fanta_ 11.12.09, 15:57 chodzi o to , że założyłam tu konto i chciałam wstawić avek ale się nie dało . na poprzednim koncie też mi się nie dało rady zmienić . co jest grane ? wam też nie chcą się zmieniać avki ? proszę , pomóżcie . chcę wstawić sobie avek .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanta_ Re: problem .. 11.12.09, 15:58 wyskakuje ten napis : Awatar to zdjęcie ,które będzie widoczne przy Twoim profilu i które będzie się pojawiać przy Twoich komentarzach. i nic więcej . wczoraj czekałam jakiś czas myśląc że może się cos jeszcze pojawi , ale niic . kompletnie nic . Odpowiedz Link Zgłoś
miley222 Re: problem .. 11.12.09, 16:11 daj modyfikuj avatar i wgraj to zdjęcie poczekaj az załaduje się na 100% i dodaj i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
fanta_ Re: problem .. 11.12.09, 16:16 może jestem głupia albo ślepa , ale nie widze nigdzie tego 'modyfikuj awatar' .. Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: problem .. 11.12.09, 19:11 Może masz dupną przeglądarkę. Ja mam Mozille i mi wchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
roulette Re: problem .. 11.12.09, 16:32 masz nowy profil.. na początku też nie mogłam wgrywać awatarów. Odczekałam trochę i normalnie mogłam wgrywać. Jeszcze może być,że awatary wgrywasz za duże,dlatego nie wchodzą pzd. Odpowiedz Link Zgłoś
techno14 Re: problem .. 11.12.09, 18:24 musisz rozszerzyc taka ramka biała i ZAPISAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: problem .. 11.12.09, 16:16 Nie mam pojecia , spytaj moderatora . Powodzenia . Odpowiedz Link Zgłoś
fanta_ Re: problem .. 11.12.09, 16:18 a u was daje się rade zmienić , czy tylko u mnie się coś dzieje ? Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: problem .. 11.12.09, 16:17 Ja odkąd mam konto na kotku.pl to zmieniałam dwa razy avke najpierw miałam Ashley a teraz Miley ale nawet w jeden zmieniałam z 5 razy avke bo nie mogłam się zdecydować która lepiej wygląda może coś źle robisz Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 ... 11.12.09, 16:18 naciskasz na to zdjęcie co masz teraz.. a jak nie to w edycji profilu na twoim profilu xd potem wybierasz gdzie jest avek który chcesz wstawić... podajesz link.. dajesz 'dodaj'.. obrabiasz go [czyli powiększasz, zmniejszasz itd] dajesz ok.. 'Plik załadowany pomyślnie. Teraz możesz cieszyć się swoim awatarem. i znowu dajesz ok' i masz xd Odpowiedz Link Zgłoś
fanta_ Re: ... 11.12.09, 16:20 kurczę wiem jak się dodaje i zmienia avek . ale chodzi o to że nie moge sobie go wstawić . nic mi się nie pojawia . tylko napis , że tu mogę wstawić ub zmienić mój avatar czy jakos tak . nic więcej . więc nie piszcie mi wskazówek jak wstawia się avatary . Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: problem .. 11.12.09, 16:24 ja zawsze wchodzę w twój profil, edytuj probil, zmień sobie avatara. mi kiedyś przez ( . ? ) pare dni chyba nie chciało, ale później aż do teraz mogę zmieniać avki. Odpowiedz Link Zgłoś
fanta_ Re: problem .. 11.12.09, 16:27 mi sie nie chce zmienić już od ponad tygodnia , jak nie dłużej . Odpowiedz Link Zgłoś
fanta_ [...] 11.12.09, 17:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fanta_ [...] 11.12.09, 18:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.pl Re: problem .. 11.12.09, 21:01 Jak wchodzisz w edycję awatara, to pod naspisem "Awatar to zdjęcie .... " powinnaś mieć do wyboru : "na Twoim komputerze" i "w sieci". Jesli tego nie widzisz, to może masz jakieś blokady ustawione na swoim komputerze? Odpowiedz Link Zgłoś
fanta_ Re: problem .. 11.12.09, 21:42 no właśnie tego kotku nie ma . ale wcześniej na innym koncie mogłam zmienić i było dobrze . Odpowiedz Link Zgłoś
cold Re: problem .. 11.12.09, 22:24 A jaki miałaś nick na 2 koncie? Z ciekawości... Odpowiedz Link Zgłoś
crayon cold . ! x ddd 11.12.09, 22:29 Właśnie cold . ! podaj swe gg . x ddd nie pytaj sie po co bo chyba wiadomo . ; d A co do tematu tooo , może masz coś źle ustanowionego , czy jak tam . x d Odpowiedz Link Zgłoś
cold do kredki. 11.12.09, 22:33 Myśl sobie co chcesz ale ja nie mam gadu ani naszej klasy... Uważam, że gg jest głupie a jak miałam na nk konto to jakieś łosie do mnie pisały. Jak chcesz mnie zobaczyć to wystarczy, że powiesz mi jak się wstawia foto na kocie to wkleje Odpowiedz Link Zgłoś
crayon Re: do kredki. 11.12.09, 22:38 Emm ... sama nie wiem . musisz wejśc na jakąś strone wsadzić foto do nata wziąść linka i wsadzić tak jak zwykłąą fote .... ale nie chodzi mi oto by cie zobaczyć , tylko po wpisach sądze , że jesteś fajna . x d i massz poczucie humoru . ; >> Odpowiedz Link Zgłoś
cold Re: do kredki. 11.12.09, 22:40 Ja? Mówią, że jestem poważna... No i się nie dowiedziałam jak się foto daje ;D Odpowiedz Link Zgłoś
crayon Re: do kredki. 11.12.09, 22:43 Cold , ty poważna ? śmieszne . x d Ile masz lat ? tak , to ostatnie chyba pytanie . ; q a i jesteś chłopakiem czy dziewczyną ? ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
cold Re: do kredki. 11.12.09, 22:46 Jestem dziewczyną mam 14 lat. Prosze nie pytaj gdzie mieszkam... Odpowiedz Link Zgłoś
devilish_ Re: do kredki. 12.12.09, 09:06 ja też mam taki problem . x - DDDD ! u mnie też od jakiegoś miesiąca nie chce zmienić . tylko kol. mi zmienia . ;- ppp na swoim kompie .x DDD Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: problem .. 12.12.09, 10:34 nie umiesz i tyle ... mi też to wyskakuje i co ? mam Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: problem .. 12.12.09, 10:36 Hm . Wszystkim się daje . Może po załadowaniu avatara musisz zdjechać strzałką na dół i kliknąć ' ok ' ? Odpowiedz Link Zgłoś
cold Re: problem .. 12.12.09, 10:49 Generalnie to u mnie jest tak, że jak wstawie sobie avatara to później przez dwa dni mam ten sam a potem ten nowy. A jak wstawiasz tego avka to wyskakuje ci napis " Avatar załadowany pomyślnie" ? Odpowiedz Link Zgłoś
fanta_ Re: problem .. 12.12.09, 15:31 miley_cyrus45 czy jak ci tam .. umiem , nie jestem głupia . a chodzi o to że nie moge załadowac zdjęcia .. nawet mi się to coś nie pojawia żeby wybrać zdjęcie z sieci czy z komputera czy jakoś tak , kapicie ?? ileż można tłumaczyć , że pokazuje mi się tylko napis ( pisałam wcześniej jaki ) i nic więcej . reczta biała . nic więcej , kapicie ?! Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: problem .. 12.12.09, 15:49 No to skoro Ci się nie pojawia to ,,na komputerze'' i ,,w sieci'', to jak my mamy Ci pomóc?? Co, wyczaruje? nie. Odpowiedz Link Zgłoś
fanta_ Re: problem .. 12.12.09, 15:54 tylko pytałam , bo nie wiedziałam . może możnaby było coś zrobić . nie każe nikomu czarować tylko pytam . Odpowiedz Link Zgłoś
crayon Re: problem .. 12.12.09, 16:51 Cold , spox . ; ) tyle mi wystarczy . ; > Poprostu jesteś zabawna masz duże poczucie humoru , bo to widać . Lubie takie , nie to co nie które nudziary z którymi nie ma co pisać . ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
cold kredeczka xd 12.12.09, 20:03 Dziękuje Zazwyczaj w szkole nie jestem wesoła itp. twierdzą, że jestem wredna i poważna bo mam dziwnie wydepilowane brwi. Czas na mnie: Jak masz na imie? Ile masz lat? Kredeczko Odpowiedz Link Zgłoś
crayon Re: kredeczka xd 12.12.09, 22:03 Eee , na wredną mi się nie wydajesz , szkoda , ze gg nie masz . ; d Sylwia i lat 13 . ; q młodsza jestem . ; c ale hu* z tym . ; d Ja sie boje debilowac brwi ... Za to chciałabym goplić nogi , bo mam uwłosione jak u mutanta . o.X . x d Ale mama mi nie pozwala . ; / nie słucham sie jej , a czasami to jestem buntowna . x d pyskuje i ostatnio w ogóle sie zła zrobiłam nie to co jak w podstawówce , aniłecek 5 z zachowania . x d Od 6 klasy coś inaczej bo miałam 4 ... ; / ale mam to gdzieś . ; > Tiak tiak i jestem dziewczyną . ; d Odpowiedz Link Zgłoś