ulubiony przedmiot w szkole: język polski 5. Mam psa, który wabi się Figaro. Jest on mieszańcem owczarka belgijskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
boy_love_you Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:11 włosy: ciemny blond ul kolor: zielony Imię: Iza Ulubiony przedmiot w szkole: Przerwa Zwierzę: Pies i Chomik Odpowiedz Link Zgłoś
lisa902 Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:17 - włosy to ciemny blond -Czarny , czerwony , fioletowy i żółty -KarOlincia xD -j.angielski , w-f ooraz g.wychowawcza -kot <norweski leśny > Ma na ImIĘeeę ramzes a po co ci to ??? Odpowiedz Link Zgłoś
cranche Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:21 Włosy: ciemny blond, do klatki piersiowej mniej więcej, Wypazurkowane, cieniowane Ulubiony kolor: fioletowy, zielony. niebieski metaliczny trochę, żółty Imię: Wiktoria Ulubiony przedmiot w szkole: Plastyka, muzyka, j.polski Zwierze: kot Imię: Kajtek, kloszard, wacław jak mi się spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
charme Juju xD 17.11.09, 20:17 A więc tak mam no można powiedzieć torszkę mocniej falowane włosy (ale nie kręcone! xD) ciemnobrązowe,na imię mam Ewa,mój ulubiony kolor to biłay,beżowy,kremowy i błękitny a ulubione przedmioty to chemia i francuski ;* Odpowiedz Link Zgłoś
polly__ Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:19 - Ciemny blond. Trochę za ramiona. Grzywka na ukos. Kręcone. Grzywka zazwyczaj prosta. x dd - Hmm... Dużo lubię, ale tak najbardziej to Fioleciik, Czeerń, Szaary, no i może być Róóż .x dd - Paulinaa . Polly . < 33 I jeszcze inne. xd - Hmm... Zegaar . ; o - Mam.! Mojego Kochanego Psiakaa. Słodziaak. A imię to Diino.! < 33 Mam jeszcze Rybkii . ; ** . A imiona mają tylko kiilka, bo jest ich dużo, a ja nie mam pomysłów i wgl.. ; p To są tak; Lodzik Big Daddy Rocky . Więcej nie mam. Jak narazie .x dd Odpowiedz Link Zgłoś
po_prostu_bella do polly__ 17.11.09, 20:23 polly__ napisał(a): > - Ciemny blond. Trochę za ramiona. Grzywka na ukos. Kręcone. Grzywka zazwyczaj > prosta. x dd > - Hmm... Dużo lubię, ale tak najbardziej to Fioleciik, Czeerń, Szaary, do tąd tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
kupaa [...] 09.12.09, 15:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
po_prostu_bella Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:22 ulusia napisał(a): > włosy: brązowe > ulubiony kolor: czarny, fiolet, morski > imię Anita > ulubiony przedmiot w szkole matematyka, chemia > macie jakieś zwierze jak tak to jakie i jak ma na imię nie Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:27 Włosy: brązowe, do ramion i dosć gęsta, prosta grzywka Imię: Weronika ;/ Ul. kolor: niebieski i zielony Ul. przedmiot: lubie angielski, ale nie z obecnym nauczycielem, oraz w-f, ale tez nie z tą panią. Zwierzę: kiedyś miałam kotke Tinę ( uciekła skubana). Odpowiedz Link Zgłoś
demiximed Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:30 Mam średniej długości włosy na chwilę teraźniejszą(3 dni temu je obcięłam xD) Ciemny brąz. Lubi ę wszystkie kolory ale najbardziej fioletowy i czarny. Mam na imię Dominika. Mój ulubiony przedmiot to angielski i chemia. Mam pieska,który wabi się Ozzy M Odpowiedz Link Zgłoś
waniliowa Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:31 imie : weronika włosy : długie , naturalny jasny blond z refleksami , często związanie w ' ślimaka ' lub rozpuszczone ulubiony kolor : wrzosowy , lawendowy , lazurowy i szafirowy ulubiony przedmiot w szkole : plastyka , muzyka , angielski zwierzak : piesio , suczka , mieszaniec , mały , sierść ma brzoskwiniowo/biało/kawową , imię tajne ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_sel Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:36 włosy : ciemny blond ulubiony kolor : niebieski, czarny no i różowy imię : Sandra ulubiony przedmiot w szkole : w-f, angol i muzyka zwierzak: pies owczarek niemiecki Sonia, wygląd: czarna z "przypalonymi" łapkami Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_x33 Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:34 Włosy - blond Ulubiony kolor - fioletowy, żółty, zielony, czarny Imię - Karolina Ulubiony przedmiot w szkole - matma, angileski Zwierzaki - pies - Misia;P kot- Maciek;P Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankowa Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:34 włosy: nie co poza szyję ;3 lubie błękitny Marta -.- biologia mam chomika: Fabianka Odpowiedz Link Zgłoś
broken_heart Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:35 Jestem brunetką, oczy mam błękitne na imię mi Maja, nie lubię szkoły aale jak mam wybierać przedmiot to biologia i chemia a mam psy i kota xD Odpowiedz Link Zgłoś