jannethe Re: Prywatność . 08.01.10, 15:58 chyba tak , bo raz mi w komórce patrzyli bo chclei wiedziec czy mam chlopaka . a co ich to . x dd heheee Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: Prywatność . 08.01.10, 17:07 u mnie zabardzo nie ale czasami zaglądaja i tez mnie wkurza Odpowiedz Link Zgłoś
adula Re: Prywatność . 08.01.10, 19:32 Na szczęście nie mam czegoś takiego, że rodzice mi grzebią w tel. czy coś w tym stylu. Strasznie mnie denerwuje jak ktoś gdzieś grzebie Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: Prywatność . 08.01.10, 19:39 mi na szczęście do tychczas rodzice nie naruszyli mojej prywatności. Czasami mój brat sie ze mna drażni i udaje że zaraz przeczyta np. moje sms-y ale wiem, że tak na prawdę nigdy by tego nie zrobił bo jest w porządku xD Odpowiedz Link Zgłoś
aivelen Re: Prywatność . 08.01.10, 19:39 U mnie czasem sie to zdarza. Moja siostra raz nawet przeczytała mój pamiętnik. byłam w SZOKU lol Odpowiedz Link Zgłoś
agati_1997 Re: Prywatność . 08.01.10, 19:44 U mnie rodzice nie przeszukują pokoju, ani żadnych innych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
outcast Re: Prywatność . 08.01.10, 19:43 Ja nienawidzę jak moja mama wchodzi mi do pokoju i mi przestawia poukładane rzeczy wkońcu to mój pokój i ja w nim króluje Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Prywatność . 08.01.10, 19:46 strasznie nienawidzę, jak ktoś patrzy w mój pamiętnik, bo to moja najbardziej prywatna rzecz. na szczęście się tak jeszcze nie zdarzyło xd Odpowiedz Link Zgłoś
silver. Re: Prywatność . 08.01.10, 19:50 ja mam z tym czasami na prawdę ostre akcje. : D jak mój brat coś znajdzie pod materacem, w szufladzie, czy gdziekolwiek, to po prostu robię mu awanturę. ale nie mam raczej jakiś strasznych tajemnic, więc znajdują jakieś moje wiersze, opowiadania i tyle. więc nie specjalnie coś się dzieje, ale awantura jest. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanaaa Re: Prywatność . 08.01.10, 20:22 u mnie rodzice mi nie grzebią no chyba, że brat. ale nie lubie jak ktoś mi rusza moje rzeczy i patrzy do mojego pamietnika , ale o nim to raczej nikt nie wie oprócz mojej jednej koleżanki.. Odpowiedz Link Zgłoś
lolli_pop Re: Prywatność . 09.01.10, 13:59 U mnie na całe szczęście tak nie jest Chyba, że robią to bez mojej zgody. Odpowiedz Link Zgłoś
bellaa. Re: Prywatność . 09.01.10, 17:35 U nmie jest tak samo. Normalnie jak zobacze, że ktoś mi coś w pokoju ruszał to wpadam w szał no serioo. Ostatnio byłam z mamą na zakupach i chciałam żebyśmy sobie kupiły lakiery do paznokci na spoółke, a ona że nie ba nie bedzie malowała. Tak tylko przyszłam po kilku dniach do pokoju i patrze a mój kuferek z lakierami otworzony i granatowy MÓJ lakier na mamy paznokciach. Wkurzają mnie takie sytuacje , więc sama nie jesteś) a i ja na dodatek mam taki mały pokój że nie mam gdzie takich rzeczy pochować( Odpowiedz Link Zgłoś
pati323 Re: Prywatność . 09.01.10, 17:51 nie nie mam takich problemów i całe szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
skasia Re: Prywatność . 10.01.10, 16:58 moi rodzice raczej nie są jacyś wścibscy.ale jak już coś takiego się zdarzy to się wkurzam ; D Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Prywatność . 10.01.10, 16:59 Taaa, czasami, gdy mama dorwie sie do telefonu, czy cos , denerwuje sie. Zdarza sie to rzadko, ale jest bardzo irytujace.; p pp Odpowiedz Link Zgłoś
orange_juice Re: Prywatność . 11.01.10, 15:54 raczej u mnie nikt moich rzeczy nie rusza... no chyba, że szuka czegoś swojego... ale pamiętnika nie prowadzę bo sram, że ktoś mi go przeczyta np. siostra... wkurza mnie najbardziej to jak ktoś szuka po moich szufladach szukając czegoś, pożycza coś nie pytając mnie o zdanie i nie puka do drzwi... te przykłady dotyczą akurat mojej siostry ale ostatni wszystkich domowników... Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja3496 Re: Prywatność . 11.01.10, 16:01 U mnie też się to zdarza mało kiedy i też jestem zawsze wkurzona Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: Prywatność . 11.01.10, 16:04 przyłapałam: Tate, Brata i moja hm 11-sto letnią sąsiadkę na czytaniu esów ! To się wk*rwiłam i teraz żeby wejść ma wiadomości napisać eska czy coś trzeba pięknie ładnie ślicznie wpisać 4-cyfrowe hasło Pff to mój telefon c'nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
happysad1 taaa. nie pozwolilabym xd ! 11.01.10, 16:21 U mnie to ja sobie robie takie skrytki w pokoju ze nikt nie skapnie sie co i jak ;p. Chowa sie tam rozne rzeczy ktorych mam nie powinna widziec dla wlasnego dobra xd ^ bo by jeszcze na zawał padła xd ^ . Ale moja kolezanka ma taka dziwna matke co jej znajduje jej prywatne rzeczy i je czyta itd ;/ . masakra. raz przeczytala jej pamietnik, przeszukala archiwum gg itd. ! Koszmaaar ;/ . ! Naszczescie teraz wszytko lepiej chowa i jej matka nie ma juz jak za bardzo jej szperac ale dalej i tak szuka jej prywatnych rzeczy .,. Weźcie ! ;/ . to jest do dupy jak nie mozna miec swoich wlasnych rzeczy i ogóólnie prywatnoscii . Brr . ;/ . Aż mi sie nie dobrze robi jak sobie pomysle ze moja matka odkryla by moje wszystkie skrytki itp. Chyba by mnie z rok z domu nie wypuscila Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Prywatność . 11.01.10, 16:28 Uhh. Jak ktoś wejdzie mi to pokoju i przesunie choc jedną rzecz to wybucham złością. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 Re: Prywatność . 11.01.10, 16:30 mi mała siostra przychodzi i różne rzeczy ukrada . raz mi pamiętnik przeczytała ; x Odpowiedz Link Zgłoś
koteq54 Re: Prywatność . 11.01.10, 16:34 mam takie rzeczy . niby mm tez dzrwi na klucz , alee .. jak się zamknę , to rodzice : " Po co sie zamykasz ? Ukrywasz coś ? " ; // Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja Re: Prywatność . 11.01.10, 16:38 ja mam sama pokój ; qq (pff gdybym miała z siostrą to nie wiem ;\ ; ona barbie jest ;\ tzn. wygląda jak barbie bo mądra jest ale czasami wywija jak jej tipsa urwę xD i jeszcze dorosła ,18lat ma xD jak można być barbie?x__O Ja jestem normalna ale moja siostra mówi, do mnie cąły czas yoł , yoł a mnie to wkurza. ;/ mniejsza z tym ;d) ymm , mnie to strasznie wk.wia jak ktoś mi coś poprzestawia w pokoju , grzebie w szawkach albo czyta mój pamiętnik lub blog![kiedyś podąłam siostrze adres ale to miałam z 9 lat teraz nikomu ze znajomych nie daje ] i od razu drze się na tą osobę chociaż jestem 'spokojna i szalona' jak to mój qmpel twierdzi. ja pier. on ma z banią ; d a jak ktoś moje rozmowy na gg czyta to dopiero ! ;\ [yychh, pozdro siostra ale teraz mi nie czyta bo mamy osobne konta na kompie i mam hasło Odpowiedz Link Zgłoś
modern Re: Prywatność . 11.01.10, 16:31 starsza mnie czasami kontroluje, zagląda do kompa [kiedy na nim gram]. nie rozumiem ich trochę. ; << Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Prywatność . 11.01.10, 19:13 ta moi starzy to najchętniej przekopali by mi cały pokój i komp ;// Odpowiedz Link Zgłoś
orange_juice Re: Prywatność . 11.01.10, 19:15 modern mam podobnie.. czyli starszą siostrę, która zagląda co robie na kompie... Odpowiedz Link Zgłoś
paulusia098 Re: Prywatność . 17.01.10, 19:34 ` nienawidzę tego . jak moja mam pokłóci się ze swoim facetem to siedzi u mnie aż się pogodzą a to trwa nawet 2 tygodnie . nic nie mogę zrobić . na gg nie pisze często , bo boje się , że mam zobaczy o czym pisze , a to w końcu nie jej brocha ,// Odpowiedz Link Zgłoś
weron Re: Prywatność . 22.01.10, 20:54 Yyy raczej nie ale jak mój kuzyn przyjeżdża to jest MASAKRA!a tak to jkest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek Re: Prywatność . 22.01.10, 20:58 Nie, moje jest moje i NIKT nie ma prawa tego ruszać. :d Odpowiedz Link Zgłoś