annie__ 29.12.09, 22:47 Tak jak w temacie. Chciałybyście ? Czy wolicie zobaczyc co bedzie sie działo w Majce ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dream Re: Chciałybyscie ciąg dalszyBrzyduli? 29.12.09, 22:50 BYŁO. Zgłaszam do skasowania. Odpowiedz Link Zgłoś
marzycielka_x33 Re: Chciałybyscie ciąg dalszyBrzyduli? 29.12.09, 22:53 Chce zobaczyć dalsze przygody Marka Dobrzańskiego (Filipa Bobka) i Uli Cieplak (Julii Kamińskiej). Kocham ten serial. Odpowiedz Link Zgłoś
annie__ Re: Chciałybyscie ciąg dalszyBrzyduli? 29.12.09, 22:54 Życie Nie musicie sie wypowiadac ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
anaj Re: Chciałybyscie ciąg dalszyBrzyduli? 29.12.09, 23:24 Kocham ten serial, ale zdecydowanie nie! Co za dużo to nie zdrowo... tak samo schrzanili przeciągając na siłę 39 i pół ... Magdę M czy nianię Odpowiedz Link Zgłoś
axe_ Re: Chciałybyscie ciąg dalszyBrzyduli? 30.12.09, 09:22 bardzo, ale to bardzo bym chciała ! < 3 < 3 mogli by jeszcze nakręcić z 10 odcinków . X D Odpowiedz Link Zgłoś
marcela260 Re: Chciałybyscie ciąg dalszyBrzyduli? 30.12.09, 09:35 Ja bym chciała c.d BrzydUli. Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: Chciałybyscie ciąg dalszyBrzyduli? 30.12.09, 09:39 serial kocham ale nie ma co ciągnąć na siłę . Już ostatnie odcinki brzydUli były nudnee bo nic się nie działo . Dlatego myślę że z drugiej strony chociaż serial uwielbiamm nie powinno być więcej odcinków... Odpowiedz Link Zgłoś
angelania Re: Chciałybyscie ciąg dalszyBrzyduli? 30.12.09, 20:38 Brzydula była b. fajna, przez te 2 sezony zdążyła już na stałe zagościć w moim "grafiku", wiadomo - Pshemko, Viola przez v i dwa t , Marek i Ula byli dla mnie jak członkowie rodziny, ale wszystko, co dobre szybko się kończy... Majka zaczęła się jak typowy brazylijski tasiemiec, chyba się po tym wszystkim będę bała chodzić na cytologię... naprawdę, iście życiowy serial... no, ale przecież na początku brzydula też nie była jakaś specjalnie ciekawa... i potem się rozkręciło. Pożyjemy, zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkaa13 Re: Chciałybyscie ciąg dalszyBrzyduli? 30.12.09, 21:18 Dam szanse Majce Ale tęsknie za brzydUlą . i chciałabym żeby były jeszcze inne części Odpowiedz Link Zgłoś
katashi Re: Chciałybyscie ciąg dalszyBrzyduli? 01.01.10, 21:36 Chciałabym jeszcze jedną serie, bo jakby było za dużo to by się znudziło. A Majce też trzeba dać szansę Odpowiedz Link Zgłoś
tunia.18 Re: Chciałybyscie ciąg dalszyBrzyduli? 30.12.09, 21:28 Ja chcę BrzydUlę!!! Już tęsknię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brajanek Re: Chciałybyscie ciąg dalszyBrzyduli? 30.12.09, 21:38 bardziej by pasowało chcieli byście ale tak chciał bym dalszy odcinek BrzydUli może po krótkiej przerwie jakiś miesiąc może dwa ale żeby był dalszy ciąg Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: Chciałybyscie ciąg dalszyBrzyduli? 30.12.09, 21:42 majki na pewno nei bende oglondac Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Chciałybyscie ciąg dalszyBrzyduli? 30.12.09, 21:43 no jasne BrzydUla 4ever!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patrzcie_ludzie Re: Chciałybyscie ciąg dalszyBrzyduli? 30.12.09, 21:46 Szczerze mówiąc ja nie chcę żadnej "Majki" tylko chcę "BrzydUlę". Strasznie mi się spodobała i chcę kontynuacji tego świetnego serialu. Mógłby być ślub Uli i Marka może jakieś dziecko a później po prostu ich przygody w firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
zakochanaa__ Re: Chciałybyscie ciąg dalszyBrzyduli? 02.01.10, 14:25 Brzydula . Kocham ją . Niech leci dalej ; D Odpowiedz Link Zgłoś