iwon4 09.01.10, 21:22 macie jakiś cel? ulubiony przedmiot? wiecie co w życiu chcecie robić? ja za rok kończę gimnazjum i nie wiem gdzie iść do liceum, jaki profil wybrać, kompletna pustka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_nessi Re: Przyszłość, co zamierzacie? 09.01.10, 21:28 ja jestem w liceum na profilu humanistycznym i chcę studiować psychologię, ale zobaczymy jak to będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwon4 Re: Przyszłość, co zamierzacie? 09.01.10, 21:40 piszcie, chce wiedzieć jakie mam możliwości, profile, może coś by mnie zainteresowało Odpowiedz Link Zgłoś
iwon4 Re: Przyszłość, co zamierzacie? 09.01.10, 22:02 widzę że was interesuję tylko czy miley jest fajna, która z gwiazdek ma najładniejsze nogi itp. Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: Przyszłość, co zamierzacie? 10.01.10, 11:34 iwon4 napisał(a): > widzę że was interesuję tylko czy miley jest fajna, która z gwiazdek ma > najładniejsze nogi itp. Przepraszam, jeżeli Ci się to nie podoba, nikt Cię tutaj na siłę nie trzyma;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: Przyszłość, co zamierzacie? 10.01.10, 11:35 A poza tym takich tematów było, dużo. Ale trzeba, poszukać, a ktoś kto myśli o przyszłości nie umie kliknąć na wyszukiwarkę, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
immortality13 Re: Przyszłość, co zamierzacie? 26.03.10, 19:20 ja dopiero ide do pierwszej gimnazjum za rok ,ale chce być aktorką może sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ Re: Przyszłość, co zamierzacie? 09.01.10, 21:41 Ja w tym roku idę do liceum i chciałabym się dostać do 7 w krk, bo jest bardzo dobre, więc musze się wziąśc do nauki. chciałabym zostać adwokatem, wiem, że trudny zawód, ale to jest moje marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Przyszłość, co zamierzacie? 09.01.10, 22:18 to samo . moim marzeniem jest zostać aktorką , najpierw w potem potem robić karierę za oceanem . Odpowiedz Link Zgłoś
kkk277 Re: Przyszłość, co zamierzacie? 09.01.10, 22:31 mam kilka celow 1.dostac sie do dobrego liceum(marcinek,madlena) 2.na razie zastanawiam sie albo nad pojsciem na prawo-adwokat lub na psychologie 3.no i troche nie wspolne z tematem ale nauczyc sie gry na gitarze i moze kiedys sprzedawc teksty piosenek marzeniaa Odpowiedz Link Zgłoś
dianak Re: Przyszłość, co zamierzacie? 09.01.10, 23:07 Eh,... Na razie pusto Nie mam pojęciaaaaaaaaa!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: Przyszłość, co zamierzacie? 09.01.10, 22:09 chcę skończyć szkoły. być ekologiem lub biologiem morskim zrobić prawo jazdy kat.A,kupić motor i zrobić kurs nurkowania Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Re: Przyszłość, co zamierzacie? 09.01.10, 22:18 chcę skończyć studia medyczne lub pedagogiczne. ; dd a potem założyć rodzinę. x dd Odpowiedz Link Zgłoś
stichinsgluck Re: Przyszłość, co zamierzacie? 09.01.10, 22:20 już za rok matura... a ja zupełnie nie wiem czego chcę. jestem na profilu językowym. uwielbiam j. niemiecki, ale nie pójdę na germanistykę... nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
danonek Re: Przyszłość, co zamierzacie? 09.01.10, 22:21 ja to nawet nie wiem do jakiego liceum pójdę a już 3 gimnazjum jestem . po prostu nie mam jeszcze planu na życie . Odpowiedz Link Zgłoś
esther77 ... 09.01.10, 22:32 Nie martw sie mam tak samo... Ale ostatnio wpadlam na pomysl czy moze nie zostac scenografem Odpowiedz Link Zgłoś
iwon4 Re: ... 09.01.10, 22:38 ciekawe zajęcie.. chciałabym mieć taką nienaturalną pracę.. mieszkam na wiosce, nie mam dużych możliwości. czasami gdy siedzę cały dzień na kompie myślę sobie, boże, czemu ja tak marnuję czas.. Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: ... 09.01.10, 22:41 hm, najbliższy plan : zdać maturę i dostać się na filologię szwedzką na SWPS. a później? pewnie wyjazd do Sztokholmu, tudzież mniejszego miasta. i życie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: Przyszłość, co zamierzacie? 09.01.10, 22:40 Przedewszystkim chcę być szczęśliwa i jak dobrze pójdzie to zostać fotografem Odpowiedz Link Zgłoś
szaman Re: Przyszłość, co zamierzacie? 09.01.10, 22:44 ja chce pracować przy kinematografii, nie ważne jako kto, ale chce pracować przy filmach, które będą cieszyły, zachwycały i zadumały ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: Przyszłość, co zamierzacie? 09.01.10, 22:47 Profil w liceum jakiś humanistyczny, pózniej dziennikarstwo lub reżyseria. Chce dodatkowo zrobić kurs grafiki komputerowej i pewnie jakieś studia podyplomowe może z ekonomi. Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Przyszłość, co zamierzacie? 09.01.10, 22:53 Plany na przyszłość? Ukończyć szkołe muzyczną.. Iść do dobrego liceum.. Odpowiedz Link Zgłoś
marta. Re: Przyszłość, co zamierzacie? 09.01.10, 22:55 moim celem jest zamieszkać kiedyś w Hiszpani i dalej grać w ręczną. ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
madziula_20 Re: Przyszłość, co zamierzacie? 09.01.10, 23:10 Iśc do liceum zdać mature wyjechać na studia do USA i tam zamieszkac Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula_anahi Re: Przyszłość, co zamierzacie? 09.01.10, 23:04 a wiec tak: - dostac sie do pewnego liceum ^^ - dostac sie na filologie hiszpanską -skonczyc filologie hiszpanska - nauczyc sie cudownie hiszpanskiego - nauczyc sie dobrze angielskiego -zamieszkac na jakis czas w hiszpani - zamieszkac na jakis czas w meksyku -zobaczyc nowy jork -znalesc sobie meza oh. coz za cudowne plany ^^ ciekawe ile z nich sie spelni xD Odpowiedz Link Zgłoś
lisa902 moja pprzyszłośc może . . . . 09.01.10, 23:13 czasem się nad tym zastanawiam ale tak raczej w życiu chce zostać. . Typu gwiazdy to Aktorką lub kosmetyczką ) ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex Re: Przyszłość, co zamierzacie? 09.01.10, 23:19 ja zamierzam iść na PWST , ale to dopiero studia .. , ogólnie coś z aktorstwem . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex Re: Przyszłość, co zamierzacie? 09.01.10, 23:23 odrazu podkerślam ,że nie zamierzam być jakąś głupią aktoreczką .. , bo widzę ,że większosć wypisuje aktorka , kariera za oceanem , a nawet nie wiedza,że trzebamieć tam pokończone szkoly aktorskie [ szczególnie dla nas polaków ,, ] , no i nie wiedzą jak nazywają sie szkoly aktorskie .. ; x . chyba będziecie aktoreczkami disneya . Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: Przyszłość, co zamierzacie? 09.01.10, 23:29 bad_alex napisał(a): > odrazu podkerślam ,że nie zamierzam być jakąś głupią aktoreczką .. , bo widzę > ,że > większosć wypisuje aktorka , kariera za oceanem , a nawet nie wiedza,że trzebam > ieć tam > pokończone szkoly aktorskie [ szczególnie dla nas polaków ,, ] , no i nie wiedz > ą jak > nazywają sie szkoly aktorskie .. ; x . chyba będziecie aktoreczkami disneya . skoro ty chcesz być aktorką a ja zamierzam byc reżyserem może kiedys bedziemy razem pracować? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kicaj Re: Przyszłość, co zamierzacie? 09.01.10, 23:32 Przykro mi ja nawet nie wiem co bedę robić jutro -.-' Chyba jeszcze do tego nie dorosłam... Odpowiedz Link Zgłoś
hayles Re: Przyszłość, co zamierzacie? 09.01.10, 23:33 nie mam pojęcia i to mnie przeraża Odpowiedz Link Zgłoś
kate. X) 10.01.10, 11:05 Cóż po gimnazjum idę do liceum aby zdać międzynarodową maturę. I wyjeżdżam do cholernie dobrego college.. ( czy jak to się tam pisze) np. Do Londynu. Kończę tam szkołę i staję się Architektem wnętrz... Oto mój cel x] I wszyscy są Happy x] Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: Przyszłość, co zamierzacie? 10.01.10, 11:18 po liceum na studia, po studiach do pracy. ale wiadomo że nie można planować niczego z dużym wyprzedzeniem bo nie wiadomo co będzie Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat plany na przyszłość. hm. odległe. x d. 10.01.10, 11:23 chcę być super z angielskiego, wyjechac do hollywood, założyć własną firmę, być bogatą i mieszkac przy lautner'ze . w dodatku mój mąż ma być ładny, mądry i bogaty . chce mieć dwójkę dzieci. chłopca i dziewczynkę , chłopiec o imieniu krystian, a dziewczyna . ? hmm. nie wiem. >,< Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 Re: Przyszłość, co zamierzacie? 10.01.10, 11:24 chcę zostać aktorką W przyszłym roku zapiszę się na kółko aktorskie. Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: Przyszłość, co zamierzacie? 10.01.10, 11:29 nie mam pojęcia co będę robić . dużo się nad tym zastanawiałam , ale nic z tego nie wyszło ; p Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja hahha xDD 10.01.10, 11:33 hahah xDD lady_cat dobre ; DD to ja tak samo tylko , że obok Sprousów i inne imie do dzieci ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
ashley148 ... 10.01.10, 11:40 moim marzeniem jest zostać lekarzem ale takim poważnym chodzi mi o to aby pracować w szpitalu a nie wydawać recepty lub aktorstwo ... ale jeszcze sama nie wiem xd Odpowiedz Link Zgłoś
stop_it Re: Przyszłość, co zamierzacie? 10.01.10, 11:51 ja chyba chce pracowac w jakiejs firmie a druga to aktorka teatralna (ale nie kada duzo zarabia...) i ide do liceum na profil polski - WOK - angol xd bo nie cierpie fizy majcy i chemii;p Odpowiedz Link Zgłoś