pierniczkowa_ 22.12.09, 16:25 No właśnie xDDD jak w temacie strzelacie palcami ? nie ? a może was to denerwuje ? ) odpowiadajcie, ja strzelam normalnie nałogowo moją mame to strasznie wkurza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agapi Re: Strzelacie palcami ? 22.12.09, 17:33 strzelam, ale jak mi się wystrzelą, to muszę poczekać z godzinę i od nowa xD też jestem nałogowcem ;p a moje bff to wkurza, więc oczywiście robię im na złość i strzelam przy nich :] Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: Strzelacie palcami ? 22.12.09, 17:38 nie strzelam ;d bo jak kiedyś szczeliłam to mnie aż skręciło, jak mi tak palec odskoczył ;p a poza tym nie chcę mieć problemów ze stawami i ruszaniem palców ;d pewno powiecie 'ale my nie mamy żadnych problemów' tak tylko to wychodzi po kilkunastu, kilkudziesięciu latach ;d;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: Strzelacie palcami ? 23.12.09, 11:03 mnie to obrzydza A od tego będziecie miały krzywe palce Odpowiedz Link Zgłoś
gabaa13 Re: Strzelacie palcami ? 25.12.09, 20:59 Ja tak samo . Boje się bo na starość ręce się będą strasnzie trzęść . Odpowiedz Link Zgłoś
chesee Re: Strzelacie palcami ? 22.12.09, 17:37 ja tak jak zapomnę jakiegoś słowa. albo jak coś chcę : mamo zrób mi herbatę ( i wtedy strzelam ) Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: Strzelacie palcami ? 22.12.09, 17:41 ja tego nienawidzę xD I akurat mój brat i moja kumpela z ławki cały czas tak robią, chociaż wiedzą że dla mnie to jest okropne Odpowiedz Link Zgłoś
klem... Re: Strzelacie palcami ? 22.12.09, 17:39 TAK uwielbiam tak robić, ale jak strzelam to nawet o tym nie myślę. i ogólnie ludzie myślą że to boli Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Re: Strzelacie palcami ? 22.12.09, 17:41 Strzelać palcami.? A nie raczej pstrykać .? Cóż ,Nie raz tak robię xDD. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_voldemort Re: Strzelacie palcami ? 22.12.09, 17:40 Strzelam, ale nie lubię jak ktoś inny strzela ;p Odpowiedz Link Zgłoś
zalesia33 Re: JUstin , Kiknij .! 22.12.09, 17:41 tweeter.faxo.com/Top_Justin_Bieber_Country_December Justin bieber w polsce , glosuj na polske >! Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 Re: Strzelacie palcami ? 22.12.09, 17:41 ja też strzelam palcami. ;d nałogowo także. ;d ale mojej mamy to jednak nie wkurza. xd Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Strzelacie palcami ? 22.12.09, 17:42 raczej nie, niespełna rok temu się nauczyłam. c: Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Strzelacie palcami ? 22.12.09, 17:43 Strzelam. Wszystkich naokoło to irytuje, ale co tam ;d Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: Strzelacie palcami ? 22.12.09, 17:46 wiem, że są potem problemy ze stawami, ale ja nie mogę przestać! ja nawet nie wiem, że strzelam (czasami). chodźmy się zgłośmy do ASP (anonimowych strzelaczy palcami) xD Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: Strzelacie palcami ? 22.12.09, 17:49 irytuje mnie coś takiego . moja koleżanka robi to non - stop , blech . ; x xd Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Strzelacie palcami ? 22.12.09, 17:47 ja non stop strzelam . a moich rodziców to wkurza . ; d Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: Strzelacie palcami ? 22.12.09, 17:46 Janse , że strzelam , nawet na lekcji . żeby nauczycieli powkurzać Ale nie umiem tego robic na okrągło jak niektórzy , musze odczekiwać jakiś czas Odpowiedz Link Zgłoś
kiskowa Re: Strzelacie palcami ? grube stawy... 22.12.09, 17:47 ja też nałogowo! lol. przy odpowiedzi, w kościele ... masakra:o ale mowia mi ze bede miala grube stawy czy cos takiego i sie tego bojeeee. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne. Re: Strzelacie palcami ? grube stawy... 22.12.09, 17:52 moje są jakieś zepsute. się nie da... : < _________________ oddajcie mi kurna cytrusię.! Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Strzelacie palcami ? grube stawy... 22.12.09, 17:54 nie, nigdy. Nie nawidze, jak ktos to robi, brr. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Strzelacie palcami ? 22.12.09, 17:51 lubię ;x moja koleżanka to normalnie wszystkim strzela ;# palcami, szyją, kręgosłupem [mniej więcej w tym miejscu xd] i nosem ;x denerwuje mnie to xd ostatnio na majzie jak pisaliśmy spr. pani strzelała.. myślałam że się zakrztuszę ze śmiechu ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
glamour Re: Strzelacie palcami ? 22.12.09, 17:51 pierniczkowa, mam podobnie wkurza mnie jak inni strzelają (kumple i koleżanki z klasy strzelają tak,że wydaje mi się jak by kość się łamała), a jak ja strzelam(choć się pooooommmmmmału odzwyczajam) to moją mamę to wkurza XD Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Strzelacie palcami ? 22.12.09, 18:34 Yhy! Moje koleżanki mówią, ze to okropne, ale ja widziałąm ludzi którzy sobie wyginają palce w dróga stronę, i strzelają karkiem, więc... hm. Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: Strzelacie palcami ? 22.12.09, 18:34 taak, nam stop. wszysce się na mnie drą żebym przestała, ale już sie przyzwyaczaiłam. każdy mi mowi że potem będę miała krzywe palce, ale mam to gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 ; x 22.12.09, 18:36 Mnie to obrzydza , nie moge sie na to patrzeć , bo się boje ze palec odpadnie . x dd Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 xD 22.12.09, 18:37 czasami palcami a i jak mnie boli szyja to karkiem... Tak jakoś lepiej,ale ogólnie to nie lubię moja mamę tez to wnerwia Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Strzelacie palcami ? 22.12.09, 18:40 ja nie tyle że strzelam, ale jeszcze pstrykam Odpowiedz Link Zgłoś
lilith Re: Strzelacie palcami ? 22.12.09, 18:44 sama lubię, ale jak ktoś to nie xD Odpowiedz Link Zgłoś
emi_x3 Re: Strzelacie palcami ? 22.12.09, 18:45 Nigdy nie zwracam uwagi na to czy ktoś obok mnie strzela i nigdy nie zwracam uwagi na to czy sama strzelam xd Odpowiedz Link Zgłoś
villa111296 Re: Strzelacie palcami ? 22.12.09, 18:46 ja też strzelam xD ale w zasadzie to nie mam się czego wstydzićxD moja cała klasa tak robi... a i moją mame też to denerwuje xD Odpowiedz Link Zgłoś
pyska017 Re: Strzelacie palcami ? 22.12.09, 18:55 Tak, ale czasem mi się nie udaje . To przez te chude i długie paluchy! Odpowiedz Link Zgłoś
corba Re: Strzelacie palcami ? 22.12.09, 18:52 ` strzelam . ; p mojej mamie robi się niedobrze jak ja z bratem strzelamy placami . ; d haha . : )) a mi nie.. to mój nałóg . xD Odpowiedz Link Zgłoś
aliciajonas Re: Strzelacie palcami ? 22.12.09, 18:53 chodzi ci o strzelanie kościami? jeśli tak to ja też jestem nałogowcem ;PP strzelam wszystkimi kościami jakimi tylko się da xD a jeśli chodzi ci o pstrykanie to też można powiedzieć że jestem nałogowcem Często pstrykam jak słucham jakieś piosenki lub tak sobie poprostu Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Strzelacie palcami ? 22.12.09, 20:18 strzelam jak się denerwuję, ale staram się od tego odzwyczajać. ;c Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Strzelacie palcami ? 22.12.09, 21:02 strzelam xd ale nie nałogowo ... ale lubię wkurzać tak brata ;p Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Strzelacie palcami ? 22.12.09, 21:06 Jak najbardziej nałogowo . x P Kiedy tak strzelam mama mówi , że zaraz mnie wyrzuci z pokoju x. 33 Ja robię tak palcami od stóp oraz od rąk ; q Odpowiedz Link Zgłoś
czekolaka_123 hehe 22.12.09, 21:45 Kiedyś mnie to strasznie u brata wkurzało. Ale potem sama zaczęlam pstrykać i teraz to ja wkurzam ludzi Strzelam na wszystkie możliwe sposoby P Hehe mnie to nie wkurza ale innych tak Odpowiedz Link Zgłoś