cosi 22.12.09, 16:30 Dzisiaj jest ostatni dzień szkoły więc jeżeli w waszych klasach były mikołajki to zapewne wymieniliście się prezentami, pochwalcie się co dostaliście Ja dostałam zestaw dezodorant i żel pod prysznic + czekoladki A wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cosi Re: Prezenty klasowe ;d 22.12.09, 16:30 Podobają wam się wasze prezenty? Mój jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
decode_ Re: Prezenty klasowe ;d 22.12.09, 16:38 ja miałam mikołajki klasowe , ale już dwa tygodnie temu xD ja dostałam czekoladę , perfum + taki ładny naszyjnik : ) i jestem bardzo zadowolona z prezentu . a prezent robił mi chłopak Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash wcześniej . 22.12.09, 20:33 u mnie były już dawno ale dostałam wieelką figurkę Mikołaja / taka śmieszną i słodycze Odpowiedz Link Zgłoś
sylwwx33 Re: Prezenty klasowe ;d 22.12.09, 16:41 ja dostałam jakiś zestaw z rexony . 2 deo. i żel pod prysznic! Odpowiedz Link Zgłoś
koolorova16 Re: Prezenty klasowe ;d 22.12.09, 16:43 ja dostałam takiego meega misia (miałam największy prezent z całej klasy) i czekoladę Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Prezenty klasowe ;d 22.12.09, 16:44 cosi napisał(a): > Dzisiaj jest ostatni dzień szkoły więc jeżeli w waszych klasach były mikołajki > to zapewne wymieniliście się prezentami, pochwalcie się co dostaliście > ] > Ja dostałam zestaw dezodorant i żel pod prysznic + czekoladki > > A wy? Ja dostałam perfumy, słodycze, kubek, słonika na szczęscie i prezer.watywy xD Odpowiedz Link Zgłoś
caroliin Re: Prezenty klasowe ;d 22.12.09, 16:46 kolczyki , żółte korale + czekolada : - D Odpowiedz Link Zgłoś
diffident_ Re: Prezenty klasowe ;d 22.12.09, 16:46 ja dostałam dezodorant , błyszczyk i miśka . ; ]] Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: Prezenty klasowe ;d 22.12.09, 16:51 ja dostałam książkę 'O melba!' zapowiada się fajna ) Odpowiedz Link Zgłoś
cosi Re: Prezenty klasowe ;d 22.12.09, 20:00 U mnie w klasie prezenty były różne, jedne gorsze, drugie lepsze, ale tak jest zawsze ;p Fajne macie Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: Prezenty klasowe ;d 22.12.09, 20:08 portmonetkę, słodycze, słodycze, słodycze, słodycze, słodycze, słodycze i słodycze. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: Prezenty klasowe ;d 22.12.09, 20:15 Ja ze swojego jestem zadowolona. Dostałam materiałowy szalik i ładne kolczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
bociekopne Re: Prezenty klasowe ;d 22.12.09, 20:16 Ja dostałam Zestaw Adidas .; P Perfumy + żel pod prysznic . Wogóle było zarąbiście .! Wylałam Cole na stół jak to ja . ^^ Hah . Jeden kolega dostał ruzge i dostałam pare razy po dupie i wgl . Supeer . ;P Pzdr. ; *** Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Prezenty klasowe ;d 22.12.09, 20:21 Ja dostałam taką piękną figurkę sowy (tak , zbieram je ) oraz mikołajka z czekolady xD Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Prezenty klasowe ;d 22.12.09, 20:22 Ja dostałam normalnie ''najlepszy'' prezent jaki można dostać. Dwie figurki do postawienia i słodycze Odpowiedz Link Zgłoś
vanesska123 Re: Prezenty klasowe ;d 22.12.09, 20:27 u mnie była wigilia klasowa, mikołajki miałam 7 Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Prezenty klasowe ;d 22.12.09, 20:32 Książkę - ,,Zakochana cheerleaderka" i obrazek z psami . Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: Prezenty klasowe ;d 23.12.09, 21:45 misio, kubek i słodycze. to wszystko od najlepszej kumpeli) Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Prezenty klasowe ;d 23.12.09, 21:58 książkę i słodycze od mojego "santy" xd a od psiapsióły miśka i krakersy ;d;d Odpowiedz Link Zgłoś
andziaa. Re: Prezenty klasowe ;d 24.12.09, 21:54 ja dostałam zestaw do kąpieli [ szampon , żel do mycia i balsam do ciała ] , figurkę oraz słodycze . Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanaaa Re: Prezenty klasowe ;d 24.12.09, 22:05 ja też dostałam dezodorant + żel a do tego jeszcze jakieś słodycze Odpowiedz Link Zgłoś
anka18 Re: Prezenty klasowe ;d 24.12.09, 22:33 Ja dostałam złoty portfel z Myszką Miki, lusterko i słodycze Odpowiedz Link Zgłoś
burza789 Re: Prezenty klasowe ;d 24.12.09, 22:38 Widocznei ktoś pomyślał że śmierdzisz xD (bez obrazy) Ale takie prezenty mówią same za siebie... Nie lubie jak w klasie dają...To tak jakby przesłanie x/ Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Prezenty klasowe ;d 24.12.09, 23:22 ja dostałam słodycze i beznadziejną bransoletke c; zachwycona nie byłam . x p Odpowiedz Link Zgłoś
calodobowa nawet . nawet ;p 25.12.09, 22:01 ja dostałam poduszke, na której później położył się kolega <o fuj ! do prania>. fajniutka ;]. i kubek taki z reniferem ; p <który zbił mi sie potem jak szłam do domu > . no i oczywiście dużo słodyczy. nawet spoko ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
blackcafe Re: Prezenty klasowe ;d 25.12.09, 22:17 ja dostałam dezodorant + taką fajną perfumą . no i jeszcze czekoladę i mandarynki . ^^ z prezentu jestem bardzo zadowolona , bo perfuma ma bardzo ładny zapach tak jak i dezodorant . pozdrawiam . : * Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniowa1 Re: Prezenty klasowe ;d 26.12.09, 11:54 ja dostałam kubek , słodycze i to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
pamilly Re: Prezenty klasowe ;d 26.12.09, 23:32 dostałam moją długo wyczekiwaną koszulkę, "czapkę menela" i mandarynki xD za to ja kupiłam kumpeli kuszulkę z jej ulubionym Kurtem Cobain'em xD jaki był pisk podniecenia przy otwieraniu xD do tego zrobiłam jej coś w rodzaju albumiku z jego zdjeciami xD Odpowiedz Link Zgłoś