bieberek 09.01.10, 15:50 Ostatni dostałam mp4 i nie wiem jakie piosenki na nie wgrać...Pomożecie?? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crazygirl2302 Re: Piosenki... 09.01.10, 15:55 Justina oczywiscie ! PS. fajny masz blog (jezeli to twoj, bo istnieje mozliwosc, ze pomylilam cie z kims innym) Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: Piosenki... 09.01.10, 15:55 nie szpaanuuj okay .! tak na przyszłość . ( bez urazy ) . ;dd Tik tok - Kesha Party in the USA - Miley Cyrus When I Look at You - Miley Cyrus jest ich dużo poszukaaj se w necie .! . x d Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Piosenki... 09.01.10, 15:55 omg , nie no, co za problem, rzeczywiście pomyślmy... może twoje ulubione? -,- Odpowiedz Link Zgłoś
razzo .? 09.01.10, 15:55 wybacz, ale głupie pytanie. ;x po twoim nicku i awatarze ; zgraj sobie bieberka. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
aivelen Re: Piosenki... 09.01.10, 15:55 a co lubisz? bo ja ze swojej strony moge polecic Nightwish, Within temptation, linkin park, sylvan, riverside. IQ.. po twoim avku na krotym jest Bieber to sadze ze moze cos Miley Cyrus lub innych gwaizdek Disneya? Jonas Brothers mają fajne piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
nonamed Re: Piosenki... 09.01.10, 19:38 każdy ma inny gust. co ci przyjdzie ze zdania osoby, która nie trawi bieberka? Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Piosenki... 10.01.10, 11:12 oczywiście wszystkie justina biebera, którego, jak widzę, kosiasz, a których nienawidzę; gusta zapewne pokryją się z gwiazdkami disneja i keszą. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś