kasix_14 Re: DISCO POLO 07.12.09, 21:05 Mało słucham disco polo ale niektóre piosenki są naprawdę fajne !! Przy disco polo można potańczyć Idealne rytmy do tanca Odpowiedz Link Zgłoś
jonas1139 Re: DISCO POLO 07.12.09, 21:10 Ołł mój bosh Nie nawidze disco polo < bezz urazy > Odpowiedz Link Zgłoś
vanity18 Re: DISCO POLO 07.12.09, 21:14 Jak dla mnie słuchanie Disco Polo powinno byc karalne . DD Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: DISCO POLO 07.12.09, 21:17 Nie, nie i jeszcze raz nie!!! Moja koleżanka słucha tego na okrągło, kiedy zaprasza mnie do siebie i włącza to dziadostwo to mam ochotę się wyrzygać... Nie dobrze mi się robi na samą myśl o tym chłamie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: DISCO POLO 07.12.09, 21:22 Halo,moze troche kultury?Nie wyzywajcie od razu bo tu są osoby które to lubią;// Odpowiedz Link Zgłoś
poconacokomuto Re: DISCO POLO 07.12.09, 21:47 Dla samgo słuchanie, nie słucham ;P Ale na dyskotekach jak leci, to się świetnie ludzie bawią i jeszcze je śpiewamy )) Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ Re: DISCO POLO 08.12.09, 12:15 niektórzy (dobra, połowa ludności) mówi, że słuchanie Disco Polo, jest wstydem. co w tym wstydliwego? to jest normalny gatunek muzyki, pewnie większość waszych rodziców słucha Disco Polo. ja nie słucham oczywiście, tylko potwierdzam ptawdę. żałosne są niektóre wypowiedzi tutaj. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: DISCO POLO 08.12.09, 13:15 tak żeby tego słuchać to nie... ale na dyskotece przynajmniej pośmiać się można i jest zabawa trzeba mieć poczucie chumoru żeby tego słuchać... ta muza jest spoko jak się ją w odpowiedni sposób przyjmie ;* Odpowiedz Link Zgłoś
majka1886 Re: DISCO POLO 08.12.09, 13:25 niektóre piosenki są naprawde zaje*****! ale tylko NIEKTÓRE Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia123 Re: DISCO POLO 08.12.09, 13:53 DISCO POLO-masakra... Sory ale nie lubie tego myśle że są ciekawsze piosenki niż DISCO POLO Odpowiedz Link Zgłoś
cyrusmiley Re: DISCO POLO 08.12.09, 13:50 `jak byłam mała i leciał jakiś program o 'Disco Polo' w telewizjistrasznie zawsze zacieszałam xD skakałam po wersalce i wyłam(śpiewałam) na cały dom ;D tata już mnie straszył od tych moich charców ,że ktoś zaraz po mnie przyjdzie i wyłączy telewizor ;D Do dzisiaj na imprezach lubię się bawić przy Disco Polo ;D POZDRO ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: DISCO POLO 08.12.09, 13:54 każdy lubi co innego... ;d osobiście uważam jednak, że od tego czegoś Disney jest o wiele wielee lepszy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: DISCO POLO 08.12.09, 13:54 ja lubie. i nie wstydze się tego. czytając niektóre z tych wypowiedzi robi mi się was żal. - bez urazy, ale taka prawda. wy myślicie że to wieśnieackie piosenki ktorych słuchają "zaniedbani" ludzie z wiochy. ja też mieszkam na wiosce, bardzo małej. ale jakoś nie chodze brudna, mam zawsze ubrania takie jak moim znajomi z "miasta" możecie wierzyć lub nie, ale to naprawde przykre bo nie wiecie jak jest, znacie tylko z brzydkich stron a oceniacie. ludzie z wioski są bardziej pomocni i życzliwi dla innych a nie to co niektóre "puste lalusie z miasta"że się tak wyraże. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi_ Re: DISCO POLO 08.12.09, 15:07 mieszkam teraz na wsi, ale jeszcze rok temu mieszkałam w mieście, tam nikt nie słuchał Disco Polo, a tu na wsi, normalnie szał .. ;/ nie wiem co oni w tym widzą ta muzyna, jeśli tak to wgl można nazwać jest mega obciachowa, nie da się tego słuchać, już Mandarynę wolę . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kaila. Re: DISCO POLO 08.12.09, 15:16 zgadzam sie z inna__ ;dd zresztą przy czym bym bawiła na dyskach, jak nie przy disco polo :] Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: DISCO POLO 08.12.09, 15:32 kaila. napisał(a): > zgadzam sie z inna__ ;dd > zresztą przy czym bym bawiła na dyskach, jak nie przy disco polo :] noo właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna Re: DISCO POLO 08.12.09, 15:15 Hm można przy niej fajnie na dyskotece potańczyć . ;], ale tak ogónie to nie słucham .. Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: DISCO POLO 08.12.09, 15:21 wiem, wiem , że o gustach muzycznych się nie dyskutuje i każdy lubi co chce, więc wybaczcie mi , ale... disco polo to dno ; // Odpowiedz Link Zgłoś
mysza disco polo 08.12.09, 15:36 Ja Cię rozumiem bo też bardzo lubię to muzyke !! ;D serio . no sory dziewczyny przy czym się bawicie na dyskotekach przy jonas brothers, demi? no sorryyy, nie chcę was obrazac bo oczywiscie każdy ma swój gust i wgl. ale jak oczekujacie szacunki dla seleny itd. to okążcie tez ten szacunek.. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
imprezka14 Re: DISCO POLO 08.12.09, 15:33 Moje pytanie do Was macie coś do wsi??? bo komentarze typu ,,wsiowa muza" itp są nie na miejscu jak dla mnie, takie komentarze walą tylko rozbestwione i rozwydrzone dzieci Jak piszecie już komentarz to może bez obrazy dla wsi, uzasadnij czemu nie lubisz a nie piszesz komentarze tego typu ;/ Taaa teraz mnie zjedziecie ale mam to gdzieś Coż za DP nie przepadam ale na imprezkach czemu nie Fajnie sie przy tym tańczy xd Odpowiedz Link Zgłoś
tiin55 Re: DISCO POLO 08.12.09, 15:45 Moim zdaniem Disco Polo i gwiazdki Disneya są na jednym poziomie Nie lubie obu... Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat moje zdanie. 08.12.09, 16:20 nie będę rozpuszczonym bachorem, nie napiszę zal. napiszę więcej. może fani tego gatunku muzyki mnie zleja, ale co tam. xd. według mnie słuchanie disco polo to obciach . ! teksty 'badziewne', bez uczuć, bez niczego tylko kiczu. zresztą młode pokolenie i disco polo . ? i tu powinno być żal. Odpowiedz Link Zgłoś
brookelle Re: moje zdanie. 09.12.09, 17:09 LOL95 . Twoja wypowiedź to "ŻAL" . Co ma MŁODE POKOLENIE do DISCO POLO ? Ostatnio czytałam wypowiedź jakiejś laski , która pisała , że ludzie śmieją się z niej , bo słucha muzyki z lat 80-tych . To co ? Też napiszesz , "MŁODE POKOLENIE I DISCO POLO ?" ? . No sory : / . Odpowiedz Link Zgłoś
brookelle Re: moje zdanie. 09.12.09, 17:09 "MŁODE POKOLENIE I LATA 80-te" ? - sory za błąd xD Odpowiedz Link Zgłoś