i_love_boys 30.12.09, 21:16 wiec niektore z was znaja sie na komputerach, a w kazdym razie napewno lepiej ode mnie wiec chcialam sb sciagnac photoshopa 1. nie wiem z kad 2.czy to jest platne 3.jaka wersja najlepsza? pomozecie.? z gory mowie ze was kocham ;* hahaha.! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kewpiedoll Re: pomóżcie !! chodzi o program!! 30.12.09, 21:21 ale nie wiem jak Ci pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_boys Re: pomóżcie !! chodzi o program!! 30.12.09, 21:24 lilii_95 napisał(a): > [url=http://www.7net.pl/program,129,Adobe_Photoshop_70.html]rajt hir.[/u > rl] wchodzilam tam sciagnelam otworzylam i duupa bo wychodzi mi kilka folderow ale w zadnym nie ma tego programu sa jakies tam regulaminy jakies zdjecie z napisem PHOTOSHOP i duupa nic sie nie otwiera Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_boys Re: pomóżcie !! chodzi o program!! 30.12.09, 21:27 pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_boys Re: pomóżcie !! chodzi o program!! 30.12.09, 21:28 bo chcialam sb dzisiaj to sciagnac!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_boys Re: pomóżcie !! chodzi o program!! 30.12.09, 21:28 prosszzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.!.!.! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: pomóżcie !! chodzi o program!! 30.12.09, 21:33 Sciągnij sobie program ,,Ares " . Jest darmowy .xd Zainstaluj go sobie . Uruchom go .Wpisz w wyszukiwarce .Adobe photoshop CS2 . Wyszuka ci duzo .xdd Wybierz sobie jakis i poczekaj az sie sciągnie .xdd Ja kiedys sciągałam sobie z tego i było wszystko Okej . xdd Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_boys Re: pomóżcie !! chodzi o program!! 30.12.09, 21:33 na kotku jest dziwnie jak jakas zje.bana m33 wstawi zdj ash i spyta sie czy jest ladna ma milionpięćsetstodziewięćset komentarzy a jak ja sie pytam o potrzena sprawe to duupa nikt nie odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: pomóżcie !! chodzi o program!! 30.12.09, 21:33 tez sb kiedyś ściągnełam najlepszego photoshopa , ale tak jak tb pokazywały mi sie tylko jakieś foldery , albo ejst coś nie tak , albo po prostu nie umiem sie tym, obsługiwać ;p Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_boys Re: pomóżcie !! chodzi o program!! 30.12.09, 21:43 kasiekk2 KOCHAM CIĘ;* mam aresa .! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: pomóżcie !! chodzi o program!! 30.12.09, 22:00 Spoko .xdd Też cie kocham. Mwhaha . ; d Odpowiedz Link Zgłoś