anaj 22.12.09, 18:47 Kupiłam sobie maszynkę do podkręcania rzęs... (nie wiem jak to fachowo nazwać) i nie wiem czy stosować ją na pomalowane rzęsy czy przed pomalowaniem|? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vivienne. Re: rzęsy... 22.12.09, 18:52 czyżby chodziło Ci o zalotkę ? . ; 3 ja używałabym jej przed malowaniem . ; p Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: rzęsy... 22.12.09, 18:52 hm... o ilę się nie myle to chodzi o zalotkę tak?? zobacz se na googlach jak wygląda zalotka i napisz czy o nią łazi ale raczej tak bo co innego xDD no wiec trzeba przy używaniu uważać mojej kolezance WYRWAŁO WSZYSTKIE RZĘSY Z OKA!!! wiec ostrożnie no ogólnie stosuje się przed pomalowaniem tuszem ale jeśli ktoś chce lepszy efekt to przed i po xDD Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 anaj 22.12.09, 18:54 na bank chodzi ci o zalotkę, niestety nie podpowiem ci jak używać, bo mi ta wiedza nie potrzebna . Wystarczy mi tusz xD Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: rzęsy... 22.12.09, 19:49 to sie zalotka nazywa i stosowac przed pomalowaniem! Odpowiedz Link Zgłoś
cookie24 Re: rzęsy... 22.12.09, 19:50 podkręcaj przed malowaniem, bo później rzęsy będą łamliwe ;D Odpowiedz Link Zgłoś
anna.j Re: rzęsy... 22.12.09, 21:02 przed, ale nie można przesadzać bo można sobie zniszczyć rzęsy i po jakimś czasie, guma, która znajduje się na niej pęka i wtedy trzeba ją wyrzucić bo równie szybko możesz nie mieć czego malować Odpowiedz Link Zgłoś
esther77 Re: rzęsy... 22.12.09, 21:51 Zalotka Mozna to robic na pomalowanych i na nie pomalowanych. Moja starsza siostra na pomalowane robi Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: rzęsy... 22.12.09, 22:14 hmm..nie wiem, bo zalotka jest mi do niczego nie potrzebna, ale wydaje mi się, że raczej sie ją stosuje przed pomalowaniem rzęs Odpowiedz Link Zgłoś
maniaxx Re: rzęsy... 25.12.09, 20:54 zazwyczaj zalotke uzywa sie przed pomalowaniem rzes ;d Odpowiedz Link Zgłoś