miqusia Re: Żałosny prezent mikołajkowy !!! 04.12.09, 16:03 ty fajny chłopak jesteś, że się przejmujesz. ; x mnie by to tknęło. Wszyscy mają jakieś siupersuper rzeczy i fogle, a ona otrzymuje coś taniego/kompromitującego/ żałosnego/nie fajnego na prezent/innego. Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Żałosny prezent mikołajkowy !!! 04.12.09, 16:02 Oddałabym mu je i powiedziała xd że mu się przydadzą bardziej.. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja Re: Żałosny prezent mikołajkowy !!! 04.12.09, 16:05 żaal , ja bym się nie odzywała do tego frajera.. Na szczęście u mnie w klasie jest tylko kilku takich głupich.. a z resztą spoko , gadamy sobie , zero złośliwości prawdziwi kumple. Szkoda mi jej.. Dobrze zrobiła pisząc im to na nk. Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: Żałosny prezent mikołajkowy !!! 04.12.09, 16:05 to tylko świadczy o głupocie tych twoich kolegów... Odpowiedz Link Zgłoś
mmmchm Re: Żałosny prezent mikołajkowy !!! 04.12.09, 16:15 jasne ale to przynajmniej coś ja dostałam od kolegi kule w której pada śnieg z styropianu [tylko} a po jednym ruchu reką rozwaliła sie wszyscy zajadali sie słodyczami i cieszyli sie ruznymi naszyjnikami grami na kompa a ja nic choć ja kupiłam mojemu koledze jakieś 5 kilo słodyczy coś do wgrywania filmów i piłke do tenisa wtopa Odpowiedz Link Zgłoś
cumeel. Re: Żałosny prezent mikołajkowy !!! 04.12.09, 16:18 no to nieźle. ;d mnie by to nie zabolało, ja bym się śmiała xD Odpowiedz Link Zgłoś
kalina231 Re: Żałosny prezent mikołajkowy !!! 04.12.09, 17:13 u nas w szkole też tak raz było. ale polewka była potem! a tak w ogóle to z nich idioci a gdyby oni dostali pampersy to co??? ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside tesco jest fajne. :3 04.12.09, 18:07 tampony z tesco czy z biedronki, co za różnica? ; > a laska nie potrafi się śmiać z siebie. ja bym się śmiała. możecie mi kupić tampony z tesco na mikołajki! : D Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: tesco jest fajne. :3 04.12.09, 18:10 Ja bym się śmiała xD Jaja sobie zrobili, wielkie mi halo. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: tesco jest fajne. :3 04.12.09, 18:13 kupisz? MI? naprawdę? aaa, dziękuję. <33 Odpowiedz Link Zgłoś
rogata Re: tesco jest fajne. :3 04.12.09, 18:18 No ba xdd. Dostanie super-ultra-max^. Odpowiedz Link Zgłoś
slodziutka99 Re: okOpieństwo.!! 04.12.09, 18:13 `. ja miałam gorszy przypadek. robie prezent debilowi a u nas sQl jak jeden robi komuś to ten sam robi temu drugiemu. `. on sie mnie zapytał co mu kupie.? `. odp. że mu nie powiem i sobie zażartowałam, że bokserki w serduszka xd. `. a on następnego dnia w dzień dawania paczek patrzę w paczkę a on mi stanik kupił! i jeszcze z karteczką "to dla ciebie kochanie". Następnego dnia wszyscy się śmiali ze mnie a on mi na lekcji polaka napisał liścik, że tak mnie kocha i nie może wytrzymać.... ale też mi było by żal takiej koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Żałosny prezent mikołajkowy !!! 04.12.09, 18:11 Moja siostra kupiła swojej koleżance tampony na 18-stke i obie się z tego śmiały. Widocznie Twoja koleżanka jest za grosz pozbawiona poczucia humoru. No i są plusy. Pomyśl tylko. Przynajmniej będzie je miała przy sobie i jakby akurat dostała miesiączke? xD Wyluzuj i śmiej się z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Żałosny prezent mikołajkowy !!! 04.12.09, 18:12 ` ja bym się śmiała . ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
rogata Re: Żałosny prezent mikołajkowy !!! 04.12.09, 18:17 A co do tematu, to ja bym się z takiego śmiała xdd. Kopiłam przyjaciółce na mikołajki stringi i perfumy, i miałyśmy z tego niezły ubaw potem^^. Odpowiedz Link Zgłoś
sweex Pff.. 04.12.09, 18:27 Jeju, ale problem. Jasne, to niezbyt ciekawy prezent, ale co miała zrobić w takiej sytuacji? Poryczeć się i uciec do łazienki? Wiesz, co dostała moja koleżanka? Pudełko herbatą, płatkami różanymi i skórkami pomarańczy. Nie była zadowolona, ale pomogłam jej się rozweselić i zrobiłyśmy "popielca" całej klasie - posypałyśmy im głowy tą mieszanką. Od razu zrobiło się weselej, przecież zawsze trzeba dostrzegać pozytywne strony sytuacji! Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Żałosny prezent mikołajkowy !!! 04.12.09, 18:40 Ja bym się z tego śmiała ale w głębi serca było by mi przykro Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Żałosny prezent mikołajkowy !!! 04.12.09, 19:00 Ja bym się śmiała,a potem spytała się dla jaj chłopaków "A nie wiecie może jak tego się używa?" <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
aliciajonas Re: Żałosny prezent mikołajkowy !!! 04.12.09, 19:46 Ułłł no to ją pojechał tym "prezentem". Nie wiem co bym zrobiła na jej miejscu ale szkoda mi jej Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 Re: Żałosny prezent mikołajkowy !!! 04.12.09, 22:37 Nie zabolałby mnie sam fakt otrzymania tamponów z Tesco,lecz to,że wygarnęłam im to na nk. xd Odpowiedz Link Zgłoś
devilish_ przeczytaj . 04.12.09, 22:48 nie tylko oni robią takie prezenty . w tym roku wszyscy mamy idę tyczne prezenty czemu ?! właśnie że dostawali takie niespodzianki . a kol z drugiej klasy postała dzisiaj prezerwatywy a jeszcze jedna strój księżniczki , albo lalkę barbie . i to powino być tak ze raczej każdy dostaje taką samą paczkę i że nie będzie żadnych przykrości . bo co ona wydaje na prezent 25 zł . [ np . ] a on 2 . 99 ! i tak już na to nic nie poradzisz .x - DD Odpowiedz Link Zgłoś
mruffkaxd Re: przeczytaj . 04.12.09, 22:53 Ja bym się śmiała żeby nie robić afery, ale byłoby mi przykro Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: przeczytaj . 05.12.09, 00:16 Pfff...to Twoja kumpela nie ma już pomysłów na normalną kłótnie tylko na en-ka sie kłóci...boi się czegoś..czy co..? Aferka w szkole byłaby fajna a n-k nauczyciele nie lustrują Odpowiedz Link Zgłoś
jonas1139 Re: przeczytaj . 05.12.09, 00:40 O moj boshh o co walczycie ? Ja Bym wzieła te tampony i powiedzała HAHAHA a puzniej wiesz świetny prezent bardzo sie przyda , dzięki ze o mnie pomyślałeś to znaczy ze ci sie podobam ; wytkneła mu jęzora ; ; zaczeła sie smiać i poszła ; ; wrociła i oddała mu to Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Żałosny prezent mikołajkowy !!! 05.12.09, 08:19 raczej by mnie to nie zabolało, aczkolwiek jest to żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
kimiko3 Re: Żałosny prezent mikołajkowy !!! 05.12.09, 09:27 Heh....szkoda mi jej..biedna....ja jeszcze nie dostałam prezentu z PODOBNYM PRZYPADKIEM...ale na pewno wkurzałabym się na te osoby lub dogadała im przy wszystkich....powiedziałabym szczerze (jak to zawsze robie....AZ DO BÓLU)cos np.Skoro kupiliście mi je....to ja pożycze wam ze 2 lub więcej zależy co ile macie okres....;]...itp...niech sie poczują w jej skórze.... Odpowiedz Link Zgłoś
bells13 PATRZ TU xdd 05.12.09, 18:30 Jeeju! Co to za temat wgl. Przecież wiadomo że to był po prostu taki żart. W naszek klasie każda dziewczyna by się śmiała. Nie ma za czego się smucić! Nie rozumiem was ludzie. Co takiego jest w tamponach? echh... Odpowiedz Link Zgłoś
crayon Eee . x d 05.12.09, 18:34 Ja bym sie nie przejmowała , śmiałą razem z nimi . x d w końcu to żart , nic poważnego , jestem wrażliwa nawet bardzo ale w takim przypadku to głupota . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś