jessicakaulitz Re: !!!DREDY !!!! 30.12.09, 10:32 ja szczerze mówiąc odradzam ci dredy bo są bardzo niedziewczęce Dredy wyglądają fajne najczęściej u chłopaków (np Tom Kaulitz zanim je ściął) chociaż ja i tak wolę normalne włosy !! ale zobaczysz koleżanki będą wytykać cię palcami i będziesz wyglądała jak chłopczyca dlatego naprawdę dobrze ci radzę nie rób sobie ich Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: !!!DREDY !!!! 30.12.09, 10:39 dredy są boskie < 3 teraz czas na odpowiedź . każdego dreda da się rozplątać!!!! tylko przy tym wypada kupa włosów ! one cały czas się rozplątują i trzeba je szydełkiem poprawiać , np. moja koleżanka rozplątała dredy ołówkiem;p dredy myje się co 3-4 tygodnie , trzeba bardzo dokładnie wypłukać z nich szampon , bo potem 'wychodzi' z nich biała piana , bardzo , bardzo , bardzo podobają mi się baty , w mojej szkole nie można mieć , i do tego rodzice ,;/ chociaż to można by olać ;p więc zastanawiam się nad jednym dyskretnym pod włosami jak masz jeszcze pyt . to pisz Odpowiedz Link Zgłoś
oliviajonas Re: !!!DREDY !!!! 30.12.09, 10:42 fee ochyda. jakby sobie ktoś wsadził mop na łeb. ; < Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 !!!DREDY !!!! 30.12.09, 10:58 Qrcze . ; P nigdy nie zrobiłabym sobie dredów. strrraaszliwie mi się nie podobają. moim zdaniem szpecą wygląd x dd Odpowiedz Link Zgłoś
teqiulla Re: !!!DREDY !!!! 30.12.09, 11:05 a ja ci radzę zrobić sobie jednego lub dwa , albo kupić przyczepiane ;> nie warto sobie robić dredow , pozniej możesz tego żalowac ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dancegirl112 !!!DREDY !!!! 30.12.09, 11:11 Dredy sa okropne... szczególnie u dziewczyn.. No ale skoro tobie się to podoba, tylko wiesz możesz tego załowac.. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanaaa Re: !!!DREDY !!!! 30.12.09, 11:16 fuj ja nie lubie dredów i sama nie chciałabym mieć. moja koleżanka miała, ale musiała ściąć i czasem sobie doczepia. dla mnie to jest okropne, ale szanuje twoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
aguniapl99 Ble, Fuj. Kobieto pomyśl :) 30.12.09, 11:35 Wiesz, dla mnie możesz sobie zrobić, ale to wygląda tak jak by się ich nie myło. Dla mnie możesz robić, ale żebyś potem nie żałowała Odpowiedz Link Zgłoś
maczuga_ Re: !!!DREDY !!!! 30.12.09, 14:42 Moja siostra miała dredy i zaczął jej się robić straszny łupież, swędziała ją cala skóra głowy i doszło do tego, że musiałyśmy z mamą pomóc jej je rozczesywać. Podobno strasznie bolało, całe rozczesywanie trwało 2 dni prawie bez przerwy, a po rozwaleniu dredów miała siano na głowie więc ścięła się na krótko, a miała włosy do pasa. Więc nie polecam, chyba, że przeżyjesz te pierwsze pare tygodni swędzenia. Pozdrawiam ;* Odpowiedz Link Zgłoś
blondie_ Re: !!!DREDY !!!! 30.12.09, 14:49 Nie podobają mi się, wyglądają odpychająco i niechlujnie. Wolę wyprostować swoje długie włosy, spiąć jakąś spinką na boku, żeby mi do oczu nie wpadały i wyglądam dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: !!!DREDY !!!! 30.12.09, 14:56 u niektórych wyglądają fajnie, chociaż ja sama bym sobie nie zrobila ;d ani tego umyć, ani nic, swędzi iwgl ;o Odpowiedz Link Zgłoś
hayles Re: !!!DREDY !!!! 30.12.09, 15:06 na pewno skomplikowane jest mycie włosów kiedy ma się dredy ;| Odpowiedz Link Zgłoś
miley__xd Re: !!!DREDY !!!! 30.12.09, 15:14 Mi się one nie podobają. Ani u dziewczyn ani u chłopaków. Takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: !!!DREDY !!!! 30.12.09, 17:49 Blleee!! One wyglądają okropnie u facetów jak i u dziewczyn xd takie ufoki ;p Odpowiedz Link Zgłoś