taylor_ Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 01.12.09, 19:49 ` szkoda mi słów na te dziewczyny , naprawdę . upaść tak nisko... {; dd} Odpowiedz Link Zgłoś
shadowa Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 01.12.09, 19:51 taylor_ napisał(a): > ` szkoda mi słów na te dziewczyny , > naprawdę . upaść tak nisko... {; dd} A zobacz gdzie ty jesteś? Ja myślę że upadłaś niżej Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 01.12.09, 20:14 ` shadowa . niżej ? taa , na pewno -,- pff . nie zamierzam wgl dyskutować z kimś kto należy do klubu dałnów . OMG . Odpowiedz Link Zgłoś
domika293pusia Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 01.12.09, 19:50 Pięknie to ujełaś pauliska1212 swoim "crazy, szalonym" klubem. nie no jakiś żal. co chcecie > tym > udowodnić.? że jesteście takie cool i super. ? BrAwO Jesteś wielka Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 01.12.09, 19:55 Patrąc na niektóre kłótnie Wasz poziom mnie przeraża..! Po co poruszac taki głupi prowokujący temat KzD niech Sobie będzie mi to wisi...oczywiście każdy broni Swoich ale jeżeli ktoś zachowuje się głupio może to oznaczac ,że taki jest - niektórzy zachowują się dojrzalej a inni robią to tylko dla szpanu J"ednak mi tacy ludzie nie imponują...nie chcę się wdawac z nikim w dyskusję ale jeżeli założyły taki klub no to jeżeli im zazdroscicie załóżcie własny..! Odpowiedz Link Zgłoś
crayon Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 01.12.09, 20:01 Żal mi was . Jak wam to nie pasuje , to po co jeszcze te atki robicie ? a wy niby takie super i nas kochaliście i zdechliście . lol. tak to miało być śmieszne . Więc po co te wątki robicie , by nam dowalić ? który to już wątek ? 5 ? 6 ? Były już takie po co dawać następne ? a kot tylko udowadnia , że jest niczym . ; / Odpowiedz Link Zgłoś
aitii Ta, faktycznie mi problem... 01.12.09, 19:59 Nie przesadzajmy, jeżeli uważają się za zdałnowane dałny, to już ich problem, nie? ;p Wszędzie tworzą się grupki, na forach też, więc jeśli nikomu jakoś specjalnie to nie przeszkadza, to nie ma co robić afery. Odpowiedz Link Zgłoś
batmaanek. Re: Ta, faktycznie mi problem... 01.12.09, 20:04 maaaatko. nie piszcie tak o tym klubie .; x Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 01.12.09, 20:14 No i do syśka nic nie mam...w zasadzie to do nikogo ale po prostu wyraziłam swoje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
devilish_ uwaga.! nadciąga KzD . x dd 01.12.09, 20:14 ku.rw.a ! to miało być dla zabawy ! a wy nie wiadomo co z tego robicie .x DDD . Odpowiedz Link Zgłoś
shadowa Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 01.12.09, 20:17 devilish_ napisał(a): > ku.rw.a ! > to miało być dla zabawy ! > a wy nie wiadomo co z tego robicie .x DDD . Właśnie to tylko zabawa, a wy to bierzecie do siebvie jak zsechla bulke xD Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 01.12.09, 20:14 a co to jest KzD ?: D Odpowiedz Link Zgłoś
batmaanek. Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 01.12.09, 20:19 klub zdałnionych dałnów. ; xx taki aby się powygłupiać. a sytuacja wymknęła się z pod kontroli Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 01.12.09, 20:57 Niby nic, jednak mnie KzD denerwuje . Zaczyna się robić jakiś cyrk . Ojej ja jestem Down ojej ! . Oj przepraszam " zadałniony dałn, ale dlatego jestem kóól " . To si zaczyna robić naprawdę żałosne . ; / I nie wiem czemu, ale wierzę że wcale to nie miało być aż tak " słitasne i kól " i że wyszło spod kontroli . Ale bez przesady . Po co to w ogóle reklamować ? . Poza tym to strasznie zaśmieca nasze forum które już i tak powoli niestety schodzi na psy . I zgadzam się z którąś dziewczyną że przez to jak teraz piszecie może wam się np. na dyktandzie pomylić albo coś . Wiem bo ja to przeżywałam gdy MIAŁAM kf na nk . Będzie coraz częściej pisać pokemonkiem, nawet bez własnej wiedzy . I po co się tak obnosicie z tym że jesteście w tym klubie ? . Ile razy widzę jak któraś z was na forach, gdzie się da pisze " i to jest zdanie członkini KzD najlepszego klubu " albo " KzD jest najlepsze bla bla bla " . To się robi żałosne . ; / Tak wiem moja wypowiedź jest mało spójna ale tak mam jak próbuję wylac na " papier ? " moje myśli . Odpowiedz Link Zgłoś
zigii iamstrong, proszę przeczytaj to. 01.12.09, 20:40 po pierwsze, indje, dziękuję, ta tu już nie wytrzymuję. ale nie odejdę, a jeśli już nie będę robić szopki, po prostu nie będę tu wchodzić, jasne wam wszystkim? po drugie, IMASTRONG, dlaczego napisałaś, że jestem kopiarą? czy ja cokolwiek skopiowałam od ciebie? bo jakoś sobie nie przypominam, nie przypominam sobie nawet ciebie, kojarzysz mi się tylko z tym ee.. klubem (?) . no właśnie, klubem. przez niego z kota robi się coraz to większe bagno, ja wyrażam swoje zdanie, a wy mnie jecie (mniejszośc, ale zawsze.), a ja kur*wa nie wiem o co wam chodzi? wyrażam swoje zdanie, a dopiero co zakładałyście wątki typu "szanujmy innych". ale po co się do tego stosować, nie? po co. jesteście fajne, wy kzd'owe dziewczynki. no ładnie, rozpisałam się, a dalej nie wiem dlaczego uważasz mnie za kopiarę, to jest złe :C Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 20:45 ja nie wiem, co Ty chcesz osiągnąć przez swoje błędy ortograficzne, przekleństwa, jeżdżenie po innych i zupełny brak jakiejkolwiek kultury - na pewno fanów tym tutaj nie zyskasz. aż się zastanawiam, czy nie poprosić kotka o zawieszenie Ci konta, bo mi ręce opadają. i, skarbie, nie kasuje na oficjalnym, tutaj porządki robi tylko kotek. a to, że ja mu pomagam, to nie Twoja broszka. c: cała ta sprawa jest idiotyczna, ja tego nie ogarniam, nie chce mi się śledzić waszych toków myślowych i wszystkich wątków na ten temat, zrobił się bałagan, i ktoś za niego odpowiada, ja proponuję o sprawie zapomnieć. bo nic nam nie da kłócenie się, a cały ten klub jest bezsensowny do granic możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
zigii iamstrong, proszę przeczytaj to. [3] 01.12.09, 20:47 a mnie dalej męczy dlaczego zostałam nazwana kopiarą, chyba się nie dowiem. życie jest fajne c; Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [3] 01.12.09, 20:51 zigi, nie nabazgrolę ci nic mądrego, wiesz ? ; d się nią nie matrw. "zdałniły" się dziewczęta, przez co "zdałniły" kotka, nie wmówią mi, że ciebie też" zdałnią." nie odchodzisz, nie zmieniasz nick na rzygi. nie < # szłuchaj, naczosku. ty mi się martwisz, a ja japę cieszyłam będąc umieszczona w jej zdaniu razem z dżejn i indie. czuj się fajniejsza od nich przepraszam, za "fajność" wiem, to zuo na kocie :q Odpowiedz Link Zgłoś
iamstrong Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 20:50 miqu mieszam bi jestem od remixu : D jane_ ahhh wielbię cię i twe wypowiedzi ^^ są taaaakie mądre... dziękuje również za to że napisałaś ''Twoja'' z dużej litery miqu ja lubim mieszać a ka ze de było żalowe xdd ale za to była pi...zda .... za smutasów uważam was bo nie potraficie sie bawić... jane zaszalej i napisz jakiś biedny wątek xDDD ziigi mada faka rzondi c'nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 20:51 dalej cię nie rozumiem. jakie madafaka? O.x używałam tego, owszem, ale to nie ty to wymyśliłaś, nikt z nas. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 20:52 proszę i dziękuję, to może ja zacznę Cię też wielbić? będziemy wielbić się nawzajem i założymy nowy elolansklub, będzie kól. >.< biedny wątek? a to ciekawe. nie potrafimy się bawić? a to ciekawe. [2] nie mam na Ciebie siły. Odpowiedz Link Zgłoś
iamstrong Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 20:55 jane nikt nie ma na mnie siły ^^ jestem jak karaluch trudno mnie wytępić a co do twego pomysłu jestem za Jane_ rzondzimy \m/ Odpowiedz Link Zgłoś
iamstrong Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 20:56 zigii jesteśmy kól C: wiesz czemu.... bo mówimy joł mada faka :x miqu chcesz być zdałniona? o___X Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 20:57 o jejku c; też tak powiadam, jestem zdałniona, łi . ;xx Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 20:55 dżejn czy ja skopiowałam coś takiego jak wyraz madafaka, bo go użyłam w opisie siebie na profilu? hęę? O.x i czy imstrong go wymyśliła? hęę [2]? O.x ratunku -_-" Odpowiedz Link Zgłoś
iamstrong Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 20:57 ojć zigi zigi C: ockej bejbe... zig jest bustwem i tylko ona używa mada faka ;D ciesz sie mikołaj cie zgwałci Odpowiedz Link Zgłoś
iamstrong Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 20:59 omg hahaha nie mam jush elo fajnych textów -.-'' nie udzielam się na forum ... prosze jane bd miała mniej pracy ^^ ziigi zacieszaj wygrałaś... miqu masz kóóólowski nick... lovciam was kobitki ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 20:57 to była ironia, dziecinko. zigii, każdy ma prawo uzywac różnych wyrazów, prawda? równie dobrze ktoś mógłby Cię posiądzić o to, że napisałaś 'ja', czy coś w tym stylu. kłóciliście się już o kopiowanie niby emotek, teraz o słowa? omg. nie wymyśliła go. Odpowiedz Link Zgłoś
iamstrong Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 21:00 1: nie nazywaj mnie dziecinką... 2: wiem że to była ironia bejbe... 3: jestem zdałniona ... 4:zig też santa jest wszendzie Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: iamstrong, O M G . 01.12.09, 20:59 PROSZĘ POWIEDZ MI POWOLI, bo jestem jakaś nie tego, nie wiem, jestem głupia, ale dalej cie nie kumam. dlaczego nazwalas mnie kopiara pytam sie po raz trzeci i ostatni, prosze cie odpowiedz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
iamstrong zigii 01.12.09, 21:02 zig nie powiem ci... KTOŚ mi na gadu napisał że kopiujesz -.-'' tyle... sama nie wiem czy kopiara to było cool nazwa : ddd a jak zapytasz kto to cie zdałnie... Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 20:59 mam być taka jak ty? O.O za dużo w życiu osiągnęłam : d Odpowiedz Link Zgłoś
iamstrong Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 21:03 widzisz miqu jesteś cool Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 21:03 proponuje iamstrong zająć się życiem realnym, ja właśnie tak zrobię. wpadnę tu jeszcze później, hahaha. powodzenia miq i zigi. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 21:05 jane, dlaciego mi to robisz? ziig poszła się kąpać : < spodziewajcie się, że jak wrócicie będę po ciemnej stronie mocy ; d Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [15001900] 01.12.09, 21:06 nie masz prawa mówić, że jestem cool !!!!!11 jesteś dla mnie za głupia i zbyt zdałniona, złotko moje. Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [15001900] 01.12.09, 21:08 popieram miqu, też za nic nie chciałabym być taka jak wy : D za nic ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [15001900] 01.12.09, 21:08 a jak zapytasz kto to cie zdałnie... takim tonem do nie do zig. dawaj, możesz mnie, tylko sympatycznie, z werwą, odpowiedz. Kto Ci to powiedział, słonko? *trzy posty pod sobą, kotku, daj edytować* Odpowiedz Link Zgłoś
zigii miqusia : D 01.12.09, 21:11 ćęki, do Ciebie nie tez tym tonem, nikt nie ma prawa nas dałnąć. nikt : D Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 21:07 miqqqqqqqqqqqś, nie rób mi tego. ;ccc bo musze sobie wyprasować bluzeczkę, zapakować książeczki do teczki i pójść się wykąpać, bo jestem nudnym i grzecznym dzieckiem. c: Odpowiedz Link Zgłoś
iamstrong Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 21:08 miqu hahahah powaliłaś mnie tym na łopatki : d jane_ hahaha życie realne... wiesz to mogło by być cool : d miqu wiesz że mam cie na ''en kaaa'' i bd cie na nawiedzać ;D Odpowiedz Link Zgłoś
iamstrong Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 21:09 zigii chcesz się ze mną bawić z takim zasmarkańcem ? ; | miqusia: złotko moje mam prawo bo wolny świat miqu jest kól i słit miqu jest kól i słit ... Odpowiedz Link Zgłoś
iamstrong Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 21:11 miqu nie mów mi co mam robić... hahahah słuchać się cb o men -_-'' hahah jak widać nie jesteście cool : C Odpowiedz Link Zgłoś
zigii iamstrong, wątpię w ciebie. 01.12.09, 21:14 iamstrong, coraz bardziej przypominasz mi złego człowieka, moją siostrę, ale to nie o to mi chodzi. czy ja się z tobą bawię, przepraszam bardzo? jakoś nie, chyba że nie wiem, mam zanik pamięci, ty masz defekt mózgu, naprawdę nie jestem pewna. może to objawy psiej grypy? kto to wie .. miqu JEST kól i słit, żebyś wiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 21:11 tak? to dziękuję, sysiu. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 21:12 zaraz wracam, idę do realnego świata : d Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 21:11 pozwolicie że wam się wciągnę do rozmowy ? . Bo jak czytam komentarze iamstrong to śmiać mi się chce . zigii pytała się ciebie 3 razy czemu jest kopiara a ty nic . jakbyś po prostu nie kumała nic a nic . A poza tym ta twoja ironia.... kochanie twoje posty mnie rozbrajają . ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
iamstrong Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 21:13 szatynka a no wiem ^^ jestem słitowska ; dd a nie odpisywałam zig bo wykłócałam się z dżejn C: zig jak już pisałam ktoś na gadu mi napisał że kopiara z cb.... ale kto.... xddd zgaduj zgadula : dd Odpowiedz Link Zgłoś
iamstrong Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 21:14 nara patafiany ; ddd ide na kzd 2 ^^ lovciam Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: iamstrong, po raz 32845345637 wzywam. 01.12.09, 21:15 to sysiek, jestem prawie pewna. nie wiem dlaczego, mam po prostu takie przeczucie. ćęki wam, jesteście boskie. Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 21:15 ojj taak no po prostu tak słiitowska że nie wyrobię . ^^ A przed ziggi i miqusią padam na kolana . ^^ Brawa dla was . Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 21:16 A no tak ten wasz klubik . Hmm... już drugi ? . Odpowiedz Link Zgłoś
zigii szatynka po raz pierwszy :" 01.12.09, 21:17 ćęki drogi parafianie, bąććę sę mną. i miquśą. Odpowiedz Link Zgłoś
iamstrong Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 21:17 joł joł :d ockej ockej ja nie wymyśliłam kzd tylko sophie sysiek mnie wciągną i teraz to ja zeszłam na psy ^^ sysiek ma 2 konto a ja 3 nie założe ; ) pokaże że jestem silna ; > Odpowiedz Link Zgłoś
iamstrong Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 21:18 zig brawo brawo : ddd zgadłuaś Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 21:19 czyli krótko mówiąc mówisz że tak na prawdę KzD to głupota i że przez to zeszłąs na psy ? . Uwierz mi że urosłaś w moich oczach . ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
iamstrong Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 21:20 Zigii przepraszam za to że byłam wredna i wgl że nazwałam cię kopiarą miqusia przepraszam że z tb dyskutuje i że cię chciałam zdałnić... jane natomiast przepraszam za zaśmiecanie kogoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 21:18 iamstrong, czy to sysiek nazwała mnie kopiarą? czy do ciebie dociera to co mówię, o co pytam? bo chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
iamstrong Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 21:21 czy ty droga zig umisz czytać TAK to sysiek : ddd napisałam brawo brawo co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 21:21 No i bosko . ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
iamstrong Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 21:22 szatynka owszem to było dziadostwo.... zachowałam się jak dziecko ... jestem w pewnym sensie rasistką... a teraz przez moją głupote prubuje zawrzeć sojusz z paniami wyżej ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
iamstrong Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 21:24 chodzi o to że prubuje zawrzeć sojusz C: ale nie przez głupote... przez głupote zrobiłam z sb suke i wgl kuzynke an3ci .... Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 21:24 hmm... no wiesz dobrze że umiesz się przyznać . Bo nie jedna by nie potrafiła . I tak widze że próbujesz zawrzeć sojusz . ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: iamstrong, proszę przeczytaj to. [2] 01.12.09, 21:25 szatyneczko, złotko, kocham cię <3<3<3 Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Do Sysi, której już nie ma . 01.12.09, 21:22 nie będe się wypowiadać na temat kzd . ani na temat iamstrong . ani na temat Waszej dyskusji . powiem tylko coś Sysi ... uwielbiałam Cię . Pisałam z Tobą z kilka razy na GG, ale to już dawno . Byłaś wtedy taka... normalna . Pasuje do Cb idealnie określenie ze Zmierzchu . Kiedyś byłaś naszym Jacobem , teraz już nim nie jesteś jest mi przykro, że nowy rok szkolny Cię opętał . Zmieniłaś się ... niestety na gorsze . Wiem, że raczej tego nie przeczytasz, bo chyba odeszłaś, ale wiedź, że nie jesteś już nasza. Nie jesteś już naszym Jacobem . Teraz jesteś ta ... zdałniona . pozdrowie jeszcze tylko kochaną miq i kochaną jane_ i zigii i indie i szatynę . jesteście nie zastąpione . nic nowego, ale bardzo prawdziwego . dajcie radę temu kzd . tylko Wy możecie ... Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Do Sysi, której już nie ma . 01.12.09, 21:25 dokładnie, zmierzchoo. dawna sysia była taka szalona, zabawna... obecnie próbuje... ja nie wiem co ona się stara osiągnąć, ogółem straciła szacunek wielu osób. mój, bardzo. jj tak po drodze ; q wiecie? o pozostałych nie mówię, olewam. ale na sysi się zawiodłam. Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Do Sysi, której już nie ma . 01.12.09, 21:32 ojj racja miq . to co ona wyprawia jest dla mnie nie do pomyślenia . jak można z istoty fajnej, zabawnej, czasem nie kumającej i takiej ... normalnej, realistycznej przeistoczyć się w dosłownie internetowego potwora . wybacz mi syś, ale taka jest prawda . my Cię tu wszystkie wielbiłyśmy, należałaś do "rodziny" kota itp:. a teraz kto Cię wielbi ? dzieci usiłujące być na siłę kóÓl i trendii i fokóle naj !!! ale nie pominę też sophie_ może nie zmieniłaś się tak jak syś, ale to Ty kochana zrobiłaś kzd, być może nie byłaś świadoma, że zniszczy ona atmosferę, i pewnie chciałaś by było śmiechowo i miło, ale niestety... nie wyszło . Odpowiedz Link Zgłoś
iamstrong Re: Do Sysi, której już nie ma . 01.12.09, 21:25 zmieszchomanka rozyczałam się przez cb.... nie wiem czemu ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. Re: Do Sysi, której już nie ma . 01.12.09, 21:26 Poruszyła mnie twoja wypowiedź, naprawdę . ^^ QA dobra alski ja leće. Nara . Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Do Sysi, której już nie ma . 01.12.09, 21:27 pa szatynka ;* iamstrong, biedulko. *łi, bo bede chamska, łoo* Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Do Sysi, której już nie ma . 01.12.09, 21:29 łee. zmierzchomania że co.? sysiek odeszła.? ; x niemożliwe.! nie no, kurczę teraz każdy chce odejść. dziewczyny co wam jest. to kzd wszystkich opętało. same zachowujemy się jak debilki. ;cc to nie fair.! każdy chce odejsc.. Odpowiedz Link Zgłoś
iamstrong Re: Do Sysi, której już nie ma . 01.12.09, 21:27 buahahah ja tam dobrze syska nie znam i to przezemnie zaeszua na złą droge chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
iamstrong Re: Do Sysi, której już nie ma . 01.12.09, 21:28 ej no ale to przezemnie.... na sera Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Do Sysi, której już nie ma . 01.12.09, 21:29 bo sie sysiek rozryczy, no no, nie bedzie santy, no no no, nie wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
iamstrong Re: Do Sysi, której już nie ma . 01.12.09, 21:30 zig to była obelga..? Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Do Sysi, której już nie ma . 01.12.09, 21:31 ukazę sie moim plynnym mozgiem i powiem ze nie wiem co to oblega i nie chce wiedziec. sprawdze w wikipedii, wikipedia jest elo. Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Do Sysi, której już nie ma . 01.12.09, 21:32 ojj racja miq . to co ona wyprawia jest dla mnie nie do pomyślenia . jak można z istoty fajnej, zabawnej, czasem nie kumającej i takiej ... normalnej, realistycznej przeistoczyć się w dosłownie internetowego potwora . wybacz mi syś, ale taka jest prawda . my Cię tu wszystkie wielbiłyśmy, należałaś do "rodziny" kota itp:. a teraz kto Cię wielbi ? dzieci usiłujące być na siłę kóÓl i trendii i fokóle naj !!! ale nie pominę też sophie_ może nie zmieniłaś się tak jak syś, ale to Ty kochana zrobiłaś kzd, być może nie byłaś świadoma, że zniszczy ona atmosferę, i pewnie chciałaś by było śmiechowo i miło, ale niestety... nie wyszło . Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Do Sysi, której już nie ma . 01.12.09, 21:32 niby dlaczego przez cb. ? ; p co zrobiłaś.? to ona wkońcu odeszła czy nie bo ja się już pogubiłam . . . Odpowiedz Link Zgłoś
iamstrong Re: Do Sysi, której już nie ma . 01.12.09, 21:35 ja pisze z nią na gadu i wgl ja zrobiłam z niej łba.... zig wikipedia rzondzi ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Do Sysi, której już nie ma . 01.12.09, 21:36 ja też do końca nie wiem, pauli . ale chyba odeszła . bynajmniej tak się obwieściała . mam nadzieje, że wróci, poczyta i zmieni się w tą naszą kochaną i dawną sysię . wierzę w Cb syś, pamiętaj ;p Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Do Sysi, której już nie ma . 01.12.09, 21:39 wysłałam Sysi link z tym wątkiem na GG . niech poczyta nasze wypowiedzi . Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Do Sysi, której już nie ma . 01.12.09, 21:37 dlaczego wszyscy odchodzą. ? ? ? nawet jane_ chce odejsc. ; / ejj no dziewczynyy. ale dupa x 33.forum kotka jest coraz gorsze Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Do Sysi, której już nie ma . 01.12.09, 21:40 jest gorsze , bo ludzie go zmienili. przeciez mogloby byc fajnie, gdybysmy tego chcieli. Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 do zmierzchomani . 01.12.09, 21:41 ajj, a ja nie czytałam tego gdzie to mówiła. O_o prześlecie mi linka. ? pauliska prosii. x 33 Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Do Sysi, której już nie ma . 01.12.09, 21:40 oj, pauliska, nie tylko ty... ja wolno myślę, a one mi to tylko spowalniają. jak już mówiłam, czy tam nie: kocham was, panie <3 ziigi, dżejni, indie, zmierzchoo, szatynko, mrs i pauliśko <3 Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Do Sysi, której już nie ma . 01.12.09, 21:41 tyz cie kochamy < , 3333333333333333333 Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Do Sysi, której już nie ma . 01.12.09, 21:45 o łe. x 33 ktoś mnie lubbi. mam podniete. ja tez was kochaam. < 33 a co do mojego wolnego myślenia. . . to gdzie Sysiek to mówił . ? widzieliściee. x d? Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Do Sysi, której już nie ma . 01.12.09, 21:46 też Cię kocham miq ;p a wiesz za co ? za to, że się nie zmieniłaś . Nie zmieniłaś się pod wpływem tego, że jesteś lubiana i rozpoznywana itp:. nie chcesz być na siłe o stopień wyżej . i to jest właśnie fajne ! przyznam się szczerze . też chciałam odejść ;p ale nie na zawsze . bardziej chciałam uciec na jakiś czas, przeczekać ten sajgon i wrócić dopiero wtedy aż znowu będzie to NASZ kotek, ten prawdziwy, bez tego kóÓl i fokÓle! Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ indie zatruje wam dupę po raz ostatni. ;x 01.12.09, 21:43 przeczytalam caly ten watek. coz, iamstrong - jesteś żałosnym przykładem zdesperowanej dziewczynki. naprawdę. chcesz znaleźć sobie kotkowe koleżanki czy jak? idk. co do niektórych - straciłyście w moich oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: indie zatruje wam dupę po raz ostatni. ;x 01.12.09, 21:44 indje, wróć do nas mamo chrzestna bez Ciebie tu bagno :C Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: indie zatruje wam dupę po raz ostatni. ;x 01.12.09, 21:46 nie. wróciłam tylko na chwilę, aby wypowiedzieć się w tej sprawie bo nie mogę tylko patrzeć na ten syf. Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: indie zatruje wam dupę po raz ostatni. ;x 01.12.09, 21:47 bez ciebie bagno i gnój, a z reszta ty dopelniasz kota : 3 Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: indie zatruje wam dupę po raz ostatni. ;x 01.12.09, 21:48 nie. nigdy nie dopełniałam i nie dopełniam. Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: indie zatruje wam dupę po raz ostatni. ;x 01.12.09, 21:47 no własnie. x / jak poodchodziły pokemony to było ok . a teraz to juz kazdy chce odejsc i jest coraz gorzej . x d why.? Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: indie zatruje wam dupę po raz ostatni. ;x 01.12.09, 21:49 ja tam nie odchodzę, kot jest fajny, dopóki ludzie są fajni. szkoda, że się tak wszystko pozmieniało. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: indie zatruje wam dupę po raz ostatni. ;x 01.12.09, 21:50 zigii, teraz praktycznie nie ma na kotku nikogo normalnego i fajnego. nie ma nikogo z kim można normalnie porozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: indie zatruje wam dupę po raz ostatni. ;x 01.12.09, 21:49 z tym, że ja miałam inne powody do odejścia. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: indie zatruje wam dupę po raz ostatni. ;x 01.12.09, 21:52 ale te powody sobie poszły, teraz przyszły nowe... i jeź. masakra, wszyscy odchodzą. mi też to przeszło przez myśl, ale ludzie. co ja bym robiła bez kota cały dzień. indie wracaj : * znajdźmy sobie własne forum/czat i żyjmy. : d Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: indie zatruje wam dupę po raz ostatni. ;x 01.12.09, 21:55 miquuu, szanse że wrócę tutaj ponownie na dobre są niewielkie. Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: indie zatruje wam dupę po raz ostatni. ;x 01.12.09, 21:48 haha . tak własnie, mamo ;p tu trzeba zaprowadzić porządek, a Ty jako jedna z jedynych możesz ;d Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: indie zatruje wam dupę po raz ostatni. ;x 01.12.09, 21:54 zmierzchoomania, kochana, nie rozumiem waszego nazywania mnie mamą albo ciotką. kotek nigdy dla mnie dużo nie znaczył ani ja dla kotka. więc nazywanie mnie tak jest głupie. owszem, poznałam tutaj kilka osób, które są świetne. np. Paulinę vel. zuaona i naprawdę - cieszę się że ją poznałam i jest jedynym z niewielu powodów dla których cieszę się, że tutaj byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
ann14 Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 01.12.09, 21:48 no właśnie,myślą że są ''kul'' ;/ przyczepiły się do kogoś i myślą że błyszczą ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
zigii : 3 01.12.09, 21:51 z indie czy bez, jest fajnie. ;3 kto tak myśli serem w komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
ann14 Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 01.12.09, 21:51 jakie ''nabuzowane''. hej,nic na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
reden Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 01.12.09, 21:50 o taak... nie ma to jak wmawiac sobie, że ma się dałna i dlatego jest się fajnym. gratuluję inteligencji. jestem bardzo uczulona na punkcie zgrywania się z tej choroby. widziałyście kiedyś osobę chorą na Downa? Proponuję poznac taką osobę i wtedy zastanowic się, czy jest to warte wyśmiewania. ohhh jestem kól bo mam dałna, koFFam wa$ moje dałnki mua mua buziaczki ;* Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 01.12.09, 21:53 ja niby chcę odejść? aha. zmierzchoo, jestem pod wrażeniem. a tak poza tym, to jej, beznadziejnie teraz tu trochę. ide spać. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 01.12.09, 21:54 zmierzcho, śłonećko : 3 dzięki, prawie się nie poryczałam Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 01.12.09, 22:12 przecież one są takie krejzi i kul. pff. ; c lansują się, i robią z siebie głupie. wkurzają mnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
nettle Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 01.12.09, 22:23 mam dla was jedną radę, prosto z serduszka znajdźcie sobie jakieś ambitne hobby, które zajęłoby wam nadmiar wolnego czasu, nie wiem, zacznijcie robić na drutach, na szydełku albo zajmijcie się hodowlą mrówek, rybek, roślinek, filatelistyką może się czegoś jeszcze przy okazji nauczycie a pokazywanie się z jak najgorszej i twierdzenie przy tym, że to jest fajne i to dobra zabawa nie świadczy najlepiej, wręcz przeciwnie - jak najgorzej i być może moja wypowiedź nie trafia dokładnie w temat, nad którym się teraz rozprawiacie, ale nie chciało mi się tego wszystkiego po kolei czytać, bo to delikatna strata czasu spójrzcie - jest tyle wspaniałych rzeczy do zrobienia, czas nieustannie ucieka, a wy marnujecie go - sobie i jeszcze innym ludziom, i nerwy też pozdrawiam gorąco i życzę dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
nettle Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 01.12.09, 22:29 aaaaaaaaa, oczywiscie miałam na myśli całą tą akcje "kzd" "nie damy się, bedziemy spamować ile wlezie" i jej organizatorki/napędy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 02.12.09, 19:02 Najfajniejsze forum było gdy się pojawiło. Wtedy było okay. A teraz tak jak wspomniałyście dziewczyny bagno i tyle. Jeszcze trochę a kotek straci połowę użytkowników, 0 wątków, 0 komentarzy= koniec www.kotek.pl Nadeszła nowa era... Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 01.12.09, 22:28 ciociu Reden zgadzam się;D SMK rządzi a nie jakieś KzD .xd! Odpowiedz Link Zgłoś
reden Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 01.12.09, 22:38 taaak ;D Nasza Męska Korporacja przynajmniej nie wyśmiewa się z poważnych chorób ;D Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 01.12.09, 22:42 Otóż to.!.xd chyba ze z zaburzeń własnej płci.;DD Odpowiedz Link Zgłoś
dream_ Do kilku osób coś mam.. xdd 01.12.09, 22:57 Po 1. Też uważam,że to całe 'KzD',to jeden wielki idiotyzm.! Też do tego nie należę,chociaż lubię sporo osób,które do niego należą.. Po 2. `iamstrong`-jesteś żałosnym,niedorozwiniętym i niestabilnym emocjonalnie dzieckiem.!! Nie znałam `indie`,więc nie wiem czy ją podrabiasz,ale wiem,że jesteś ŻAŁOSNA.!!!!!! Sorry za wyrażenia[chociaż i tak nie przeklinałam],ale musiałam to powiedzieć.! I jeszcze tak: -Jane -Miqusia -Zigii -Independent -Szatynka -Zmierzchoomania -Taylor -Selcia17 -Tokio_Hotel_483 -Pauliska Jesteście Zajee.!!! Nie ze wszystkimi z Was gadałem,ale wiem[po komentach],że jesteście ZAJE.!! Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Do kilku osób coś mam.. xdd 01.12.09, 23:18 Podsumowując kzd nie powinno istnieć. Ale istnieje. Fuck. Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko -,-,-,-,- 02.12.09, 07:53 za niedługo na kotku powstaną elity nie ? sorry , ale te co wyzywają na tym wątku , i piszą że są cool... przykro mi ale wy tylko tak myślicie ( w sensie że jesteście cool ) . a tak wgl. nie pamietacie czasów na an3cię ? jak to jej mówiłyście zajżyj do słownika i takie tam ? pisała z błędami specjalnie i ją tępiliście . i powtórze jeszcze raz... wcale nie jesteście takie cool . zwątpiłam co do niektórych z Was dziewczyny . Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy ... 02.12.09, 11:45 przykro mi to pisać , ledwo przechodzi mi to przez klawiaturę , ale niektóre użytkowniczki przez ten durnowaty klub wiele straciły w moich oczach ... podzielam zdanie wszystkich przeciwniczek tych 'klubów' pff , taak , po prostu sama elita w tych klubach się buja , szacun =,= tak , to była ironia Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: ... 02.12.09, 11:50 zgadzam się z mweezy. u mnie tez niektóre użytkowniczki przez ten kzd stracily dużo w moich oczach. yy.powtarzam. dużo z ich klubu lubiłam, a teraz . ? wkurzenie. oczywiście nie wszystkie, ale większość. Odpowiedz Link Zgłoś
xblackewkax Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 02.12.09, 16:03 tokio_hotel_483 napisał(a): > ciociu Reden zgadzam się;D > SMK rządzi a nie jakieś KzD .xd! haha! No właśnie! SMK to jest tooo ;] Moje geje Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat iamstrong. 02.12.09, 12:07 iamstrong - jedyna, która zmądrzala przez cały kzd. a ktoś wie pod jaką nazwą ma sysiek nowe konto . ? bo iamstrong napisała, że ma drugie. i jeszcze do iamstrong - naprawdę, urosłaś w moich oczach. chyba z całego kzd ciebie tylko trawię. (lubię). a sysiek napisał, że ziggi kopiarą . ? ona . ? ! ż a l. com . ? Odpowiedz Link Zgłoś
zigii ludzie! O.x 02.12.09, 13:19 myślę, ze nie warto juz tego tematu roztrzasac. klub jest, dalej istnieje, ludzie sie zmieniaja, kot sie zmienia. ale co na to poradzimy. nic nie da dowagadywanie typu "idz sie lecz", naprawde. bylo super, na poczatku, kot byl taki fajny : 3 nie mowie ze teraz nie jest, teraz tez jest elo, ale juz nie tak. sysiu kochana, teraz przy wszystkich *nie wiem czy to cie ruszy, chyba nie, pisze po to zeby pisac*, ze sie na tobie zawiodlam. kochana, zadna kopara nie jestem, nie zamierzam byc, nie bylam. niczego nie kopiuje, bo po co? mam swoja wyobraznie, glowke, mozg *moze i wyplywajacy, noale*, ale mam takze serduszko, nie wiem czy ty *oraz ty iamstrong* o tym wiesz. dziekuje : 3 iamstrong, jeszcze cos . twoje nazwanie mnie 'rzygi' naprawde mnie nie ruszylo, gdyz jestem osoba spokojna, zrownowazona i nie przejmuje sie takimi komentarzami na moj temat, oraz takie 'bo cie zdałnie' to nie do mnie, oky? nie do mnie takim tonem. i jeszcze >> madafaka. zjesz mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: ludzie! O.x 02.12.09, 14:09 ał. aż mnie oko znów zabolało. ; xx bardzo mi przykro, że straciłyśmy w waszych oczach wiele. ^ Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: ludzie! O.x 02.12.09, 14:13 aha. do zmierzchoo . ja powiem po raz kolejny , że te kzd wcale nie miało być takie " popularne " i to wszystko wymknęło się z pod kontroli ; 33 Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: ludzie! O.x 02.12.09, 15:24 zgadzam się ;- ddd . a i jest plotka ze ten cały sysiek srysiek z kota odszedł , to prawda . ! ? ;- PP . Odpowiedz Link Zgłoś
devilish_ Re: ludzie! O.x 02.12.09, 15:32 nie , to nie jest plotka .x DDDDDDDDD ! Odpowiedz Link Zgłoś
shock Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 02.12.09, 14:35 Zostawić to wszystko w cholerę, ludzi się nie zmieni przez forum. Ale forum zmienia ludzi. powstanie jeszcze tysiące grupek, czy to KzD, czy coś bardziej żałosnego, wiadomo, że każde kolejne będzie coraz bardziej bez sensu. takie czasy, drodzy moi. niech sobie tam robią co chcą, ich domniemane poczucie humoru przeraża - mieć satysfakcję ze słowa down, czy dałn ( jedno, to samo ) w nazwie grupy. i wiecie co? nie orientuję się konkretnie w neo-podobnych tematach neo-dzieci i chyba nawet wiedzieć nie chcę, po co, na co te całe KzD. Żeby pokazać, jakie to z was pozytywnie nakręcone krejzi dziewczyny? To się chwali! namieszałam. ale chora jestem, więc sobie wybaczam. Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 02.12.09, 14:39 pisze sie downow. jesli chcesz kogos oskarzac to naucz sie najpierw naucz sie pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
crayon A jednak , już wiem kto mnie tak zmienił .... 02.12.09, 15:42 Ja jestem syśek . moje drugie konto chce zacząć od nowa . Gdy w wakacje fabiankowa sie hmm jakby to powiedzieć podlizywała się do mnie , że mnei lubi że jestem świetna ... i te pe . Mnie jakoś hm .... zaczarowała. x d . wtedy wydawała mi się też fajna . Pisałąm z nią na czacie , i te pe . byłam jej fanką , że tak powiem , nadszedł rok szkolny . doszły pokemony . fabiankowa założyła gg z moją pomocą bo sama nie umiała . -.-' Zmieniła ona mnie koszmarnie w bydlaka , zaczynałam więcej klnąć , mieć coś powalone w głowie , nie wiem co ja wtedy sobie mysłaąłm . Zaczynałam niektóre z kota któe naprawde lubiłam w tym zigi , wyobraźnie , miqulę , indje i inne laski obgadywać z nią . Pisałam z nią niestworzonę rzeczy robiłam te konta pokemonów , w które ona się w kopała . Ją strasznie polubiłam . Jednak ona mnie oszukiwała . Gdy przeczytałam te komentarze jej , to pomyślałam jaka ja byłam gupia . Dałam się nabrać . Ta taką debilkę . Jak ja mogłam ? Wczoraj założyłam konto , chce wszystko od nowa , nie chce nikogo udawać i nikomu sie niepodlizywać , chce być sobą . Chcę drugą szanse . Nie chce już jej widzieć ani z nią pisać . Nie chce . Kiedyś lubiłam tego Jakoba ze zmierzchu teraz Justina .... kiedyś byłam inna .... teraz straszna .... ; x . kiedyś nie miałam podszywaczy teraz mam i to takich dałnów . kiedyś nie klnełam teraz dużo . Nie chce już tego . . . chcę drugą szanse . jeśli nie . to przede wszystkim nie chce jej widzieć . Gada na mnie że zigi nazwałam kopiarą . racja , przyznaję sieę . kiedyś bym tak nie powiedziała . a to pod wpływem jej . ona to zuo którego nie chce znać . wy sobie nie wyobrażacie co ona pisała . ja nie bede pisać co i na kogo bo nie jestem taka jak to coś . tylko tak ją można nazwać . nie chce jej znać . ; x . proszę .... ee tam i tak nikt tego nie przeczyta . ; x Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: A jednak , już wiem kto mnie tak zmienił .... 02.12.09, 15:58 szczerze? nie wiem co mam powiedzieć. jak można być tak zakłamanym? straciłyście w moich oczach obie. myślałam że jesteście porządne, że można z wami szczerze porozmawiać. ale nie - bo obgadywałyście nas, jak sama przyznałaś. cóż, miłe to nie jest. ja, jeśli kogoś obgaduję to tylko tych, których dobrze znam w realu i nigdy się do tego nie przyznaję. nigdy nie rozmawiałam z kimś o kim, kogo dobrze nie znam. i wiecie co? to boli. boli to, że obgaduje Cię ktoś, kogo nigdy nie widziałam na oczy i mimo to trochę mu ufałam, obgaduje mnie z drugą taką osobą. i jeszcze się do tego przyznaje... ... iprawdę mówiąc, to mam już na to całkowicie wyje.ane. Odpowiedz Link Zgłoś
rogata ... 02.12.09, 15:35 Nie dość, że zachowują się jak szczeniary, to jeszcze obrażają osoby chore na tę chorobę. Trochę przyzwoitości! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: ... 02.12.09, 16:17 A skąd pewnośc, że znowu nie kłamiesz? Poza tym... Śmieszne mnie się to wydaje. Już chyba 3-ci raz ktośtam zwala na kogośtam winę... Według mnie, szansa każdemu się należy, ale nawet, Jeśli się ją dostanie nic nie będzie jak kiedyś. I może dziewczyny wybaczą, ale nie zapomną. Tak uważam. Odpowiedz Link Zgłoś
crayon Re: ... 02.12.09, 16:41 cytrusia . wiem .... ja źle zrobiłam i nie kłamię wiem , że mnie nie znasz możesz mi nie wierzyć ... ale ja nie kłamię . indje ja przepraszam , głupia byłam . nigdy na nikogo nie doniosłam , ale teraz musiałam . fabiankową .lubiłam a ona mnie tylko wykorzystywała dla popularności . Wykasowałam ją z nk , zablokowałam na gg i wykasowałam , już jej nie chce widzieć ni pisać z nią nie chcę , chce mieć swięty spokój i to kim kiedyś byłam chce to odzyskać ... ; x . wiem że się o tym nie mówi .. ale ja powiedziałam ... ja na cb nie gadałam akurat .... ale słuchaałam plotki na twój temat .... : PPP napisało mi sie że plotkowałam ale to tak jakoś nie wiem ... ; p . to tak nom ... chce drugą szanse i koniec . nie chce już udawać nikogo ... chcde być taka jaką byłam na początku . gdy nie poznałam ona . x dddd Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: ... 02.12.09, 16:45 już nie wiem, czy mam ci wierzyć czy nie, ale chętnie posłucham sobie ploteczek na mój temat. więc? Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek Re: ... 02.12.09, 16:47 Napewno z ich strony to było zabawne, ale nie sądze, że ze strony dzieci z zespołem Down'a jest to takie wesołe... wszyscy się z nich wyśmiewają, nabijają itd... mam doczynienia z takimi dziećmi bo jeżdże z nimi autobusem ... tak wgl to się rozpisałam o.o Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: ... 02.12.09, 16:50 Dobra. Teraz zalatuje mi zachowaniem iamstrong. Ktoś chce za wszelką cenę uratowac pupcię... Ołkej, już milknę. Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: ... 02.12.09, 16:52 chrupek to jest iamstrong, a iamstrong to fabiankowa. Odpowiedz Link Zgłoś
crayon Re: ... 02.12.09, 16:55 chrupek . nie udawaj pisalaś mi kiedyś że jeżdzisz z dałnami automusem tu też to piszesz . jakiś to dziwne . ; / . a pisalaś że już nie bedziezsz robić kont . ; / aa indje , czekaj wezme na arhiwum ... wytne kawałek .. co napisała ... ; d Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: ... 02.12.09, 17:03 pauliska1212, ja się zgadzam. one uważają się za lepsze. btw. nie wiem czemu. Odpowiedz Link Zgłoś
crayon Re: ... 02.12.09, 17:05 Indje - to takie z ostatniej rozmowy ledwo znalazłam . jeszcze było tego duużo ale nie chce mi sie szukać Więęc : h... nie wchodze na kota usuwam ize ze znajomych i z kotem zapan brat : x to takie nie obraźliwe , ale dobra tam ... nie chce dalej szukać ... bo tych rozmów jest duużo . ; / no to tak . a i ono . o co ci chodzi ? ; /// Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: ... 02.12.09, 17:14 cóż, nie zrobiła ale z chęcią ja to zrobię. ;x nie chcę tak fałszywej osoby w moich el0zajebistych znajomach na enka. ;d btw. jam być indie nie indje. czekam na więcej, lubię wiedzieć kiedy przeszkadzam ludziom i wtedy im nie wchodzić w drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
jeeina128 dzieci wojny ;// żal 02.12.09, 17:03 zgadzam sie z tobą nie jesteście fajne tylko popie...ne rodzice was chyba nie kochają ! biedne zagubione dzieci żall pfff boże po jakiego te kluby wgl ?! nie wiem jak inni ale jabym nawet do takiego h...ostwa należeć nie chciała...widzieliście dziweci które miały dovna wgl ?! widocznie nie i dlatego tak sie nazywacie. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: dzieci wojny ;// żal 02.12.09, 17:07 zapewniam Cię, że rodzice mnie kochają. Odpowiedz Link Zgłoś
crayon ... 02.12.09, 17:15 Jeeina . Widziałam . i to dużo . to już przeszłość , więc cicho . Odpowiedz Link Zgłoś
crayon Re: ... 02.12.09, 17:16 Cóż po twoim profilu i wypowiedziach , wnioskuje , że masz 12 lat - pisze tak . x d i wygląda na to , że to chyba ciebie nie kochają skoro na każdej wypowiedzi jakieś przekleństwo , opanuj sie , a słowo żal jest już nie modne . xdd Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 02.12.09, 17:25 Mon Dieu , ta cała sprawa nie może już być chyba bardziej skomplikowana ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat crayon. 02.12.09, 17:19 to co napisałas było nawet : wzruszające .? chyba tak można to określić. nie wiem, czy ci wierzyć, czy crayon to sysiek itp. bo przeciez w necie nigdy się nie ma stu procentowej pewności. ale wiesz, że te obgadywanie było chore. przecież nie znasz tu ani mnie(żeby nie było, że o mnie gadałyście, bo ja tu nie jestem 'popularna'), ani nikogo. chyba, że kogoś z reala no to tak. ale na podstawie forum nie można powiedzieć, że się kogoś zna. <yy.kazanie . ? dobra, konczę> mniejsza z tym. i jeszcze do crayon: jesli chodzi o mnie. to poczekam, jeśli ty to naprawde sysiek (nie mniej mi za złe, że nie wierzę do konca, chyba rozumiesz) to za kilka dni, tygodni wybaczę( pewnie jak i większość), zapomnę. jakby tego nigdy nie było. jeśli tak chcesz, mogę tak zrobić. i mam do ciebie jeszcze pytanie: co z kzd . ? zamierzacie, by istniało nadal . ? jesli tak, to nadal będziesz w tym klubie . ? jesli zamierzasz, no to nie wolisz być taka bez zobowiązań, bez konkretnych zasad, które ktoś wymyślił, byćc sobą, a nie kzd . ? opisz. ! < 33. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ . 02.12.09, 17:25 jezus, nie ogarniam. to teraz każda, która jakoś zniszczyła sobie reputację będzie zakładac nowe konta? a co to wam da, jak i tak się przyznajecie? a że iamstrong to fabiankowa to się zdziwiłam. ;qq nie wiem. to wszystko jest chore. to tylko internet w sumie, a wszystko zaczyna brzmieć tak, jakby był koniec świata realnego. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: . 02.12.09, 17:30 Może nie będę się wypowiadać na temat Kzd. I tak jak zmierzcho powiem o syśku. Uważałam Cię za fajną osobę ale po tym Kzd zmieniłam zdanie. I myślę że to gimnazjum Cię tak zmieniło. Bo tak zazwyczaj jest. I tak jak ja to mówię ,,Gimnazjum zmienia człowieka''. I to chyba prawda. A sophie_ też wydawała mi się całkiem normalna i fajna. I cóż chyba się myliłam. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: lady_cat 02.12.09, 17:29 ja też zapewniam =D a konto batmaanka. to było fe. nie podoba mi się .xd wolę sophie_ Odpowiedz Link Zgłoś
crayon Lejdi kat . : qqq 02.12.09, 17:31 Tak ja to sysiek . na sera . x d I to już koniec z klubem od poniedziałku . już go nei ma ... wole być sobą i zapomnieć o ono , niż być w tym klubie i pamiętać o ono . : PP Kiedyś byłam inna a potem jakaś dzika ..... przez ono . I ono zasłużyło na to co napisałam , ona zrobiłą mi coś dużo gorszego i tak jestem dla niej miła bo mogłabym zrobić coś dużo gorszego . ja sie już zmieniam i , nie bede taka jak dotychczas ... Ono jest zue . popełniłąm błą posząc z nią i te pe ... aa i co do ono to co mi napisałaś na nk mnie wcale nie rusza . mie jest łątwo o tobie zapomnieć . już zapomniałam na świecie jest dużo fajniejszych lasek na świecie , a tym bardziej w realu . ; )) . Odpowiedz Link Zgłoś
rogata Re: Lejdi kat . : qqq 02.12.09, 17:37 żeście zrobiły dramat na dwie strony, a dziewczyna powiedziała, że chce się zmienić i dobrze! Nie musicie tego roztrząsać... Odpowiedz Link Zgłoś
crayon Re: Lejdi kat . : qqq 02.12.09, 17:45 Rogata i dziekuje . x d i masz racje . po co dalej to roztrząsać ? ; d d. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat nie piszmy już pod tym wątkiem. 02.12.09, 17:53 dobra, nie roztrząsajmy tego, macie rację . ! chyba zrobiło się około 250 wypowiedzi pod tym. ;dd. .wow. nie piszmy już tu, to nie ma sensu . ! zobaczymy, co będzie dalej. a ta sprawę jak narazie postarajmy się zamknać i schować gdzieś daleko (postarajmy się zapomnieć) . pees:mam nadzieję, że nigdy jej nie wyciągniemy. ! ;dd. Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek .... wtf ;/ 02.12.09, 17:52 sygerujesz że co ....? crayon o.O dziękuje za pogardzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: .... wtf ;/ 02.12.09, 17:59 chrupek, iamstrong, fabiankowa nie wiem jak jescze.. idz stad i nie wracaj, jesteś zła. Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: .... wtf ;/ 02.12.09, 17:59 kurcze trudno się przyzwyczaić syś . wiem, powinnam napisać crayon (?) ale muszę się nauczyć ;p jesli to Ty kochana to muszę Ci podziękować . cieszę się, że mnie nie spławiłaś i weszłaś w tego linka, którego Ci wysłałam . wzruszyło mnie Twoje wyznanie, serio . Może i jestem jakaś dziwna . mam nadzieję kochana, że znowu będziesz naszym Jacobem ;d jestem dumna z Cb, że chcesz zakończyć to "dziwne życie" . Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek Re: .... wtf ;/ 02.12.09, 18:01 dziękuje za wytrącenie... jeśli wam przeszkadzam to z chęciom pójde... nie wchodze na forum tego typu .... ale nikt nie zabroni mi wchodzenia na kotka a tymbardziej taki ktoś jak ty.... Odpowiedz Link Zgłoś
crayon Re: .... wtf ;/ 02.12.09, 18:02 Zmierzcho . dziekuje < 333 A Jakobem już nie bede już mi sie nie podoba ma dziwny nos jak koala . ; p i jest zastary teraz mam oczko na Justina . ; d Odpowiedz Link Zgłoś
crayon ... 02.12.09, 18:04 Ono - tylko tak cię nazwać można . Mnie już twoje żale nie ruszają . jednak śmieszą . ` Pamiętaj że o tobie trudno będzie mi zapomnieć ` a mnie bardzo łatwo . żałuję , że cie w ogóle poznałam . rycz w wannie , mnie to nie interesuję w, wykorzystałas mnie tyle ci powiem i sie nie odzywaj bo to chamskie . -.-' Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: ... 02.12.09, 18:08 to mozesz być naszym justin'kiem . ? jak chcesz, oczywiście. a chrupek, fabiankowa, iamstrong. -jedna osoba. to jest żałosne. robisz z siebie pośmiewisko tylko. nikt tu nie jest głupcem i każdy wie już o co caman, więc nie oszukasz nikogo z tym. na forum ci nikt nie zabroni pisać i wchodzić (chyba, żeby cię kotek zablokował). ale wku.rzasz wszystkich (albo prawie). i chyba się nie dziwisz, czemu. tylko nie skacz do mnie z wyzwiskami. ! Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek Re: ... 02.12.09, 18:09 omg hahaahha jesteś taka taka nie wiem jaka .... jane nie ogarniaj bo założe jescze baaardzo dużo takich kont : 3 Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: .... wtf ;/ 02.12.09, 18:08 do sysiek4444 teraz próbujesz wszystko na fabiankową zwalic żebyś znowu była lubiana itp . ! ? sory ale to moje zdanie i go nie zmienię , wiem że tearz mnie zjecie ale co tam - . - nie wieżę Ci ;- xx . Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: .... wtf ;/ 02.12.09, 18:12 ,,jesteś taka taka nie wiem jaka .... '' mam nadzieję, że to nie było do mnie. no i dobrze. a jeśli juz tak. no to: nie wiesz jaka, nic dziwnego . bo mnie nie znasz. ja wyrażam swoje zdanie, jak i każdy inny. Odpowiedz Link Zgłoś
crayon Re: .... wtf ;/ 02.12.09, 18:14 Bunt , nie chodzi mi oto , a jak nie wierzysz ot nie mój problem ... nie prubuje , zrobić teog by być znowu lubiana . byłam inna i chce być taka jak kiedyś , bo mnie zmieniła . i niechce być taka jak wczesniej bo byłam straszna . więc jak ci nie pasuje to nic . bo mnie to nie interesuje . i se nie wierz , a tak właściwie to w co nie wierzysz ? ; O . ; x . Ehhhhh ja justinkiem . O.o . przyjemność . ; d d Odpowiedz Link Zgłoś
crayon Re: .... wtf ;/ 02.12.09, 18:15 I nie wiesz jaka byłam keidyś bunt , jesteś tu za kródko , gdybyś zobaczyłą moje dawne wypowiediz byś sie zdziwiła taką różnicą . Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: .... wtf ;/ 02.12.09, 18:17 boże sysiek4444 tak to mój problem i moja sprawa i to napisałam więc się nie czepiaj okej . ! ? -.- Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: .... wtf ;/ 02.12.09, 18:11 zrobiłyście z tego coś popie...nego, nie chce mi się czytać tłumaczeń. Czytam tylko te z nk, skierowane do mnie. wiecie? Ja bym najpierw myślała... Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 boze, dziewczyny to jest juz głupie O.x 02.12.09, 18:25 teraz wszyscy zakładają nowe konta 'bo chcą zacząć wszystko od poczatku' na błędach sie uczy moja droga Syś. -.- bądź nadal naszym Syskiem, nikt się nie przyzwyczai do crayon. sorry, ale taka jest prawda. zgadzam się w 100% z tym co napisała Jane_ a co do fabiankowa, żal mi cie. O.x Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek Re: .... wtf ;/ 02.12.09, 18:25 -.- miałam nie wchodzic : x dupaa .... kochana crayon zwal na mnie tak bd najłatwiej bo i tak bd sztywna dupa sraka nie wchodze teraz czas na balangę Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek Re: .... wtf ;/ 02.12.09, 18:30 a właściwie to to troche boli...bo nikt syskowi się zmieniać nie kazał ja byłam zua i wgl ale sysiek nie musiał być taki jak ja .... nikt jej nie kazał klnąć itp... a jak czytam wypowiedzi na mój temat to mi się przykro robi... co ja wam zrobiłam aaaa zapomniałam podrabiałam wyzywałam wchodziłam i zmieniłam waszego syska ... wybaczcie rozumiem jak bym qrwa robiła specjalne wątki np. nie lubie syska itd.... ale że byłam w kzd to nie moja wina głupia jestem i tyle... a sophie_ wymyśliła ale na nią niky głosu nie podniesie no bo przecież.... to wasz soph... a jedna napisała o zwalaniu na mnie dzięki narasku...synypie...ne xDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: .... wtf ;/ 02.12.09, 18:34 Taa ten klub jest dziwny i ja go nierozumiem . Nie znam Syśka zbytnio dobrze ale też sądzę że ona się zmieniła , przecież sama kiedyś pisała że była szarą myszką . Teraz jest inna , należy do tego całego kzd , kiedyś na początku jak założyłam sobie tu konto i czytałam posty dużo z nich było Syśka , jej wypowiedzi były mądrzejsze a później jak sobie z sophie i tymi innymi założyła to kzd stała się jak jakieś dziecko neo . Nie piszcie że się wymądrzam , bo to moje zdanie . Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy ... 02.12.09, 18:26 ja już was nie czaje dajcie sobie wszystkie po buziaku na zgodę i będzie gitara xD ale palnęłam Odpowiedz Link Zgłoś
heyfuckme Re: .... wtf ;/ 02.12.09, 18:28 bardzo kuźwa dobrze. nie znam tego pieprzonego klubu i nie wiem o czym teraz gadacie czy tam kłócicie się ale wiem jedno. klub o nazwie 'zdołowane dałny' na pewno nie grzeszy inteligentnymi członkami. po cholerę takie gó... zakładać? żeby poszpanować, że jest się popularnym? żałosne. to jest portal służący do wyrażenia własnego zdania a nie jakichś rankingów i pojedynków 'która laska jest popularniejsza?' za chiny ludowe nie chciałabym dołączyć do klubu, bo 'dałnem' nie jestem a nazwę klubu w sumie mogę traktować na poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek Re: .... wtf ;/ 02.12.09, 18:31 mwezy ja próbowałam ... ale uznały że się podlizuje o.O do trzech razy sztuka : ok przepraszam za moją głupote nie licze na to że bd jakaś cool itp. tylko chce was przeprosić no macie Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: .... wtf ;/ 02.12.09, 18:34 chrupek, czyli iamstrong czyli fabiankowa, jakas dziwna sie robisz O.x Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek Re: .... wtf ;/ 02.12.09, 18:41 ziigi sysiek wymyślił nazwę rzygi o.O nie nie to byłam ja ona wymyśliła rzigi ... zigii nie zjem cię bo mada faka rzondzi :x Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: .... wtf ;/ 02.12.09, 18:37 fabiankowa załóż sobie jedno konto i będzie git. x_x robisz z siebie niewiadomo kogo . . . a wątków pokemnowych to normlanie szok. w życiu bym się nie spodziwała. ciekawa tylko jestem w jakim celu, po co wa te wątki pokemnowwe. ; xx Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek Re: .... wtf ;/ 02.12.09, 18:42 pokemoństwo to jest jakaś nowa wiara w pikaczu chyba... o.O Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek Re: .... wtf ;/ 02.12.09, 18:44 założyła bym ale mi się nie chce poczty zakładać :3 Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 02.12.09, 18:47 robicie z igły widły, najlepiej to olać, a wy się bulwersujecie. oczywiście popieram przeciwniczki, i zmieniłam zdanie na temat kilku osób, ale złość piękności szkodzi. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 02.12.09, 18:54 w y l u z u j c i e . a co do 'zdaunionych daunów' - btw , dobrze to napisałam ? ; o odpuśćcie sobie to coś co nazywacie klubem , a co tylko wzbudza zirytowanie . Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 02.12.09, 18:55 znudziło mi się to. xd a wam? ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 02.12.09, 18:57 jak myślisz mam przez to same problemy... xddd Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 02.12.09, 18:58 ja też. straciłam u ludzi w oczach >.< łaaa. : c Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 02.12.09, 19:10 pogubiłam się już w tym wątku... Sądzę że juz nigdy nie będzie tu tak jak dawniej (sysię kojarzyłam wg głównie z avatarem tej roześmianej Miley, był super (nie lubięm Mil)) Odpowiedz Link Zgłoś
crayon Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 02.12.09, 19:26 Bucik , i chyba sie pobecze . x d szkoda ... chciałabym by było jak dawnieej . ; c Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 02.12.09, 19:29 Jakie wy macie problemy Odpowiedz Link Zgłoś
crayon Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 02.12.09, 19:30 Selcia , no widzisz . ;d . Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 02.12.09, 19:31 selciu , każdy ma swoje problemy chociaż ten to akurat szczyt głupoty xDD Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 02.12.09, 20:37 mamy, mamy. i lubiamy. xd może nie tyle, co lubiamy, ale się rymnęło. : d Boże, jak ja mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
cheeky Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 05.12.09, 14:49 ten klub jest beznadziejny, a nie żaden `kól` : d Odpowiedz Link Zgłoś
happy Re: uwaga.! nadciąga KzD . x dd 05.12.09, 18:57 Spotkałam dużo osób uważających się za DAWNY. Dla mnie to jest chore Osoby należące do tego klubu chciały być "popularne". W realu te osoby nie były zauważalne i chciały się "wyróżnić". Zgadzam sie z tobą. Nie wyszło im. Odpowiedz Link Zgłoś
msthic KzD 05.12.09, 20:08 Jak dla mnie takie "cluby" są idiotyczne... Z resztą g.wno mnie obchodzi kto takie kluby zakłada czy należy... chociaż szczerze to bardziej wkurzają mnie te kopiary zaśmiecające forum ale to już szczegół. Ja mam charakter jaki mam i nikt tego nie zmieni xp na kotka wchodzę nie dla jakiejś popularności ze zrobienia czegoś crazy, tylko dla rozrywki .. .amen ;pp Odpowiedz Link Zgłoś