kontrastowa Re: KOniec świata ^^ 01.03.10, 17:02 pocałowałabym kogoś kogo zawsze chciałam pocałować ;] i zrobiłabym wszystko, by spotkać się z moją największą idolką > Ashley Tisdale . Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: KOniec świata ^^ 18.03.10, 21:43 Poszłabym do spowiedzi, tak na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulec Re: KOniec świata ^^ 18.03.10, 21:48 Robie wszystkie czego nie zdążyłam zrobić , a na koniec sie uchlewam !! Odpowiedz Link Zgłoś
aga96r Re: KOniec świata ^^ 18.03.10, 21:50 wyznaje całą prawdę chłopakowi który mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
choppy_bunny Re: KOniec świata ^^ 18.03.10, 21:59 2 dni? Toć to nie starczyłoby mi nawet na połowę moich planów. Pojechałabym sobie w kilka miejsc, nieważne jakich, zgwałciłabym VanWyngardena i Turnera. Zabiłabym moją wychowawczynię, powiedziałabym wszystkim, co tak na prawdę o nich myślę. To takie najważniejsze rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: KOniec świata ^^ 24.03.10, 16:35 poszłabym do spowiedzi, powiedziałabym wszystkim, na których mi zależy jak bardzo ich kocham i ee... zrobiłabym coś, czego raczej zawsze się bałam lub coś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: KOniec świata ^^ 24.03.10, 21:17 będę oryginalna i powiem : będę czekała xD Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 wiele rzeczy 08.04.10, 20:58 idę na spacer, przeglądam stare albumy z dzieciństwa, przekartkowuję książki (które kiedyś czekałam), kasuję rodzinę w simsach (niech oni też mają koniec świata, a co;p), zakopuję mój pamiętnik w ogórdku, skaczę na bungee, a na koniec... zastanowiłabym się kilka razy, czy nie łyknąć tabletek nasennych, żeby tego wszystkiego nie przespać Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy c: 08.04.10, 21:35 mówię wszystkim osobom co o nich myślę, zwłaszcza takiemu jednemu... dobra, mniejsza z tym, bo się zawstydzę i co będzie robię to na co mam aktualnie ochotę, a godzinę przed przewidywanym końcem świata ukrywam się, biorę masę tabletek i zdycham sobie spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 Re: KOniec świata ^^ 08.04.10, 21:39 zaczynam się pakować. a w co będę się ubierać jak trafię gdzieś indziej niż Ziemia. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
frydka Re: KOniec świata ^^ 08.04.10, 22:38 Bawie się w gluchy telefon,dzwonie do pierwszej miłości,ide do spowiedzi,robie to czego jeszcze nie zdążylam zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
isabellevolturi Re: KOniec świata ^^ 09.04.10, 15:25 a) Pocałowałabym pewnego chłopaka, który mi się podoba. b) Poleciałabym z przyjaciółką na plan "VD" i bym poznała Iana Somerhaldera ^^ c) Wyszalałabym się za wszystkie zmarnowane dni. d) Zrobiłabym coś, czego jeszcze nie robiłam ... e) Szczerze bym powiedziała wszystkim, co o nich sądzę. f) Pogadałabym z rodziną, pożegnała się... g) Oczekiwałabym na koniec na pewno nie sama. Albo z rodziną, albo z chłopakiem/przyjaciółką, albo z nimi wszystkimi. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: KOniec świata ^^ 10.04.10, 10:56 Po dzisiejszej tragedii- wierzę już we wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
th_33 Re: KOniec świata ^^ 10.04.10, 11:03 robię wszystko co się da.. jak we śnie ;p chętnie bym zobaczyła jak się jeździ samochodem.. xd Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: KOniec świata ^^ 10.04.10, 11:09 przez jeden dzień pomagałabym ludziom bez przerwy. a potem zażyłabym tabletki nasenne. Odpowiedz Link Zgłoś
aga796 Re: KOniec świata ^^ 10.04.10, 11:14 Spędzam te dwa dni z rodziną i chłopakiem Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: KOniec świata ^^ 10.04.10, 11:17 hmmmm kradnę mamie kasę i jadę do ameryki do marsów! Odpowiedz Link Zgłoś
mileyoxox Re: KOniec świata ^^ 10.04.10, 11:18 wziełabym pozyczke z banku (1000000 zł) i poszła na zakupy , a potem zrobiła to czego mi nie wolno ! Odpowiedz Link Zgłoś
jazzmine nie wiem, 10.04.10, 11:19 nie umiem teraz o tym myśleć, dla niektórych to był koniec świata.... Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz Re: KOniec świata ^^ 10.04.10, 18:23 żyję tak jakby nie było jutra, poprawka pojutrza... gdybym dowiedziała się, że za 2 dni będzie koniec świata pojechałabym do USA... nie liczyłoby się nic.! pojutrze koniec, nie potrzeba mi już żadnych pieniędzy, więc wyjeżdżam pierwszy raz nie martwiąc się o jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
deedee Re: KOniec świata ^^ 10.04.10, 18:49 co bym zrobiła ? pewnie to czego nie zrobiłam w całym życiu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
toffika Re: KOniec świata ^^ 10.04.10, 20:11 Robie duuuuuuuuuużo zakupy potem jadę do USA Gdzie spotykam Justina Bieber(oczywiscie zakochujemy sie w sobie xd ) i razem imprezując czekamy na koniec świata Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: KOniec świata ^^ 11.04.10, 14:34 Kupuje sobie 2 torty " czarny las", idę do parku w mojej ulubionej bluzie, w której ponoć wyglądam jak lump, zjadam te 2 torty, czytając jakąś mangę. I nic mnie nie obchodzą te spojrzenia ludzi" taka gruba, i jeszcze wpie*dala" Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1512 Re: KOniec świata ^^ 11.04.10, 15:06 Robie wszystkie możliwe szalone rzeczy no i spełniam marzenia Odpowiedz Link Zgłoś