bucikowa 02.12.09, 19:58 Czy macie wewnętrzną niechęć pójścia jutro do szkoły? Np. mówisz: Ojaaa, jutro do szkoły, a tak mi się nie chceee <przeciąga_się> A tak na marginesie jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubicie? Bo ja czwartku! KoSzMaR! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anja_ Re: Wewnętrzna niechęć 02.12.09, 20:03 Też nie lubię czwartku . Mam ciężkie lekcje . Muza, Matma, Polski, Relgia, Niemiecki, WOS, Przyroda ; // i jeszcze jutro sprawdzian z relgii, legiony na muze i wiersz na niemiecki . Szok`en ... ; (( ale jakoś przeżyję, a co do pytania - to tak mam czasem tak, że nie mam ochoty iść do szkoły, uczyć się, odrabiać lekcji ...każdy chyba tak ma ; > Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Wewnętrzna niechęć 02.12.09, 20:08 No ja tez Anja mam jutro ciężki dzień kończę szkołę o 13:35 a na 15:05 mam do muzycznej. W muzycznej siedzę do 19!! Żal W piątek mam sprawdzian z niemieckiego! <NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE> Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywna_ Re: Wewnętrzna niechęć 02.12.09, 20:04 A ja tak nie mam, bo jestem chora i cały tydzień siedzę w domu :p Odpowiedz Link Zgłoś
ice_flower Re: Wewnętrzna niechęć 02.12.09, 20:14 Poniedziałek trzeba po weekendzie do szkoły-.- Odpowiedz Link Zgłoś
miley112 Re: Wewnętrzna niechęć 02.12.09, 20:12 ` poniedziałku,wtorku,środy,czwartku i piątku. Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Re: Wewnętrzna niechęć 02.12.09, 20:16 Ja mam tak codziennieP Poniedziałek powinien być po to aby odpocząc od wekeendu, wtorek do sgl, środa też, a czwartek powinien być dniem takim że mamy przygotować się DO wekeendu;D Czyli do sql tylko we wtorek i środę;DD Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Wewnętrzna niechęć 02.12.09, 20:13 lol, ja mam bóle brzucha ponoć na podłożu emocjonalnym, to sobie pomyślcie. a szkoła jak szkoła, zawsze można się wyślizgnąć, dziś było bardzo fajnie. najgorszy dzień? poniedziałek. i piątek. ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
cumeel. Re: Wewnętrzna niechęć 02.12.09, 20:39 dokładnie, zawsze można się wymigać ;d ja akurat dzisiaj nie byłam w szkole. chora jestem. ale tak ogólnie to bez szkoły nudziłabym się na maxa, tak jak dzisiaj na przykład. ;3 i wgl dzięki szkole poznałam ludzi i takie tam. a nawiązując do tematu.. czasami mam mega niechęć pójścia tam, ale raczej rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ ewnętrzna niechęć 02.12.09, 20:17 Taak ja też nie chcę iść do szkoły [ jak zawsze :] ] . Oddadzą 2 sprawdziany , z których pewnie dostane 1 ; // . Kończę lekcję o 16 , a potem muszę szybko lecieć na trening. Ale jeszcze 2 dni i weekend : P Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: ewnętrzna niechęć 02.12.09, 20:27 ja mam tak codzienie nie lubie poniedzialkow wtorkow srod czwatrkow i piatkow ale najbardziej nie cierpie poniedzialkow Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Wewnętrzna niechęć 02.12.09, 20:28 ja nie chce iść jutro do szkoły . ! mam okropnie trudny spr. z matmy. ; // ta babka nie umie tłumczyć. nie mogee dostać kolejnej banii. Odpowiedz Link Zgłoś
julunia20 Re: Wewnętrzna niechęć 02.12.09, 20:34 radom.gazeta.pl/radom/1,35219,7305800,Wyrzucone_na_smietnik.html Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Wewnętrzna niechęć 02.12.09, 20:34 najbardziej nielubie poniedziełku i czwartku! swoją drogą mam jutro sprawdzian z WOSS-U i prawie nic nie umiem ;/ ale atkie najgorszy dzień to PON.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Wewnętrzna niechęć 02.12.09, 20:35 najbardziej nie lubie poniedziałku. ale ogolnie lubie nawet sql. nie mam czegos takiego. mysle o tym, ze jutro znowu spotkam sie z 'nimi' . Odpowiedz Link Zgłoś
ochioyebna. _ 02.12.09, 20:37 taaak, mam niechęć. xd ogromną. poniedziałek i piątek. xd Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: _ 02.12.09, 20:41 mam niechęć do wcześnego wstawania , idiotycznych zachowań niektórych osobników w mojej szkole , testów , sprawdzianów , pytańska , hałasu ; x a to wszystko składa się na instytucję zwaną szkołą Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Wewnętrzna niechęć 02.12.09, 20:48 Nie znoszę chodzić do szkoły! Najchętniej siedziałabym w domu i oglądała Naruto : ) Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Wewnętrzna niechęć 02.12.09, 20:55 ja tak czasem mam, ale to zależy co jest następnego dnia ja też nie za bardzo przepadam za czwartkiem Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Nie:P 02.12.09, 20:59 Ja tam nie narzekam na szkołę Oczywiście mimo że jest cholernie dużo nauki, każdy dzień w szkole przelatuje mi bardzo szybko... No i spotykam sie ze znajomymi... Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: Wewnętrzna niechęć 02.12.09, 21:00 ` Czwartek albo Piątek Czwartek - Biola .. brrr Piątek - Fiza i jeszcze gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Wewnętrzna niechęć 02.12.09, 21:01 ja tak sobie mówię w niedziele, poniedziałek no i w czwartek Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Wewnętrzna niechęć 02.12.09, 21:02 ja nie lubie środy i poniedziałku, środa bo najwięcej książek,poniedziałek bo początek tygodnia Ja mam wrodzoną niechęć gdy pomyślę o szkole to nie dobrze mi rano,zawsze się źle rano czuje przed szkołą lecz gdy wyjdę na dwór to mi się polepsza ;D Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Wewnętrzna niechęć 02.12.09, 21:05 Ja nienawidze budy i zawsze to ''mówie''.xd Najbardziej nie lubie poniedziałku bo cały tydzien przede mną i buuudaaa.; xx Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Wewnętrzna niechęć 02.12.09, 21:06 ja to mówię codziennie rano po czym przeczołguję się z łóżka do łazienki z zamkniętymi oczami. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna_023 Re: Wewnętrzna niechęć 02.12.09, 21:10 ja nie nawidze wtorku ! mam od 8.00 do 14.25 matma niemiecki anglik religia chemia boilogia koSZMAR ! Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Wewnętrzna niechęć 02.12.09, 21:11 Mam tak. Nienawidzę chodzić do szkoły przez to że mam tak porypaną klasę. Ciągle mi dokuczają itp. Ale można się przyzwyczaić.... Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl_xd Re: Wewnętrzna niechęć 02.12.09, 21:16 Czasami mi się chce a czasami nie to zależy od godziny powiem że mi się nie chce do szkoły ale za godz może mi się odmienić a najbardziej nie lubie... chyba wtorku może dlatego bo to pierwszy dzień tygodnia co fakt jest poniedziałek ale akurat poniedziałek jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Wewnętrzna niechęć 02.12.09, 21:19 najgorszy dzień to ZDECYDOWANIE środa (najwięcej lekcji) . i czwartek troche głupi bo jest niemiecki (blee) i nudnaaaa informatyka . piątek nawet spoko, ale troche trudne lekcje są . kiedyś miałam fajnie . wstaje w poń. rano i myśle sobie: nie tylko nie do szkoły! jeszcze tylko 5 dni i weekend xd Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: Wewnętrzna niechęć 02.12.09, 21:19 mi się nidy nie chceee ., ;D alee musze , ee najogorsze są wtorki i poniedziałkii ! xdd Odpowiedz Link Zgłoś