oolluussiiaa96 Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 19:33 nie predzej tamta jest dziwna Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 19:35 To według mnie ona robi z Siebie dziwkę dla szpanu Nie jesteś dziwna.. Ja bym nigdy nie przespała sie z kolesiem dla szpanu..; ) ale do zakonu się nie wybieram..; q Odpowiedz Link Zgłoś
good_thing Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 20:21 Ja mam to samo i nie uważam się za dziwną. Dla mnie to głupotą jest palić, pić i (o zgrozo) współżyć z chłopakiem w tym wieku. Więc koleżanek się nie słuchaj i rób to co uważasz za słuszne Odpowiedz Link Zgłoś
xnamex Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 20:51 Oczywiście, że nie jesteś dziwna. Skoro nie chcesz 'tego' robić to nie rób. Może ta twoja 'koleżanka' zazdrości Ci tego, że nie zrobiłaś danej rzeczy, a ona zrobiła i tego żałuje. Odpowiedz Link Zgłoś
cheergirlz Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 21:02 no i masz rację www.kotek.pl/forum/02,3006,104001552,,Piszecie_po_lawkach_.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
piano Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 21:38 Yyyyy... OMG!!! Ok Ty jesteś spoko, ale ta Twoja koleżanka... Palić, pić, spać z chłopakami (Fuck!) Bez komentarza ;\ ;] Odpowiedz Link Zgłoś
monique_93 Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 21:41 Zostań taka, jaka jesteś. Też miałam taką "przyjaciółkę". Ale postawiłam na swoim i mam teraz lepszych przyjaciół... Prawdziwych, którzy są tacy jak ja i akceptują mnie taką, jaką jestem Pozdrawiam i trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 21:49 nie jesteś dziwna, robisz to co uważasz za słuszne. pod tym wzglęgem nie słuchaj przyjaciólki że jestes zacofana. po prostu jesteś sobą Odpowiedz Link Zgłoś
frydka To twoja koleżanka jest zacofana 11.12.09, 22:01 Odbilo tej twojej koleżance?To ona jest zacofana! Powiedz jej to!To ty właśnie jesteś normalna bo palić gdy ma sie naście lat jest niestosowne już nie mowie o spaniu ..... Odpowiedz Link Zgłoś
skasia Re: To twoja koleżanka jest zacofana 11.12.09, 23:23 ona jest chyba zacofana a nie Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: To twoja koleżanka jest zacofana 11.12.09, 23:47 skasia - popieram ! ; p Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: To twoja koleżanka jest zacofana 11.12.09, 23:58 Nazywasz ją przyjaciółką? Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: To twoja koleżanka jest zacofana 12.12.09, 11:47 Zacofana...a ona zachowuje sie jak...; )..nie chcę jej obrażac bo to Twoja kumpelka..; * Ty masz jeszcze rozum i godnosc..a jej Tego brak..! W życiu zrobiłam wiele głupich rzeczy przez kumpele itp...wiąże to także się z papierosami..i nigdy nie wybaczę Sobie ,że tego spróbowałam...dziś jak na to patrzę rzygac mi się chce..; // Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Czy jestem dziwna? 12.12.09, 11:53 skąd! jesteś jak najbardziej normalna moim zdaniem to ona jest trochę nie halo, co ją obchodzą co robiłaś, a czego jeszcze nie? twoje zycie, nie jej. niech pilnuje swojego. a ty się nie musisz nikomu zwierzać ze swoich doświadczeń lub ich braku. radzę, zachować więcej rzeczy dla siebie mając jakieś tajemnice, sama stajesz się bardziej tajemnicza. a to jest fajne Odpowiedz Link Zgłoś
petka Re: Czy jestem dziwna? 12.12.09, 14:37 jumbi. napisał(a): > Moja przyjaciółka uważa, że jestem zacofana bo nigdy nie paliłam, nie upiłam > się i nie spałam z żadnym chłopakiem. Mi to nie jest potrzebne do życia.. O.o Czy jesteś dziwna?! żartujesz sobie! oczywiście że nie! widać że jesteś człowiekiem rozumnym, mającym zasady, brawo zostań już taką! pod żadnym pozorem nie rób czegoś czego nie chcesz, bądź będziesz żałować, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: Czy jestem dziwna? 12.12.09, 14:40 pyf. moja klasa uważa że jestem dziwna bo lovam przewroty w tył i salta którego każdy się boi poza mną i o to ze zaczynam lubic babke od histy ;] pFF Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja ;x omg to ona jest zacofana..... 12.12.09, 14:44 ; x to ta twoja ,,koleżanka" jest zacofana . ; x żaal jakby mi tak koledzy powiedzieli [bo ja się koleguje z kolesiami] ymm, to żal i jesteś wychowana a nie.... dobrze , że nie bierzesz i nie jesteś du.odają xdd pozdro. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy_kefir Czy jestem dziwna? 12.12.09, 14:45 haha . ! ale masz porąbaną przyjaciółkę . bez obrazy oczywiście . mi też koleżanka mówiła, że jestem dziwna, bo nie lizałam się z pierwszym lepszym chłopakiem . dla Twojego dobra zakończyłabym tę przyjaźń jak NAJSZYBCIEJ ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Czy jestem dziwna? 12.12.09, 14:44 jesteś dziwna, ale jej zdaniem. jesteś normalna, ale nie wiem tylko skąd wytrzasnęłaś taką koleżankę. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
karoola.006 Re: Czy jestem dziwna? 12.12.09, 14:45 pewnie kiedyś i tak będziesz spała z chłopakiem , pewnie zapalisz , a także się napijesz , ale ja dziewczyny olewam z takimi sprawami . Już nie raz mi tak gadały , bo nawet moje ''kumpele'' ze sobą spały .. żal . ? Odpowiedz Link Zgłoś
diankax3 Re: Czy jestem dziwna? 12.12.09, 14:49 Fajną masz przyjaciółkę. Ja tam nie pije, nie pale, i nie spałam z chłopakiem, i jakoś nie czuję się zacofana, i nikt mi tego nie wypomina. Moim zdaniem po prostu nie musisz udawać kogoś, czy pokazywać że po trafisz, np. palić, czy się upić, żeby się dobrze bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaa_ Re: Czy jestem dziwna? 12.12.09, 14:49 Nie nie jestes dziwna . To że nie piłaś i nie spałaś z żadnym chłopakiem tylko świadczy o tym że jesteś mądra Odpowiedz Link Zgłoś
olla2205 Re: Czy jestem dziwna? 12.12.09, 14:56 Kobieto ty jesteś mądra a nie dziwna.. Raczej ta twoja koleżanką jest głupia. To że jeszcze nie paliłaś, nie piłaś i nie spałaś z chłopakiem oznacza, że jesteś rozsodną i opdowiedzialną dziewczyną. Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl_xd Re: Czy jestem dziwna? nie:) 12.12.09, 14:55 że nie palisz i wogóle to nie znaczy że jesteś dziwna. Dobrze robisz że nie palisz właśnie jesteś mądrą dziewczyną i umiesz się opanować Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: Czy jestem dziwna? 12.12.09, 14:57 NO I BARDZO DOBRZE ! Trzymaj tak dalej ! Ktoś musi być na tym świecie kto nie pali i nie pije w tak młodym wieku . No i nie spieszy się mu do łóżka ; / Ja też jeszcze się nie upiłam itp. Przyjdzie jeszcze na to czas ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
karinka254 Re: Czy jestem dziwna? 12.12.09, 18:03 Jesteś normalna i myśląca a nie dziwna Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: Czy jestem dziwna? 12.12.09, 19:46 Zależy ile masz lat . Jeżeli dobiegasz trzydziestki , jesteś dziwna nie tyle , że się nie upiłaś , ale że zarejestrowałaś się na portalu dla dzieci . Obstawiam jednak piętnastkę . Nie , jesteś w porządku . Koleżanka ma problemy emocjonalne . Pozdrawiam . c: Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Czy jestem dziwna? 12.12.09, 21:31 Nie !!!! Jesteś normalna i naturalna !!! Podziwiam cię i jestem taki jak ty ! Nie oddawaj sie nikomu i nienaśladuj złych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
silly_girl Re: Czy jestem dziwna? 12.12.09, 21:34 Jesteś normalna . To ona jest '' ta zua '' i nna . Odpowiedz Link Zgłoś
dhampir_ Re: Czy jestem dziwna? 12.12.09, 21:43 zacofana to jest ona bo kieruje się szpanem. 'Jak zapalę będę fajna' , 'Jak wypiję będę miała fazę i chłopak mnie przeleci' to jest typowe myślenie takich osób. Chcą pokazać na siłę , że są fajne i tyle. Nie rób niczego wbrew sobie bo to nie ma sensu. Po co zdrowie sobie psuć. Dziwna ta twoja przyjaciółka bo ja też nigdy nie paliłam bo mnie to nie kręci i jakoś nikt mi nie powiedział, że z tego powodu jestem zacofana. pozdrawiam ; ) Odpowiedz Link Zgłoś