Dodaj do ulubionych

Los Serrano- Rodzina Serrano

23.11.09, 17:33
Od jakiegoś czasu zaczęłam oglądać ten serial i powiem Wam, że na maksa się wkręciłam.
Nie pisze jednak o nim na forum by go zareklamować, tylko po to byście mi i innym fanom
Los Serrano pomogli.

TV4 postanowiła przestać emitować ten serial. Jako powód podają niską oglądalność- w co
wątpię. Chociaż wiele osób ( w tym ja) narzeka na godzinę emisji- w tym czasie wielu z Nas
jest jeszcze w szkole lub w pracy. W zamian za Los Serrano TV4 będzie puszczać powtórki
Zbuntowanych. Wiem, że na forum jest tysiące fanów RBD, ale zrozumcie, że Wy możecie
obejrzeć te odcinki na internecie, my nie mamy takiej możliwość, gdyż wszystkie nie
zostały przetłumaczone.
Dlatego proszę fanów LS o podpisanie się pod petycją i potwierdzenie e-maila. To bardzo
ważne. Miłośników Zbuntowanych proszę o to, żeby nie podpisywali się ,,Przeciw". Wy
mieliście prawo obejrzeć Wasz serial do końca, teraz nasza kolej.

Oto link to petycji: KLIK

Z góry dziękuje kwiat
Obserwuj wątek
    • anahi96 Re: Los Serrano- Rodzina Serrano 24.11.09, 19:46
      I tak wole zbuntowanych są lepsi uwierz, zacznij może oglądać masz teraz okazje.
      Naprawde są bardzo fajni!!!
      • aga199549 Re: Los Serrano- Rodzina Serrano 24.11.09, 19:54
        anahi96 odcinki Zbuntowanych są na internecie a my mamy problem zeby znaleźć
        nasz serial na jakiejś stronce
      • volki Re: Los Serrano- Rodzina Serrano 24.11.09, 19:56
        tak, tak. wszyscy się oburzają że to przez ponowną emisję Rebelde przerywają
        LS[do którego nic nie mam], a nie pomyśleliście że nie będzie dalej bo po prostu
        TV4 nie wykupiło dalszych odcinków?
        wiem z własnego doświadczenia że żadne petycje nic wam tu nie pomogą...
    • aga199549 Re: Los Serrano- Rodzina Serrano 24.11.09, 19:53
      popieram cię. uwielbiam ten serial smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka