julka_18 08.12.09, 09:51 po co ona się pcha do śpiewania, jak sama dobrze wie, że tego nie umie robić? jej nowa piosenka"Good dog, bad dog" jest straszna po prostu. nawet po taaaaakim zremiksowaniu słychać jej fałsz. -,- a co wy o tym myślicie? lubicie ją? pozdro.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oleska940 Re: Mandaryna. 08.12.09, 10:05 ja jej nie lubie ale piosenka jest spoko ....nie przepadam za nią ale nie będe wszystkiego krytykować bo ta piosenka jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
naomi_ -.- 08.12.09, 10:07 a po co Selena pcha się do śpiewania, chociaż wie, że nie umie . ? dla kasy . ; x Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: -.- 08.12.09, 10:23 Byłabym bardziej skłonna ku teorii, że Disney promuje wszystkie swoje gwiazdy gdzie się da, a Selena jak każda dziewczyna marzyła o własnej płycie, koncertach itd więc się zgodziła. Mandaryna - hmm.Kobieta silna. Po ostatniej porażce (w Sopocie, pamiętacie?Każdy pamięta) podniosła się i znów śpiewa...Nie chcę jej słuchać. Nie ma za grosz talentu, za grosz głosu.Znów upadnie, podniesie się i znów potłucze ją opinia publiczna...Tu nasuwa mi się taka myśl, że Mandaryna jest jak Feniks, bo podnosi się w własnych popiołów w po jakimś czasie znów znika ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pepu Re: Mandaryna. 08.12.09, 10:54 potym co powiem znienawidziciemnie: Mysle ze keidys to był fałsz ładnie spiewa i w ogóle stara sie. lubie jej te piosenke i ja.xD myslcie sobie co chcecie.mam to w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
piano Re: Mandaryna. 08.12.09, 10:55 Moim zdaniem to ona nie powinna się pchać na tą scenę, przecież nie umie śpiewać Hhehe Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia123 Re: Mandaryna. 08.12.09, 11:33 Nie przepadam za Mandaryną i nigdy jej nie słuchałam ale ta nowa piosenka jest taka nawet,nawet...Pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
kupaa [...] 09.12.09, 14:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś