pauliska1212 12.12.09, 20:49 Macie płytę Seleny Gomez.? Ja nie bo nie ma jej na razie w polsce, ale przesłuchałam wszystkich piosenek i są extra<3 Wszystkie fajne, wpadające w ucho . Cały czas słucham tych piosenek. ;-d co o niej myślicie.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkk277 Re: Płyta Selena Gomez&The Scene - Kiss Tell 12.12.09, 20:50 nie jestem fanka aczkolwiek nic do niej nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
seline_ Re: Płyta Selena Gomez&The Scene - Kiss Tell 13.12.09, 13:03 uwielbiam ją. <3. A piosenki ma takie jakie chciała by były xd. Czyli zachęcające do tańczenia i imprezowania. ;D Ja uwielbiam More, I promise You, Kiss and tell <3. Odpowiedz Link Zgłoś
stefaa Re: Płyta Selena Gomez&The Scene - Kiss Tell 12.12.09, 20:51 lubię ją .. płyty nie mam..ale piosenki mam.. mega fanką nie jestem..ale piosenek jej lubie sluchac ;* Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Płyta Selena Gomez&The Scene - Kiss Tell 12.12.09, 20:51 ludzie pracujący nad tą płytą odwalili wspaniałą robotę. mało kto potrafi tak komputerowo zmienić głos. należą im się gratulacje. : D Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Płyta Selena Gomez&The Scene - Kiss Tell 12.12.09, 20:51 zjęcia, zdjęcia, zdjęcia. a gdzie linki piosenek do przesłuchania? oO lista chociaż . : 33 Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Płyta Selena Gomez&The Scene - Kiss Tell 12.12.09, 20:51 Ma może ze 3 fajne kawałki, ale nie żebym jakoś chciała mieć jej płytę... Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: Płyta Selena Gomez&The Scene - Kiss Tell 12.12.09, 20:55 Ogólnie Selenę lubię, ale ta płyta w całości jakoś mi nie podeszła aczkolwiek ma fajne kawałki.. Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Płyta Selena Gomez&The Scene - Kiss Tell 12.12.09, 20:56 Łeee,Boże ta jej płyta jest okropna,kurde,taka aż za słitasna itp,po prostu feeeeee.nienawidze jej Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: Płyta Selena Gomez&The Scene - Kiss Tell 12.12.09, 20:59 moim zdaniem badziewie, ale 2 piosenki ujdą... faktycznie, mało kto tak potrafi przerobić głos, bo Sel wyje na żywo ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
miley112 Re: Płyta Selena Gomez&The Scene - Kiss Tell 12.12.09, 20:59 ` nie lubie jej. Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: Płyta Selena Gomez&The Scene - Kiss Tell 12.12.09, 21:01 aaaa. ta okładka mnie rozwala. -,- nie muszę słuchać jej piosenek, żeby stwierdzić, że są tragiczne. ` ale wzięłam się w garść i nawet kilka sobie ściągnęłam. żadnej nie przesłuchałam do końca. ` Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Płyta Selena Gomez&The Scene - Kiss Tell 13.12.09, 12:52 przeczytałam już po raz drugi: płytka selena gomez. >.< Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Płyta Selena Gomez&The Scene - Kiss Tell 12.12.09, 21:43 Jak dla mnie to nie ma tam aż tak wielkiej rewelacji ! Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Płyta Selena Gomez&The Scene - Kiss Tell 12.12.09, 21:56 Mnie się bardzo podobają piosenki z tej płyty. Wpadają w ucho i w ogóle. Prawie wszyskie są fajne. Mam je wszystkie ściągnięte, ale chcę sobie kupić płytę, bo jestem wielką fanką Sel. Tylko, że jak na razie w Empiku jej nie ma. Moja koleżanka mówiła, że jest w Media Markt, ale ona często kłamie, więc wątpię, żeby to była prawda. Mam nadzieję, że płyta ukaże się w Polsce, bo wiem, że z dostaniem krążka np. Ashley Tisdale w naszym kraju był duży problem... Pozdrawiam wszystkich fanów Selenki. Odpowiedz Link Zgłoś
dream_ Re: Płyta Selena Gomez&The Scene - Kiss Tell 12.12.09, 21:53 Ja za nią nie przepadam.. Jest taka grzeczna i przesłodzona.. [moim zdaniem.!] Głosu też dobrego nie ma,sama nie wiem,który prawdziwy,bo wszędzie ma inny,ale niektóre piosenki też mi się podobają Płyty raczej nie kupię,ściągnę może niektóre piosenki pzdr ; xxx Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: Płyta Selena Gomez&The Scene - Kiss Tell 12.12.09, 22:00 No fajne są te piosenki ;d chciałabym płytę ale w polsce jak zwykle nie ma ;/ tak samo jest z bieberem [ja go nie lubię ale moja bff tak], demi ii od ashley chyba też nie ma -.- a chciałabym bardzo od demi ;p dobrze, że przynajmniej od jonasów są Odpowiedz Link Zgłoś
zapamietaj_mnie Re: Płyta Selena Gomez&The Scene - Kiss Tell 12.12.09, 22:00 lubię ją jako alex w czarodziejach jej muzyki nie za bardzo ale wedlug mnie niepotrzebnie obciela wlosy ;p;p ! ... Odpowiedz Link Zgłoś
bunnyusagi płyta sel 12.12.09, 22:07 Płyta ogólnie mi się podoba. Przekonała mnie do siebie, bo wcześniej tak sobie ją lubiłam. Aha, kto oglądał filmiki na you tube z przygotowań seleny do nagrań wie, że pracuje nad głosem, bierze lekcje, cały czas szlifuje. I nie sądzę aby komputer przerobił ją jakoś znacząco. Teraz każdy artysta ma przerabiany, hoć trochę głos. Z płyty podoba mi się 9 z 13 piosenek, trafiają w mój gust (jakikolwiek by nie był, jest mój). Kilka ulubionych: I got U: www.youtube.com/watch?v=2-LNtM_TiwI I dwie z polskim tłumaczeniem : I promise you: www.youtube.com/watch?v=BmiR6Xem7q4 Tell me something: www.youtube.com/watch?v=AS-PN75VdSk Odpowiedz Link Zgłoś
peter123 Re: Płyta Selena Gomez&The Scene - Kiss Tell 12.12.09, 22:57 nie liczcie ze bedzie w Polsce bo nawet w USA ma marna sprzedaż a co dopiero w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Płyta Selena Gomez&The Scene - Kiss Tell 13.12.09, 12:35 rikki - przecież płyty Demi są w Polsce, w Empiku. Ja nawet mam jedną - "Here We Go Again". Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: Płyta Selena Gomez&The Scene - Kiss Tell 13.12.09, 12:37 żal mi jej ...taka stara malutka Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy_kefir Płyta Selena Gomez&The Scene - Kiss Tell 13.12.09, 12:45 nie mam płyty . nie nawidzę jej . szczerze Selena pcha się wszędzie . bo chcę być gwiazdą taką jak Miley . to się nie uda Gomezzowa ;p < 33 Miley4ever Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Re: Płyta Selena Gomez&The Scene - Kiss Tell 13.12.09, 12:41 piosenki boOskiee . ona jeszcze baardziej . Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl_xd Re: Płyta Selena Gomez&The Scene - Kiss Tell 13.12.09, 12:42 Piosenki są naprawde fajne ale płyty nie kupie wole ściągnąć z neta oszczędze kase;P Selene też lubie Odpowiedz Link Zgłoś
annie_ . 13.12.09, 12:43 Nawet jakby płyta była w Polsce , i jakby ofiarowali ją za darmo , za nic na świecie bym jej nie chciała . Owszem , nawet lubię Seleny , ale piosenkarką to ona jest marną . Wolę nie niszczyć sobie słuchu . Odpowiedz Link Zgłoś
p0ppy_xd Re: . 13.12.09, 12:48 beznadziejnie wyszła na okładce tej płyty. Taka gruba twarz jej wyszła i brzydka ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
x.i.love.demi.x Re: Płyta Selena Gomez&The Scene - Kiss Tell 13.12.09, 12:47 ` jest spoko .;d jedyna piosenka co mi wpadła tak porządnie w ucho to nr 8 , i 4 ;] Odpowiedz Link Zgłoś
czara192 Re: Płyta Selena Gomez&The Scene - Kiss Tell 13.12.09, 13:02 Nie mam tej płyty, ale też przesłuchałam wszystkie piosenki i większość jest bardzo fajna,... Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Płyta Selena Gomez&The Scene - Kiss Tell 13.12.09, 13:50 przesłodzone , głupie , komputerowe (!) . podsumowując : kicz . Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Płyta Selena Gomez&The Scene - Kiss Tell 13.12.09, 13:51 Szybko mi się znudziła, ale w pamięci nadal czasem hula mi piosenka Kiss&Tell . Bo jest bardziej rockowa niż wszystkie. Jeśli można to tak nazwać. Odpowiedz Link Zgłoś
lisa Re: Płyta Selena Gomez&The Scene - Kiss Tell 13.12.09, 14:06 Ja słuchałam tylko "Falling Down" i jest świetna Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. S.Gomez & The Scene - Kiss&Tell 15.12.09, 11:49 Może nie wszystkie kawałki są jakieś super, ale większość mi się podoba. Poza tym idealnie nadają się na dyskoteki i imprezy, bo mają dobrą nutę. Szkoda tylko, że głos Seleny jest przerobiony, ale cóż. Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cliqua *********8 15.12.09, 11:57 niezła , musze to przyznać , wpada w ucho , jestem zaskoczona ze mi sie spodobały piosenki , ale jak dla mnie talent wokalistki stanowczo podlega dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
dziagusiaa Re: Płyta Selena Gomez&The Scene - Kiss Tell 15.12.09, 12:03 nie przepadam za Seleną. a piosenek nie słuchałam i na razie nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś