dusiakowaa 28.11.09, 19:45 Junior Stress - Miłość Jedna. Znacie? A jeśli tak to lubicie? ;] Jak coś to bardzo polecam. Dziękuję, to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dusiakowaa Re: Miłość Jedna. 28.11.09, 19:58 Reggae. Ale tekst według mnie jest boski Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Miłość Jedna. 28.11.09, 20:12 Dusiakowaa, kochana, wiesz, że znam, słucham i w ogóle Junior Stress jest moją miłością . i będzie kiedyś moim mężem, tak na marginesie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: Miłość Jedna. 28.11.09, 20:14 Niee ;< Junior jest mój i kurcze... noo ; [ Ewentualnie mogę się podzielić ;>> Kochaam Juniora! < 3 3 3 I walę na tych którym to przeszkadza xD Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Miłość Jedna. 28.11.09, 20:32 to jest nas już trzy, moja przyjaciółka też ma wobec niego poważne plany... ;D no nic, podzielimy się, albo John Lennon zmartwychwstanie, to ja Go wezmę Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: Miłość Jedna. 28.11.09, 20:36 eh... w sumie to mogłabym wziąć Lutę, albo Pablopavo lub Mesajaha... Ale Junior ma w sobie takie kurcze coś ;D Ja go wielbię. Może być mężem naszej trójki ;D A tak wgl. to pozdrów koleżankę i powiedz, że ma boski gust i że się trzeba jakoś Stressem podzielić xD I < 3 Jr. Stress. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Miłość Jedna. 28.11.09, 21:09 nie ma problemu, damy radę, zdolne dziewuchy jesteśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: Miłość Jedna. 28.11.09, 21:12 No a jak ;D ej, tylko tak troszkę głupio na forum xD hahahahahaha ;D Juniooor! < 3 3 3 Odpowiedz Link Zgłoś