britneyxd 12.12.09, 13:57 Macie rodzeństwo? jak się nazywa? ile ma lat? jak nie macie to chcielibyście mieć? Ja mam brata, czasem strasznie mnie denerwuje i wolałabym go nie mieć, ale czasem jest nawet jest spoko ;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
britneyxd Re: B Y Ł O 12.12.09, 14:04 NO JAK BYŁO TO SORKI ALE WCHODZIĆ NIE MUSISZ I NIE KOMENTOWAĆ GŁUPIO, BO NIE KAŻDY ŚLEDZI WSZYSTKIE WĄTKI NA KOTKU Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: macie rodzńwo? 12.12.09, 14:02 Też mam brata, ma 18 lat i tez mnie wkurza ale czasmi jest spoko (ale tylko czasmi) Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy_kefir rodzeństwo . 12.12.09, 14:05 mam . brat wojtek . dwa lata . czasem strasznie wkurzający, ale poza tym może być . fote daję brata ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: rodzeństwo . 12.12.09, 14:13 Nie mam rodzeństwa..; )...chciałabym miec starszego brata broniłby mnie i w ogóle. Ale jakoś sobie radzę..oczywiście starsze rodzeństwo uczy...bo wszytko przeżywało typu problemy jak kocenie..ale ja Sobie radze..; qq...czasami nawet Siebie nie poznaję..kiedyś byłam taka wrażliwa a teraz twarda..; p...gimnazjum zmienia człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
vinel Re: macie rodzńwo? 12.12.09, 14:07 Mam brata i siostre młodsi ode mnie ... Chciałabym mieć starsze rodzeństwo ... Odpowiedz Link Zgłoś
pinky7 Re: macie rodzńwo? 12.12.09, 14:07 mam przyrodniego brata ma na imię Adam, za kilka tygodni skończy 3 lata i nie wiem jaki jest bo widziałam go może 3 razy w życiu (ostatni raz jakieś pół roku temu ) a w kwietniu (gdzieś tak) będę jeszcze mieć bliźniaki ale nie wiem czy chłopcy czy dziewczyny czy jedno takie jedno takie... Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: macie rodzńwo? 12.12.09, 14:20 Mam brata młodszego 2lata czasem wolę żeby go NIE BYŁO no i jest siostra ma 21 lat,ale już z nami nie mieszka,więc nic do niej nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
aga199549 Re: macie rodzńwo? 12.12.09, 14:20 ja mam dwie starsze siostry. studiują w Poznaniu i przejeżdżają raz na dwa albo trzy tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
shelly97 Re: macie rodzńwo? 12.12.09, 14:22 Mam starszego o 5 lat brata...Czasem jest wkurzający, ale ogólnie jest spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: macie rodzńwo? 12.12.09, 16:16 Brat Tomek i prawie 20 lat Ja chciałabym mieć siostrę o rok starszą xdd Brat nawet spoko zawsze doradzi czy coś ale często mnie denerwuje Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: macie rodzńwo? 12.12.09, 17:26 tam 15 brata mam wrażenie że już tu pisałam..... no ale todra wpienia mnie i kłucimy się równo ze dwa razy na dzień ale go kocham Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: macie rodzńwo? 12.12.09, 17:45 Kochanie . Aj kochanie wiesz ile razy wypowiadałam się o rodzeństwie ? Słonko powiem Ci tak - Ka - sa - cja >,< Żegnaj Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_princess. Re: macie rodzńwo? 13.12.09, 00:31 ` aj było . więc na ten wątek wypowiadać sie na będe . Odpowiedz Link Zgłoś
papcia18 Re: macie rodzńwo? 12.12.09, 17:54 mam 3 siostry Agnieszka (24), ,Monika(26), Mariola (28) i chociaż mija najmłodsza siostra jest ode mnie o 10 lat starsza traktuje mnie jak swoja kolezankę zresztą Aga i Monika mieszkają w Wa-wie i często mogę poprosić ich żeby mi kupiły jakiś ciuch lub same mi kupują ale kocham je za to ze zawsze mi pomogą chociaż mieszkają w Warszawie, a Mariola nawet w Angli wszystkie już skończyły studia i każda pracuje, ale przyjeżdżają na weekend Odpowiedz Link Zgłoś
aliciajonas Re: macie rodzńwo? 13.12.09, 00:46 Mam, siostra, 5 lat x// Jest strasznie rozpieszczona i okropnie mnie wkurza no ale cóż... trzeba wytrzymać Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: macie rodzńwo? 13.12.09, 10:54 było (?) Mam, Sławek będzie miał 8 stycznia 17 lat. Nie rozumiem sensu tego wątku, on też by nie zrozumiał. Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: macie rodzńwo? 13.12.09, 10:46 Nie mam. Ale chciałabym mieć starszego o tak 3 lata brata Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: macie rodzńwo? 13.12.09, 11:48 Nie mam. Ale chciałabym mieć starszego brata i siostrę. Odpowiedz Link Zgłoś