kamila_1355 27.12.09, 10:18 Jaki był najgorszy tekst jaki usłyszałyście od chłopaka? Ja wczoraj usłyszałam: 'Może otworzę drzwi do Twojego serca?' Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annie__ Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 27.12.09, 10:23 pewnej nocy skradłaś mi serce muhahahha Odpowiedz Link Zgłoś
jula__ Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 27.12.09, 12:49 annie__ napisał(a): > pewnej nocy skradłaś mi serce muhahahha zgadzam się to było zajebiste xd . Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 27.12.09, 10:29 wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia, czy mam przejść jeszcze raz? ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 27.12.09, 10:34 Słyszałam jak jeden chłopak do pewnej dziewczyny mówi...: `No czeeeeeśc. Niezła z ciebie foczkaaa. ` xD Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_emo :sciana: 27.12.09, 10:41 Pewien koleś z mojej szkoły krzyczy do wszystkich dziewczyn: -Hej laska! Co tam? Chyba podpaska Ci trzaska ! I on uważa, że to jest takie `cool` i wszystkie na niego polecą . Żenujące ! Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: :sciana: 27.12.09, 10:44 z jakiegoś kabaretu mnie rozbroił tekst : "Cześć mam na imię Bogdan, zapamiętaj to imię bo za godzinę będziesz je krzyczeć..." ; p Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: :sciana: 27.12.09, 10:45 to z foczką mój kolega gadał , to z podpaską moja koleżanka tylko tak : hej laska ! podpaska Ci trzaska ! : o . a dalej , takich żenujących to nie słyszałam : d Odpowiedz Link Zgłoś
nensi_ Re: :sciana: 27.12.09, 10:47 Masz mapę ? Bo zgubiłem się w Twoich oczach . mwahahaha ; d . Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: :sciana: 30.12.09, 14:59 u nas to jest rozbudowane xD ' hej laska, podpaska ci trzaska, a Ty wciąż mlaskasz.' buehehe Odpowiedz Link Zgłoś
werkaa Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 27.12.09, 10:45 Mój To Czmóż To Mnie Odrzucasz Jak Ja Cię Tak Mocno Kocham . ? Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 27.12.09, 12:37 haha.. Twój tata jest złodziejem? Bo ukradł gwiazdy i włożył ci w oczy. xd Bardzo bolało jak spadłaś z nieba, Aniele? zabawne. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
alice_cullen08 Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 27.12.09, 12:42 Czy my się przypadkiem nie znamy? xD Odpowiedz Link Zgłoś
smile23 Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 27.12.09, 12:47 Ja Ci kocham ty też mnie tylko jeszcze o tym nie wiesz.żall Odpowiedz Link Zgłoś
badgirl94 Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 01.02.10, 10:14 Gdzie ty byłaś przez całe moje życie??? To dopiero masakra Sugerowana odp. to: uciekałam przed tobą xDD Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 27.12.09, 12:46 kolega z klasy tak do mnie "zarywa" <lol2> hehehehe Coś mi powiedziało w głowie , że chcesz ze mną chodzic ! buhahha albo : Pujdziesz ze mną na lody bo jesteś gooorąca . buahahh Odpowiedz Link Zgłoś
shadowa Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 27.12.09, 13:10 Słyszałam jak jeden zarywał, do innej ` Choć popieścimy się w obłokach... mwhahahah! Normalnie, aż ze śmiechu się poryczałam Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 27.12.09, 13:20 bolą cię nogi? -nie, czemu? -bo cały czas chodzisz w moich myślach. noralnie szał -.- A najgorsze jest tekst (może nie na podryw, ale ogólnie): -a my się w ogóle znamy? -nie, ale możemy się poznać. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wanilka Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 27.12.09, 13:19 Znaczy ja tego nie słyszałam od chłopaka...ale wiem że takiego się używa. "Cześć, jestem (np.) Marek. Zapamiętaj to imię bo niedługo będziesz je krzyczeć." Bożż ! Jak by mi ktoś cuś takiego walnął to by w jaja dostał ! xddd To jest okropne ! ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 27.12.09, 13:24 do mnie tak nie mówią [i bardzo dobrze;]] za to do mojej koleżanki jeden chłopak walnął; - daj mi mapę. - jaka mapę, po co ci mapa.? - bo się zgubiłem w twoich oczach. żal ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
love_you_joe Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 27.12.09, 13:30 " Jestem (imię) i mam naszą-klasę " xD Odpowiedz Link Zgłoś
vanity Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 27.12.09, 13:23 Siedzę na schodkach z kumpelą. Ona poszła coś wyrzucić, a do mnie podszedł chłopak i coś takiego - Jesteś sama?. Ja mówię, że nie. A on na to - A wszystkie jesteście takie piękne?. Żal gościa. Odpowiedz Link Zgłoś
cosi Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 27.12.09, 13:26 Nie myśl o mnie tyle, bo myśliwym zostaniesz Po pierwsze źle odmienił bo do mnie powiedział `myśliwy` A to było takie obleśne i żałosne ;p Odpowiedz Link Zgłoś
natuska412 Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 27.12.09, 13:27 haa . to było jakoś tak : idzie taki chłopak napuszony patrzy na mnie i na moją przyjaciółkę ( oliwiaa13 ) i takie coś : Jesteem . . . Kuba , Wojciechowski Kuba . ( nie pamiętam imienia i nazwiska wiec wymyśliłam ) myślałam , że się posikam . niby to nie takie śmieszne , ale ta jego mina . Odpowiedz Link Zgłoś
natuska412 Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 27.12.09, 13:55 natuska412 napisała : haa . to było jakoś tak : idzie taki chłopak napuszony patrzy na mnie i na moją przyjaciółkę ( oliwkaa13 ) i takie coś : Jesteem . . . Kuba , Wojciechowski Kuba . ( nie pamiętam imienia i nazwiska więc wymyśliłam ) myślałam , że się posikam . niby to nie takie śmieszne , ale ta jego mina . musiałam poprawić drobne uszczelki . Odpowiedz Link Zgłoś
baby... Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 27.12.09, 13:27 Hah..! Fajny wątek Ekhem , a więc : -Twój ojciec był największym złodziejem na świecie -Mój ojciec nie był złodziejem ! -Był...Wykradłz nieba wszystkie gwiazdy i umieśćł w twoich oczach.. Boże ... Poszłam sobie jak to usłyszałam xdd Odpowiedz Link Zgłoś
love_you_joe Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 27.12.09, 13:30 "Cześć jestem (imiexxx) i mam naszą-klase. " xD Odpowiedz Link Zgłoś
milenka_swanxd Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 27.12.09, 13:36 Ja usyłyszłam: Ładny masz brzuch, mogę dotknąć? Odpowiedz Link Zgłoś
candys Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 27.12.09, 13:55 heh niezły temat : D tylko niektóre teksty są naprawdę słodkie, jeśli wypowiedział by je godny uwagi chłopak Ja kiedyś idę do domu i jakiś chłopak zatrzymuje mi się koło nosa i: -Znamy się?. -(ja takie zdezo nigdy gościa na oczy nie widziałam) nie sądzę, ale blokujesz mi drogę. -a ty mi serce -przykro mi zalecam wizytę u lekarza, siema Tak się potem z chłopaka śmiałam z koleżanką To trzeba było zobaczyć bo opisać się nie da... Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 27.12.09, 14:01 tekst Dżozefa Dżonasa ;p "Cześć masz ładną twarz, pójdziemy na obiad?" pff. ;d oczywiście to nie do mnie hah. [aa szkoda xd] Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 21.01.10, 21:06 Takie teksty są na prawdę głupie kiedyś podchodzi do mnie kolega z klasy i takie coś ,,Będziesz moim dziubkiem'' ja się roześmiałam i poszłam albo taki inny z klasy z reklamy Alpen Gold ,,Zgadnij ktku co mam w środku'' też się roześmiałam i poszłam Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 27.12.09, 14:01 Mam drogi długopis, dasz mi swój numer?? Odpowiedz Link Zgłoś
pati_ Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 27.12.09, 16:04 Nie bolą Cię nogi? Nie,czemu pytasz? Bo cały dzień chodziłaś mi po głowie. ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzoa Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 28.12.09, 20:39 Wolałabym, żeby koles powiedział mi co czuje, a nie jakies denne teksty xD Odpowiedz Link Zgłoś
niula Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 28.12.09, 21:15 Facet, którego pierwszy raz w życiu na oczy widzę mówi do mnie : Jesteś ładna.. Mogę się z tobą pokazać dzisiaj o 20:00 w kawiarni (nazwa ) ? Ja na to mu odpowiadam : Tak.. W twoich snach . W końcu dzieci w twoim wieku już o tej porze śpią . xqq Gościu się wkurzył i poszedł.. Albo inna sytuacja : Podchodzi koleś ze szkoły i mówi do mnie - Mam ładny długopis i ładną kartkę . Twój numer telefonu jest chybajeszcze ładniejszy .. Może będę mógł go zobaczyć z bliska, na mojej kartce ? - Ta.. A ja mam ładną pięść... Chcesz ją zobaczyć z bliska ? Bo na twojej twarzy będzie wyglądać jeszcze piękniej . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
niula Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 28.12.09, 21:16 niula napisał(a): > Facet, którego pierwszy raz w życiu na oczy widzę mówi do mnie : Jesteś ładna.. > Mogę się > z tobą pokazać dzisiaj o 20:00 w kawiarni (nazwa ) ? > Ja na to mu odpowiadam : Tak.. W twoich snach . W końcu dzieci w twoim wieku ju > ż o tej > porze śpią . xqq > Gościu się wkurzył i poszedł.. > > Albo inna sytuacja : > Podchodzi koleś ze szkoły i mówi do mnie > - Mam ładny długopis i ładną kartkę . Twój numer telefonu jest chyba jeszcze ładniejszy.. Może będę mógł go zobaczyć z bliska, na mojej kartce ? > - Ta.. A ja mam ładną pięść... Chcesz ją zobaczyć z bliska ? Bo na twojej twarzy będzie > wyglądać jeszcze piękniej . > ;d Musiałam trochę poprawić.. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo niula . 29.12.09, 09:11 jesteś bardzo nie dojrzała . mogłaś grzecznie odmówić, a ty od razu do biednego chłopca z pięściami chciałaś lecieć . xd Odpowiedz Link Zgłoś
mika292 Re: Brechtownie xd 30.12.09, 11:50 Ja raz jadę sobie na rowerze i siedzą sobie przy murku chłopcy (muszę tak napisać, bo inne formy są niedozwolone słownikowo), jacyś tacy 15-letni i nagle jeden do mnie: - Czy to ty, czy to gwiazda spadła mi z nieba? A ja w taki brecht wpadłam i mało się nie wywaliłam, a później miałam z nich wszystkich taką polewkę, że normalnie...prozaicznie xd Bo oczywiście wszyscy z głupimi uśmiechami na twarzach się na mnie patrzyli xd. A jeszcze wcześniej ja sobie (także) jadę rowerem i ten sam chłopak nagle wybiega przede mnie (a ja jechałam po ulicy), i krzyczy na całe osiedle "Daj mi swój numer telefonu!!!", a ja później śmiałam się z tego w domu przez cały dzień xd. I jeszcze kiedyś też xd jadę sobie rowerem, a tu jakiś Bułgar (ok 19 lat) krzyczy do mnie "Co się stało kochanie?", a ja taki zmaz, że o matko Odpowiedz Link Zgłoś
mika292 Re: Brechtownie xd 30.12.09, 11:59 Ale najgorzej jest wtedy, kiedy wychodzę z moim psem. W ostatni dzień wakacji siostra poprosiła mnie, żebym wyszła po nią na przystanek, ja idę, a tam stoi grupka chłopaków (w tym chłopak, który mi się podoba) i nagle ten chłopak: - Fajnego masz psa! - ja później miałam do niego taki zmaz, że ojejku, ale znowu mi się podoba xD. A później jeszcze coś tam do mnie śpiewał, ale nie dosłyszałam, bo daleko byłam xD Ostatnio byłam na takim małym koncercie w mojej szkole (chodzę do muzyka) i on właśnie też tam był, bo też chodzi do muzyka, a ja jeszcze grałam na tym koncercie, a później jak już wychodziłam z sali z wiolonczelą taki zamyślony na mnie spoglądał, że miałam ochotę spytać się go: - Co się gapisz? - ale za bardzo mi się podoba xD Odpowiedz Link Zgłoś
kingoolek Re: Brechtownie xd 30.12.09, 12:04 u mnie to było najgorszym chyba - bolało ? - Ale co ? - No jak spadłaś z nieba. no i nie wytrzymałam i roześmiałam się chłopakowi prosto w twarz. później teżbyło " Jesteś moim światełkiem w tunelu xdd: Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 30.12.09, 12:10 violet_ skądś to znam..? gdzie to spotkałaś..? Odpowiedz Link Zgłoś
ryza Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 30.12.09, 12:13 Najgorszy? "To Twój szczęśliwy dzień-przeszedłem obok Ciebie i zatrzymałem się!" A najlepszy... "Co tak pachnie? Nie podoba mi się, chodźmy na obiad" Ten tekst po prostu mnie rozwalił xd Obcokrajowcy to mają pomysły xp Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 30.12.09, 13:28 do mnie kolega podbiegł i walnął tekst z tej reklamy alpen gold ,zgadnij kotku co mam w środku?' zaczęłam się śmiać . xdd Odpowiedz Link Zgłoś
trampolinka__ Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 30.12.09, 13:57 Ja mieszkałam jeszcze w USA to słyszałam kiedyś: *Do you believe in love at first sight or do I go again?* czyli po polsku: *Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia czy mam przejść jeszcze raz?* To było mega głupie .! Odpowiedz Link Zgłoś
vanesska123 Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 30.12.09, 14:52 dasz mi dupy? kolega z klasy do mnie z takim tekstem. oczywiście, jaja sobie robił Odpowiedz Link Zgłoś
blondie_ Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 30.12.09, 15:03 Ugh, nie znoszę tych tanich tekstów na podryw, które roją się w męskich głowach. Kilka dni temu siedziałam sobie z przyjaciółką i jej kolegą. Paliliśmy i rozmawialiśmy. W pewnym momencie rozmowa spadła na temat jego brzucha: - Patrz, jaki mam kaloryfer, chcesz dotknąć? Później: - Nie jestem już prawiczkiem. - Żartujesz? - Nie, chcesz sprawdzić? Jeszcze później: - Nie strzelaj mi już takich propozycji, cały czas nawijasz o seksie. - Okej, okej. Za młoda jesteś, żeby cię rozdziewiczać... Odpowiedz Link Zgłoś
seli12 Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 18.01.10, 15:24 Ja słyszałam coś takiego:,, ale mi zimno,chodź do mnie bo jesteś napalona Odpowiedz Link Zgłoś
ladyfeltonka Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 22.01.10, 10:24 No to było przy nauczycielu. Nauczyciel gada do kolesia i do mnie: No i co nowego powiecie? A koleś : Jej ojciec sklep otworzył. Nauczyciel: ??? Koleś : Tak, wytrychem!!! Debil myslał, ze mnie poderwie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sellena_gomezz Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 23.01.10, 21:25 Moje kochanie... Masz takie oczka jak mućka, a jak wyglądasz chudo w tej sukience ;* Odpowiedz Link Zgłoś
martyna17 Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 24.01.10, 16:15 ja kiedys stalam w kolejce do sklepiku na przerwie a taki chlopak do mnie ZASPIEWAL:oddaaaaaj mi swooooooje serceeee!!!! siara na maksa.od razu poszlam Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 01.02.10, 09:37 idę prostą drogą, a na niej grupka 'chopów' i nagle słyszę: - ooo! młoda cielęcinka idzie! aż mnie zatkało, ale długo nie wytrzymałam i się jeszcze pośmiałam przy nich albo idę z koleżanką i podchodzi do nas jakiś chłopak - czy możesz mi powiedzieć, która jest godzina? - 16.40 - ooo, to najwyższy czas, żebyśmy się poznali... no nie mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
koteq54 hah x DD 02.02.10, 18:25 uwielbiam zabawnych chłpoaków , ale te teksty to przesada - . - tsaa , do mnieco chwila jakies denne walą . pff > . < ale ostatnio do mojej kolezanki taki chłopak napisala liścik a w nim : Cześć , mam na imię Robert ! A ty jak masz na imię .. ? ( ... ) Umowimy się ? Jakby co to ja cie nie chce wykorzystać jak niektórzy chłopcy inne dziwczyny . To ostatnie zdanie mnie zwaliło , brechtalam się caly dzień : lol 2 : A ten chłopak jeszcze taki fuuj . Odpowiedz Link Zgłoś
zcziluj Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 08.02.10, 13:41 ' cześć mała. może pójdziemy do knajpy? ' <hahaha> Piotrek, pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 08.02.10, 13:45 ''chce tu coś wyrwać'' z filmu ''dziewczyny z drużyny 5'' Odpowiedz Link Zgłoś
rossu Re: Najgorszy tekst na podryw jaki słyszałyście? 08.02.10, 13:46 a, kilka było. Jakiś koleś w galeri do mnie 'Skądś Cię znam. A Julia . ?' hm. nie jestem julia. ;dd kolega : ' Lubisz mnie ? ja cię tak' haha żenada. xD albo, 'hej kwiatuszku.' ja się odwracam . 'nie do ciebie łodygo. xDD' Lub, ' fajna z ciebie foczka' mwhahhaha Odpowiedz Link Zgłoś