iceeteaa 12.12.09, 14:22 Oglądaliście. Wydaje mi się że jest naprawde straszny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
x_alice_x Re: „Paranormal Activity”. 12.12.09, 14:27 słyszałam , zamierzam zobaczyć . ; D Odpowiedz Link Zgłoś
aggusiiowa Re: „Paranormal Activity”. 12.12.09, 14:32 wczoraj ściągnęłam i mam zamiar obejrzeć. ;> ponoć nieźle można się wystraszyć. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
plotkaraxdd Re: „Paranormal Activity”. 12.12.09, 14:39 Powiem szczeże tak... Jest straszny! Ale tu chodzi tylko o naszą wyobrażnie Film ogulnie fajny i nie byłby straszny tylko nasza podświadomości działa!!! Opowiada o kobiecie która zostaje nawiedzona przez ducha... Po czym sama zostaje opentana... i zabija swego chłopaka który chciał ją uratowac...Jak się skonczyło z nią samą zobaczcie sami... Polecam;* Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: „Paranormal Activity”. 12.12.09, 15:54 głosujcie na Polskę ;D tweeter.faxo.com/Top_Jonas_Brothers_Country_December Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside „Paranormal Activity”. 12.12.09, 17:42 tak, bardzo straszny. [ironia] oglądałam. żądam zwrotu kasy za bilet. ten film jest megach*jowy. Odpowiedz Link Zgłoś
iceeteaa Re: „Paranormal Activity”. 12.12.09, 19:09 Dodam że jest na faktach autentycznych i dlatego warto obejżeć.. Jest to film nagrany ze scen nagranych domową kamerą .. Są ciekawe ujęcia jak to kiedy 'duchy(zjawa)czty coś w tym stylu' kładzię się pod kołdre. (widać jak kordła zostaje odkryta i ktoś się pod nią kładzie) Odpowiedz Link Zgłoś