01.01.10, 20:25
Spotykam się z pewnym chłopakiem od dwóch tygodni. Jest miły , zabawny i dobrze
mnie zna , bo nasza znajomość trwa od 10 lat . I dzisiaj rozmawiając z nim na gg mówi mi
ze ma 'tajemnice ' i nie moze mi jej zdradzic a potem jeszcze powiedział że powie mi jak to
trochę ucichnie ..
Więc moje pytanie brzmi : Czy powinno się mieć tajemnice przed kimś bliskim .? nie chodzi
mi o ciekawość nie zastanawiam sie ''o boże ciekawe co to bylo , chyba zaraz umre ''czy
cos w tym stylu. Bo wydaje mi się,że związek nie może opierać się na tajemnicach .

jak by co to nie szukałam tematu na forum . Z góry dzieki
ps to jest dla mnie wazne
Obserwuj wątek
    • kasiaczo123 Re: tajemnice 01.01.10, 20:29
      niepowinno .
      napisz mu ze zwiazek musi opieraz sie na szeczerosci zaufaniu i daj 3 kropki i zobacz co
      odpisze
      • kana6817 Re: tajemnice 01.01.10, 20:32
        Jak dla mnie to związek MUSI się opierać na zaufaniu... bo jak nie ma zaufania
        to nie ma związku...
    • meryll Re: tajemnice 01.01.10, 20:30
      Jak się kogoś bardzo lubi to, bez znaczenia jaka to tajemnica, nie powinno mieć przed nim tajemnic.! Hmm..zastanawiam się nad tymi słowami : ''Powiem ci jak to trochę ucichnie" Trochę dziwnie.. Może coś zrobił ? Coś złego ? A może to byc też coś super np. wygrał w totolotka XDD. No nie wiem. A ile on ma lat ?
      • natasia14 Re: tajemnice 01.01.10, 20:34
        ma 17 lat .
    • princessm Re: tajemnice 01.01.10, 20:36
      To zależy jakiej wagi jest sekret. Jeśli tajemnica jest taka ważna to może ją
      ukrywać nawet przed najbliższymi. W swoim czasie dowiesz się co Twój kolega ukrywa.
    • kamisia100 Re: tajemnice 01.01.10, 20:39
      moze to cos czego naprawde nie moze zdradzić. sprobuj sie postawic tez na jego
      miejscu.
      takiej'superwaznej' tejemnicy tez bys mu nie zdradzila .

ale nie wiem jak jest pomiedzy wami.
      • ellipsis_ Re: tajemnice 02.01.10, 15:31
        yhh. napisz mu, że w związku nie powinno mieć się żadnych tajemnic. : x no a jak
        nie chciałby ci jej teraz zdradzić, to wgl. mógł ci o niej nie pisać teraz, co
        nie? : x powodzenia.
    • nieznany_ Re: tajemnice 02.01.10, 17:29
      wiesz skoro ci to potem powie to ok , ale myśle że nie powinno sie mieć tajemnic i jeśli się
      komuś ufa to powinno się mu wszystko mówić.
      • zmierzchoomania Re: tajemnice 02.01.10, 18:43
        czyjawiem ...

szczerość w związku to podstawa, ale posiadanie własnego sekretu to dobra sprawa .
        gdyby chciał wszystko kompletnie ukryć, bo to coś złego to nawet by Ci o tym nie
        powiedział, a tak to za jakiś czas Ci wszystko wyjaśni .

tongue_out
    • aiko Re: tajemnice 02.01.10, 20:09
      ludzie mają tajemnice. to normalne. :3
      bynajmniej nie przejmowałabym się tym zbytnio. na twoim miejscu.
      • stay_away Re: tajemnice 02.01.10, 22:19
        każdy ma jakąś tajemnicę, której za nic nikomu nie zdradzi.
        chłopak może powoli się przed tobą otwiera ^^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka