izunia17 27.12.09, 15:50 Co sadzicie o dredach u dziewczyn???? moze same nosicie? Ja bardzo chciałabym sobie je zrobic ale rodzice mi nie pozwalają... Czy sa takie dredy ktore da sie rozplątac .... czy tylko jezeli sa słabo zaplecione..... Wypowiadajcie sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepsio Re: !!!DREDY !!!! 27.12.09, 19:34 ` dredy są okropne. kojarzą mi się z brudasami ;.p choć sama nie wiem dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
mystic4space Re: !!!DREDY !!!! 30.12.09, 14:51 Dredy są spoko, ale nie da ich się rozplątac. Moja nauczycielka miała i już później sobie doczepiała sztuczne, i raz jej nawet jeden na lekcji odpadł. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 a feee 27.12.09, 16:38 nigdy sobie nie zrobie, to wyglada totalnie okropnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: a feee 27.12.09, 17:37 nie podobają mi się, za bardzo przypominają mop. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: a feee 27.12.09, 18:04 mnie trochę brzydzą, tak szczerze. bo ich się nie myje PONOĆ. I w ogóle z tego, co ja wiem to nie można ich rozplątać, trzeba obcinać włosy: < ja bym postawiła raczej na warkoczyki, jakie ma Marika [zobacz w googlach], chociaż chciałabym sobie zrobić ze 2 dready, tak pod spodem, żeby nie były widoczne, w sumie fajnie wyglądają ] :- > Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek_97 Re: a feee 28.12.09, 16:46 nie rób tego!!! to wygląda okropnie... ja sobie tego w zyciu nie zrobie... Odpowiedz Link Zgłoś
stefxd Re: a feee 28.12.09, 21:28 mi się podobają. Widac,że ma się styl,ja tak przynajmniej uważam. Znam dziewczynę,która ma tylko jednego,ale tak świetnie to wygląda! ale niestety ja nie moge liczyc na zgode rodziców na cos takiego xP Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek o.O 27.12.09, 18:08 Dredy u lasek. Fuj. Nic więcej nie powiem. Jak już mają to są b.podobne do menów. Odpowiedz Link Zgłoś
kkk277 Re: o.O 30.12.09, 16:19 nie za bardzo... zreszta z tego co wiem mozna sie ich pozbyc tylko golac sie na lyso Odpowiedz Link Zgłoś
xnamex Re: !!!DREDY !!!! 27.12.09, 18:08 Mnie tam one się nie podobają. W życiu nie chciałabym ich nosić! Sory, ale takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
donia_jonas Re: !!!DREDY !!!! 27.12.09, 18:55 a mnie sie bardzo podobaja moj brat ma i ja tez planuje sobie zrobic ale to za jakis rok (a tak na marginesie to dredy sie myje normalnie) a jak chcesz sie jeszcze czegos o nich dowiedziec to pisz na gg 2384518 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gazowa Re: !!!DREDY !!!! 27.12.09, 19:07 mi się podobają. Sama je mam ;p moje są zadbane i długie dość, bo długo włoski do nich zapuszczałam. Kiedy mi się znudzi zostaje tylko ściąć włosy -.- ale mam nadzieję, że bd mi się dalej podobać tak jak w tej chwili. I tak apropo, laski, nie dopisujcie do swojej negatywnej wypowiedzi o dreadach, że nie chcecie nikogo urazić! To zbędne, gdyż osoba mająca dready raczej się nie przejmuje opinią innych. Gdybym miała się przejmować, to na pewno bym ich nie zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: !!!DREDY !!!! 27.12.09, 19:10 Dredy są fajne xD Podobają mi się. Najgorsze jakie kiedyś wiedziałam, to były u takiej dziewczyny co miała dwa, króre wychodziły jej spod włosów i były okropnie neonowych kolorów xP Odpowiedz Link Zgłoś
owch Re: !!!DREDY !!!! 27.12.09, 19:10 Bez obrazy ale one są hmm...bleee ,wyglądają jak niezadbane( to tylko moje zdanie). Odpowiedz Link Zgłoś
ema11 Re: !!!DREDY !!!! 27.12.09, 19:11 powiem jedno fuuuuuj ale o gustach się nie dyskutuje Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: !!!DREDY !!!! 27.12.09, 19:10 Nie , nigdy w życiu . . . Jak w ogóle w tym można chodzić ? Odpowiedz Link Zgłoś
anaj Re: !!!DREDY !!!! 27.12.09, 19:15 Moim zdaniem dredy wyglądają jak, za przeproszeniem gó... na głowie... wgl nie rozumiem czemu ludzie niszczą sobie w tak okrutny sposób włosy;/ Odpowiedz Link Zgłoś
tayloves Re: !!!DREDY !!!! 27.12.09, 19:20 nie mówie że mi się strasznie nie podobają..................ale według mnie wyglądają jak zbite kołtuny na głowiewole warkoczyki wyglądają na bardziej zadbane Odpowiedz Link Zgłoś
misia_twilight Re: !!!DREDY !!!! 27.12.09, 19:23 dla mnie dredy wyglądają okropnie!!! Moja ciocia miała i nie dało się ich rozplątać, musiała na króciótko sciąć włosy Odpowiedz Link Zgłoś
marcela260 Re: !!!DREDY !!!! 27.12.09, 19:24 eee tam, ja bym sobie nie zrobiła...podobno, jak sie zrobi dredy to potem jak ci sie"znudzą" to trzeba obcinać i jesteś łysa...xddd Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: !!!DREDY !!!! 27.12.09, 19:25 Mi sie dredy strasznie nie podobają.! A najgorsze jest to że dredów niemożna rozplątć tylko jak chcesz sie ich pozbyćt yo musisz ściąć. I podobno ciężko jest je domyć i potem śmierdzą Odpowiedz Link Zgłoś
werkaa Re: !!!DREDY !!!! 27.12.09, 19:26 Powiem Ci Tak . Moja Ciocia Ma Dredy Ale Doczepiane . To B.Fajna Sprawa . Bo Możesz Iśc Raaz Tak A Raz Tak . xdd Tylko Dośc Długo Się Ja Zakłada I Odczepia . xdd Ale Tak To Są Świetne . ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: !!!DREDY !!!! 27.12.09, 19:31 Tak sobie myślę . Do szkoły przychodzę z dredami . A na mnie wszyscy się gapią . Taki szpan , nie ; q Zawsze na dredy mówię , że to jest mop do zmywania podług x P Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: !!!DREDY !!!! 27.12.09, 19:29 Mi się osobiście nie podobaja, jedna dziewczyna w naszej szkole właśnie ma i upina je sobie w taki gruby kucyk. Szczerze, to nie wygląda zbyt fajnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
bgirl Re: !!!DREDY !!!! 27.12.09, 19:30 'ciezko je domyc i smierdza' - to bzdura ;p a jesli chodzi o to czy mi sie podobaja to hmm nie sa zle ;] Odpowiedz Link Zgłoś
holly. Re: !!!DREDY !!!! 27.12.09, 19:35 sorry, ale nie dziwie się twoim rodzicą. też bym nie pozwoliła dziecku zrobić dredów, nawet jeśli byłby to chlopak ! ( ; Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Re: !!!DREDY !!!! 27.12.09, 19:32 Mi się to w ogóle nie podoba. Ani u dziewczyn ani u chłopaków. Odpowiedz Link Zgłoś
pati123153 Re: !!!DREDY !!!! 27.12.09, 19:39 u girls mi się nie podobają . ale u boys , są cudowne ! Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: !!!DREDY !!!! 28.12.09, 16:15 Ja osobiście nie lubie dredów .... więc nie za bardzo moge ci doradzić ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde Re: !!!DREDY !!!! 28.12.09, 16:40 mi sie to nie podoba a zwlaszcza na blondynkach czy tam blondynach Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: !!!DREDY !!!! 28.12.09, 16:42 Nie podobają mi się. Moim zdaniem wyglądaja obrzydliwie. Przepraszam, jeśli uraizłam, ale to jest dla mnie po prostu okropne. Wole zwykłe włosy, proste albo krecone, byle nie dredy . Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: !!!DREDY !!!! 28.12.09, 16:56 To chyba najgorsza rzecz jaką można zrobić z włosami!;| Już wolałabym się na łyso zgolić niż nosić dredy! Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: !!!DREDY !!!! 28.12.09, 19:06 Dready są spoko. Moja pani od religii ma i wygląda zarąbiście. Oprócz tego ma jeszcze kilku innych nauczycieli i wyglądają spoko. Porozmawiaj z rodzicami, zapewne wierzą w mit, że dreadów się nie myje iczłowiek chodzi z wszawicą na głowie. A przecież to bzdura. Powodzenia w negocjacjach Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_emo Re: !!!DREDY !!!! 28.12.09, 20:55 Moim skromnym zdaniem dredy są do bani . Wolę warkoczyki na całej głowie . Odpowiedz Link Zgłoś
luciferian Re: !!!DREDY !!!! 28.12.09, 20:49 dredy sa zajebiste, mialam kiedys : D a moze sprobuj z takimi sztucznymi, ktore doszydelkowywuje sie do wlosow, wtedy nie bedziesz musiala scinac sie na krotko : D www.gothicdream.eu/index.php?main_page=product_info&cPath=33_36&products_id=89 sklep w ktorym sa do kupienia, jezeli np nie ma twojego koloru to wez blon i zafarbuj, bo dobrze przyjmuja farbe (przynajmniej palette) Odpowiedz Link Zgłoś
melissa_x3 Re: !!!DREDY !!!! 28.12.09, 21:19 ja mam jednego juz 3 miesiace. i z tego co wiem to chyba niem a takich ktore da sie rozplatac. dopiero jak zaczna odrastac i beda w miare dlugie mozna obciac. Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: !!!DREDY !!!! 28.12.09, 22:02 DREDY SA SPOKO ale osobiście nie mam zamiaru sobie robić za dużo problemów xD za młoda ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
tiin55 Re: !!!DREDY !!!! 29.12.09, 17:24 Też chcę dready Mam taki sam problem jak ty xd Teeż starzy mi nie pozwalają Odpowiedz Link Zgłoś
gazowa Re: !!!DREDY !!!! 29.12.09, 17:28 ja zrobiłam bez pozwolenia o.o tzn. już prawie ich przekonałam i w ogóle, ale już nie wytrzymałam, poszłam do fryzjera i wróciłam z dreadami, a mama do mnie, że mnie obetnie na łyso jak bd spać xd Jak widać się do tego nie posunęła Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy ; x 30.12.09, 10:33 szczerze mówiąc zupełnie mi się nie podobają dredy ; // ani u dziewczyn , ani u chłopaków . Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: !!!DREDY !!!! 30.12.09, 10:32 bleblebleble. nie podobają mi się, są straszne. c: Odpowiedz Link Zgłoś