Dodaj do ulubionych

Za ile lat...Gra.xD

24.11.09, 12:27
No to polega ona na tym że dana osoba zadaje pytanie zaczynające sie na 'za ile lat...' i
osoba ponizej odpowiada i zadaje kolejne,np.1.Za ile lat chcesz wziąść ślub.2.Za 5 lat.Za ile
lat chcesz ble ble ble.3.Za 2 lata.Za ile lat.... i tak dalej.To zaczynam.
Za ile lat chcesz skończyć szkołe?x]
Obserwuj wątek
    • diamond_girl12 Re: Za ile lat...Gra.xD 24.11.09, 12:41
      Ze studiami to za... ok. 13 lat.

Za ile lat chcesz zrobić prowo jazdy??
    • elisss92 Re: Za ile lat...Gra.xD 24.11.09, 12:44
      za dokładnie pół roku wink

Za ile lat chcesz się wyprowadzić z domu?
    • orginalna_ja Re: Za ile lat...Gra.xD 24.11.09, 12:45
      Za 4 + studia 3 suspicious
      Za ile zamierzasz urodzić dziecko ?tongue_out
      • akira Re: Za ile lat...Gra.xD 24.11.09, 16:31
        Tak za 15 lat xd

Za ile lat chcesz wyjść za mąż?
        • bunnyusagi Re: Za ile lat...Gra.xD 24.11.09, 17:10
          nigdy.

Za ile lat będziesz zarabiać 100 tys. zł ($) miesięcznie ? ;Dbig_grin
          • w_paski Re: Za ile lat...Gra.xD 24.11.09, 17:48
            od wczorajbig_grinjesteeeem milioneeerkąąąąaaaaaaaa <tia marzenie>

za ile lat masz zamiar yyyyyyyyyyyy odrobić prace comową?<na nic lepszego mnie nie
            staćtongue_out
            • sweex Re: Za ile lat...Gra.xD 24.11.09, 18:20
              Za jedną trzysta sześćdziesiątą piątą roku - jutro rano. ; )

Za ile lat zamierzasz skończyć nauczanie? (Szkoła, studia...)
              • silver. Re: Za ile lat...Gra.xD 24.11.09, 18:22
                około 13 lat .

za ile lat zamierzasz kupić samochód ?
                • gwiazdeczka36 Re: Za ile lat...Gra.xD 24.11.09, 20:20
                  za 10 .. xdd
                  Za ile lat urodzisz dziecko ??
                  • ruby_ Re: Za ile lat...Gra.xD 25.11.09, 15:03
                    zaa 12 lat . x D
                    • ruby_ Re: Za ile lat...Gra.xD 25.11.09, 15:04
                      za 12 lat x - D
                      za ile pojedziesz do `Hollywood` . x D??
                      • be_my_dream_xde ;p 25.11.09, 15:15
                        za 0 lat..xd
                        za ile lat skoczysz z mostu..;DD?
                        • happy_girl27 Re: ;p 25.11.09, 15:21
                          Też za 0 lat xdd

Za ile lat poślubisz Roberta Pattinsona?
                          xD
                          • maddie2909 Re: ;p 25.11.09, 16:15
                            nigdy!!!!!!!!!!!!!! blee!!
                            za ile lat będziesz miala osiemnastke??
                            • diamond_angel Re: ;p 25.11.09, 20:24
                              za 8

za ile lat bedziesz miala wlasna firme
                              • roseline Re: ;p 25.11.09, 20:30
                                za 15 lat.
                                za ile lat założysz rodzine?
                                • diamond_girl12 Re: ;p 25.11.09, 20:47
                                  nie wiem. może za 15, jak dożyję hehe.

Nie wiem czy było pytanie:
                                  Za ile lat się wyprowadzisz?? 0d rodziców.
                                  • babyamy Re: ;p 25.11.09, 20:54
                                    jak szybko sie da...
                                    może za 10-12 ? big_grin
                                    • babyamy Re: ;p 25.11.09, 20:55
                                      a pytanie
                                      za ile lat posłuchasz Jonas Brothers?devil
                                  • gabrielle97 Re: ;p 25.11.09, 20:55
                                    nie wiem ale odpowiedzieć trzeba więc...za 10-12
                                    za ile lat będziesz miała własny dom lub mieszkanie?
                                    • nikt. Re: ;p 25.11.09, 21:36
                                      za jakieś 13 lat.

za ile lat będzie Cię stać na szpilki od Loubutina ? x D
                                      • nici Re: ;p 25.11.09, 21:38
                                        za 5 lat

za ile lat chcesz zalorzycz rodzine
                                        • trampolinka__ Re: ;p 25.11.09, 21:42
                                          Bo studiach, czyli gdzieś za 12, 13 lat ... ; ]

Za ile lat chcesz zamieszkać sama.?
                                          • pyska017 Re: ;p 28.11.09, 17:23
                                            Za... chyba za 7 smile Tak napewno!!! big_grin Dłużej z nimi nie wytrzymam...shock
                                            • pyska017 Re: ;p 28.11.09, 17:25
                                              A i pytanie big_grin: Za ile lat masz zamiar nauczyć się księżycowego chodu
                                              (moonwalka) smirk big_grin?
                                              • nikt. Re: ;p 28.11.09, 19:19
                                                za ok. 1 - 3 miesiące .
                                                moja wychowawczyni jest członkinią warsztatów cyrkowych, i tam, taki gość to prowadzi, i tam uczy m. in. moonwalka .

za - je - bi - ście . < 3 .

za ile lat chcesz TO zrobić ?
                                                • the_best Re: ;p 28.11.09, 19:37
                                                  nie wcześniej niż 1,5 roku

za ile lat weźmiesz się za naukę ? ?
                                                  • agapi Re: ;p 28.11.09, 21:09
                                                    za 1/366

Za ile lat... umrzesz?
                                                  • devilish_ ... 28.11.09, 21:12
                                                    ja jestem nieśmiertelna .
                                                    nie no w wieku 1OO lat .
                                                    mam teraz 13 . ;- )

za ile lat będzie pierwszy twój raz !?
                                                  • sillysmile Re: ... 28.11.09, 21:16
                                                    myślę, że tak za 4 lata wink

Za ile lat masz zamiar mieć dziecko ?
                                                  • karola__ Re: ... 28.11.09, 21:18
                                                    nie wiem, może na 10 lat.? haha. ;D

Za ile lat... Miley Cyrus zmądrzeje.? xDD
                                                  • lady_paja Re: ... 28.11.09, 21:19
                                                    oszzz akurat dla mnie to pytanie ? o.O
                                                    nie wiem za 1oo (czyli nigdy xdd) no jedynie , że z Tomem
                                                    no to za tak 1o buhaha tongue_out

Za ile lat masz zamiar stać się złą dziewczynką ? xdd
                                                  • rosalie Re: Karola__ 28.11.09, 21:27
                                                    Za ile lat Miley zmądrzeje.?
                                                    To się nigdy nie stanie xD

Za ile lat Bimber będzie miał mutacje/ nauczy się śpiewać.?
                                                    [nic nie wskazuje na to żeby to nadeszło szybko xD]
                                                  • karola__ Re: rosalie 28.11.09, 21:32
                                                    Nie, to się nigdy nie stanie. ;D

Za ile lat spotkasz Jonasów na żywo. ;D
                                                  • rosalie Re: karola__ 28.11.09, 21:34
                                                    to proste. spotykam się z Joe w namiocie ; P
                                                    po tym koncercie co byłyśmy w Paryżu.
                                                    pamiętasz.? ;d
                                                    Haha.

Za ile lat Miley osiwieje.?
                                                  • karola__ Re: karola__ 28.11.09, 21:36
                                                    no pamiętam, pamiętam. ;D
                                                    Oj, myślę, że to już nie długo. hahaha. ;D

Za ile lat Noah Cyrus zacznie śpiewać.? xDD
                                                  • rosalie Re: karola__ 28.11.09, 21:40
                                                    może niech najpierw zęby sobie wyprostuje xD
                                                    z playbacku to ona sobie może. ;d

Za ile lat zgolimy Camilli Belle brwi.? ;x
                                                  • karola__ Re: karola__ 28.11.09, 21:41
                                                    Kiedy tylko ją zobaczymy. ;D

Kiedy Camilla dostanie zgniłymi jajkami.? xDD
                                                  • rosalie Re: karola__ 28.11.09, 21:48
                                                    przy pierwszej okazji xD

Kiedy kupisz śpiwór .? ;q
                                                    [mam na myśli większy, bo jeden już masz. Haha]
                                                  • karola__ Re: rosalie 28.11.09, 21:53
                                                    Kiedy tylko będzie następny koncert. ;D

Kiedy zamierzasz kupić następny namiot.? xDD
                                                  • rosalie Re: rosalie 28.11.09, 21:59
                                                    następny namiot.?
                                                    aa, nie wiem.
                                                    mi i Josephowi Adamowi,
                                                    dobrze w tym co jest.
                                                    Hahaha. xD

Kiedy Jonasi do nas przyjadą.?
                                                    [do domu mam na myśli xd]
                                                  • karola__ Re: rosalie 28.11.09, 22:01
                                                    no na jutro się z nimi umówiłaś, nie.? xDD

Za ile lat Miley zgubi się w swojej głowie.? ;D
                                                  • rosalie Re: rosalie 28.11.09, 22:05
                                                    ach no tak. zapomniałam ;o
                                                    muszę zrobić ten bigos. Haha. xD

za ile lat.? nie wiem,
                                                    ale głowa Miley,
                                                    jest tak wszechstronnie pusta,
                                                    że nie zdziwiłabym się,
                                                    jakby to szybko nadeszło. ;q

Kiedy Gargamel zje smerfy .? ;>
                                                  • karola__ Re: rosalie 28.11.09, 22:10
                                                    wtedy kiedy ty staniesz się Gargamelem. ;D

Za ile lat Bułkens zje Chlebasa.? haha. xD
                                                  • rosalie Re: rosalie 28.11.09, 22:18
                                                    nie wiem, może podam Ci numer,
                                                    a ty się go zapytasz.? Haha.

Kiedy Cody zmieni płeć .?
                                                    : )
                                                  • karola__ Re: rosalie 28.11.09, 22:22
                                                    niestety, on już taki pozostanie. ;DD

Za ile lat pójdziesz na koncert Jonasów.?
                                                  • kokoss. Re: ... 28.11.09, 21:27
                                                    oł, ja chyba już taka jestem xD
                                                    nie no żartuje. ;p
                                                    chyba nigdy lub nie znam odpowiedzi na tą odpowiedź .;p

Za ile lat zamierzasz wyjechać za granice .?
                                                  • alisou Re: ... 28.11.09, 21:31
                                                    Za 3 lata jak skończę piętnastkę to będę zua. xd

Za ile lat odważysz się w zimę wyjść w stroju kąpielowym na dwór i obiec dom dookoła ?
                                                  • lady_paja Re: ... 28.11.09, 21:46
                                                    hahah dzięki za kolejny pomysł , do listy rzeczy do zrobienia dziwacznych xdd
                                                    tej zimy xdd
                                                    teej dzięki za pomysł jeszcze raz xdd
                                                    buahahaha
                                                    kiss
                                                    za ile lat zamierzasz wykąpać się w śniegu ?
                                                  • lisa902 Re: ... 28.11.09, 21:47
                                                    za tydzień xD

Za ile lat zjesz 100 paczek chipsów i do tego 5 robaków xd ?
                                                  • justaga Re: ... 28.11.09, 21:49
                                                    Za ok. 5 lat ; p

Za ile lat będziesz pełnoletnia/pełnoletni?
                                                  • aliciajonas Re: ... 28.11.09, 21:56
                                                    za 3 (prawie)

Za ile lat TO zrobisz?
                                                  • vanesa Re: ... 28.11.09, 22:03
                                                    haha, za 10 lat..?Za ile lat wyjdziesz za mąż?
                                                  • satini Re: ... 28.11.09, 22:05
                                                    8.
                                                    Za ile lat spełnisz marzenie?
                                                  • roxy49 Re: ... 28.11.09, 22:07
                                                    noo tego to nie wiem
                                                    za ile lat wyjdziesz z mąż ??
                                                  • dupa.jasia Re: ... 28.11.09, 22:09
                                                    za.. 18 ;d

za ile lat wyjedziesz na Hawaje ? XD
                                                  • smerfetka1 Re: ... 28.11.09, 22:10
                                                    Za 10.
                                                    Za ile lat urodzisz 1 dziecko?
                                                  • kasiuunia_11 Re: ... 28.11.09, 22:14
                                                    Za 12.
                                                    Za ile lat wyjdziesz za mąż?
                                                  • mandy_jonas Re: ... 28.11.09, 22:14
                                                    Powiedzmy 13xD
                                                    Za ile lat pójdziesz do liceum??
                                                  • asienqa Re: ... 28.11.09, 22:14
                                                    Za 8 wink
                                                    Za ile lat kupisz nowy telefon?
                                                  • aliciajonas Re: ... 28.11.09, 22:24
                                                    za 12 dni xDD

Za ile lat będziesz miała 20 lat?
                                                  • 92loco92 Re: ... 28.11.09, 22:25
                                                    oj jescze troszkee jakies 2 tyg. temu dostalam nowy ;]]]
                                                    za ile lat bedziesz uprawiac seks?? <hahaha>
                                                  • aliciajonas Re: ... 28.11.09, 22:27
                                                    Po ślubie więc może za jakieś 10 lat xD (może wcześniej)

Za ile lat będziesz miała 20 lat?
                                                  • usiolo Re: ... 28.11.09, 22:28
                                                    92loco92 napisał(a):

> oj jescze troszkee jakies 2 tyg. temu dostalam nowy ;]]]
                                                    > za ile lat bedziesz uprawiac seks?? <hahaha>

za -3 lata
                                                    przestarzałe pyranie
                                                  • lady_paja Re: ... 29.11.09, 09:34
                                                    nie wiem ...
                                                    za 9 , 10 ?
                                                    xdd

Za ile lat zamierzasz pocałować dziewczyne ?
                                                    wieem dziwne ale nie wiedziałam co wymyślić ;-d
                                                  • pati8989 Re: ... 29.11.09, 09:38
                                                    nigdy , .

za ile lat chcesz mieć chłopaka . ?
                                                  • po_prostu_bella Re: ... 29.11.09, 09:44
                                                    za 2 (w liceum)
                                                    za ile lat wyprowadzisz sie z domu;p?
                                                  • vanesska123 Re: ... 29.11.09, 09:48
                                                    jak będę mieć swoje własne mieszkanie, za ok. 5 lat może.
                                                    Za ile lat chcesz mieć dzieci?
                                                  • kotk.a Re: ... 29.11.09, 10:27
                                                    za ok. 10 big_grin

Za ile lat skończy się "Moda na Sukces " ?? big_grin ^^
                                                  • smerfetka1 Re: ... 03.12.09, 20:15
                                                    kotk.a napisał(a):

> za ok. 10 big_grin
                                                    >
                                                    > Za ile lat skończy się "Moda na Sukces " ?? big_grin ^^
                                                    Za 90????????????????????wink
                                                  • lady_paja Re: ... 03.12.09, 20:22
                                                    moda na sukces? chyba nie w tym stuleciu.. tongue_out

Za ile lat zamierzasz poślubić jakąś gwiazdę? [I jaką?] cool kiss big_grin serce
                                                    ja to bym mogła już dzisiaj kilka gwiazd<3333 [Tom Kaulitz , Bieber, N.Jonas [nie lubię JB
                                                    ale on jest słiittt <333 ] no już xdd
                                                  • stokroteczka11 Re: ... 03.12.09, 20:23
                                                    A pytanie??
                                                    To dobra, ja dam nowe wink
                                                    Za ile lat ludzie zmądrzeją, przejrzą na oczy i zobaczą, że JB wcale nie są tacy
                                                    ''słitt'' ??
                                                  • vivienne. Re: ... 03.12.09, 20:25
                                                    za dwa . : D

za ile lat spotkasz swoją wieczną miłość ? XD
                                                  • halo_ Re: ... 03.12.09, 20:26
                                                    ekhm...hm... eee ... według mnie nigdy tongue_out

Za ile lat przejdziesz na emeryturę ? XD
                                                  • andziaa. ;] 03.12.09, 20:28
                                                    5O
                                                    za ile lat, będziesz mieć dzieci ? ;]
                                                  • vivienne. Re: ;] 03.12.09, 20:29
                                                    za około 15 ; pp

za ile lat wyjdziesz za mąż?
                                                  • duuumi Re: ;] 03.12.09, 20:34
                                                    za jakies 15-18 : D .
                                                    za ile lat urodzisz pierwsze dziecko ?
                                                  • majka04 Re: ;] 03.12.09, 20:39
                                                    10 lat

za ile lat skończysz 18 - stkę
                                                  • klaudynka553 Re: ;] 03.12.09, 20:35
                                                    15 lub więcej

za ile lat wybierzesz swój zawód??
                                                  • kotk.a Re: ;] 03.12.09, 20:42
                                                    hmm... moze za 5 tongue_out
                                                    Za ile lat staniesz się grzeczna/y ? tongue_out
                                                  • olka932 Re: ;] 03.12.09, 20:39
                                                    za 6 lat xD

Za ile lat umrzesz hahaha ! Zart xD

Za ile lat zajdziesz w ciąże ?
                                                  • marioonetka. Re: ;] 03.12.09, 20:41
                                                    xD . tak za 10-13 lat ; ppp .

za ile lat pojedziesz do Australii ; p ?
                                                  • breeze. Re: ;] 03.12.09, 20:46
                                                    O rany, a ja wiem?
                                                    Może za jakieś 12,13 lat?

Za ile lat chcesz mieć dzieci? :d
                                                  • duuumi Re: ;] 03.12.09, 20:44
                                                    e. czyli bd miała dziecko, nie ? nigdy .; dddd
                                                    A tak na serio, to za jakies 25 latt. ; p
                                                  • cumeel. DO DUUUMI xD 03.12.09, 20:49
                                                    z tego co wiem, gra polega na odpowiadaniu na pytania i na zadawaniu pytań. więc czemu
                                                    nie zadałaś pytania? a wielka szkoda, bo mi się chciało odpowiedzieć. xD ;c xD
                                                  • breeze. Re: DO DUUUMI xD 03.12.09, 21:01
                                                    Teraz to Ty Cumeel też nie zadałaś pytania XD

Za ile lat chcesz być bezrobotna?
                                                  • cumeel. Re: DO DUUUMI xD 04.12.09, 11:15
                                                    eee. nie chce być bezrobotna. xD

za ile lat chcesz skończyć z portalem kotek.pl? ;d
                                                  • vamtherina Re: DO DUUUMI xD 04.12.09, 20:59
                                                    5 latek tongue_out

Za ile lat zamierzasz mieć dzieci ?
                                                  • majka04 Re: DO DUUUMI xD 05.12.09, 11:59
                                                    za 11 - 12 lat
                                                    za ile lat zamierzasz zacząć studia ?
                                                  • shibuu_ Re: DO DUUUMI xD 05.12.09, 17:51
                                                    za 8 ? xd

Za ile lat zamierzasz rozpocząć wymarzoną karierę ? ( wiem, głupie >.< )
                                                  • justyna_023 Re: DO DUUUMI xD 05.12.09, 18:05
                                                    za 2 lata ?
                                                    za ile lat pokłucisz się ze swoją starą ??

pozdro dla fanów biebera !
                                                  • twilight_6 Re: DO DUUUMI xD 05.12.09, 18:35
                                                    już dziś xdd

za ile lat będziesz miała 100 lat?
    • wercia13 Re: Za ile lat...Gra.xD 05.12.09, 17:57
      choinka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka