xxmilaaaaxx 18.11.09, 15:32 Znacie jakieś fajne kolędy śpiewane przez gwiazdy Disney'a ?? Ja mam takie: Ashley Tisdale - Last Christmas Aly & AJ - Greatest Time Of The Year Kyle Massey - Jingle Bells ( hip hop version ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bouche2 Re: Kolędy Disney'a 18.11.09, 17:26 Last Christmas to nie kolęda, zrozumcie to wreszcie. Popatrz na tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
jonasi Re: Kolędy Disney'a 18.11.09, 19:11 Kolęd nie znam, ale Jonas Brothers - Girl of my dreams jest w klimacie świątecznym. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Piosenki Świąteczne 18.11.09, 19:20 owszem znam w wykonaniu Gwiazdek Disney'a. Są 3 płyty: Aly & AJ - Acoustic Hearts Of Winter The Cheetah Girls - Cheetah-Licious Christmas Disney Channel Christmas Hits Odpowiedz Link Zgłoś
miley_rokia kolędy 18.11.09, 19:29 ja lubię Disneya więc mogę ci pomóc Aly&AJ - nagrały płytę swiąteczną ( tam jest Greatest Time Of The Year ) pt. " Acoustic Hearts of Winter" Miley - Rockin around the Christmas tree Mitchel Musso - Jingle Bell Rock ( to jest piosenka Aly&AJ z tej ich świątecznej płyty) Zresztą jest nagrana płyta świąteczna z gwiazdami Disneya ( nie tylko) tu jest spis utworów : www.kotek.pl/kotek/1,87050,7221192,A_Very_Special_Christmas__Vol__7___zapowiedz_plyty.html Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: kolędy 18.11.09, 21:40 tp nie są kolędy. to są świąteczne piosenki.. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Kolędy Disney'a 19.11.09, 10:16 kolędy a piosenki świąteczne to różnica . Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Kolędy Disney'a 19.11.09, 10:41 Miley Cyrus : All I want for christmas/ Santa Claus is commin g town/ Rocking around the christmas tree Ashleh Tisdale : Last CHristmas Odpowiedz Link Zgłoś