zazu 18.12.09, 16:34 Chciałabym sobie kupić jakąś ŁADNĄ sukienkę, jak już w temacie napisałam... Macie jakieś fajne, niedawno kupione kiecki i pamiętacie gdzie je kupiłyście???!!! Proszę piszcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss_mimi094 Re: ŁADNA sukienka 19.12.09, 12:40 idz do Bereshki, ja kupłam sovie bosska kiecke w wakacje troche daawno, ale tam sa zawsze boskie ciuchy!! Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanaaa Re: ŁADNA sukienka 19.12.09, 13:02 hmm to zależy jaką chcesz kupić sukienke, a na jaką to okazje ?? Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: ŁADNA sukienka 19.12.09, 12:47 Ładne , czarne , rozłożyste sukienki widziałam w Niu Jorkerze , aczkolwiek są dosyć drogie ; no i niezbyt oryginalnie , gdyż to dość popularny sklep . Odpowiedz Link Zgłoś
darkshine... jaką sobie kupić sukienkę? 19.12.09, 16:00 Najlepiej sama sobie stwórz projekt( lub jeśli nie masz pomysłu, poproś o to krawcową) i pójdź z nim do krawcowej. Kupisz materiał( tylko i wyłącznie po konsultacji z krawcową!) zaniesiesdz go do krawcowej i będziesz miała oryginalną sukienkę, bez żadnych niedoskonałości ! Wydaje mi się, że to najleprzy pomysł, ale niestety, może być bardzo drogi.... ............... powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
wikisweet1515 Re: jaką sobie kupić sukienkę? 19.12.09, 16:50 darkshine... napisał(a): > Najlepiej sama sobie stwórz projekt( lub jeśli nie masz pomysłu, poproś o to kr > awcową) i > pójdź z nim do krawcowej. Kupisz materiał( tylko i wyłącznie po konsultacji z k > rawcową!) > zaniesiesdz go do krawcowej i będziesz miała oryginalną sukienkę, bez żadnych > niedoskonałości ! Wydaje mi się, że to najleprzy pomysł, ale niestety, może > być bardzo > drogi.... ............... > powodzenia! takie uszycie sukienki wcale nie musi być drogie... moja mama jest krawcową i ma swój zakład i tam sukienki są od 150 zł do 400 zależy od pracy i włożonego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: jaką sobie kupić sukienkę? 19.12.09, 17:28 w H&M są śliczne, i do 130 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: jaką sobie kupić sukienkę? 19.12.09, 17:46 ja zeszłej zimy kupiłam w Orsey'u za 60 zł xDD Odpowiedz Link Zgłoś