klaudunia14 09.01.10, 21:44 hej.. chodze od miesieca z chłopakiem i on czepia sie mnie o byle głupote jest zazdrosny o wszystko i czesto sie klucimy o byle co.. co mam zrobic zeby to zmienic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caterina97 Re: chłopak:/ 09.01.10, 21:51 hm.. zapewnij go, że nigdy byś go zraniła itd.... powiedz , że nie odpowiada ci taka sytuacja, bo nie ma być o co zazdrosny. czepia się? spróbuj się dowiedzieć dlaczego. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: chłopak:/ 10.01.10, 12:14 powiedz mu , że nie chcesz sie znim ciągle kłócić , że go bardzo kochasz i cię to denenerwuje . ale chyba wiesz , ze w zawiązku nigdy nie jest różowo ? Odpowiedz Link Zgłoś
merrs Re: chłopak:/ 10.01.10, 12:19 porozmawiaj z nim szczerze, zapytaj się dlaczego ci nie ufa i boi się zdrady. wytłumacz mu że nigdy nie posunęła byś się do zdradzenia go )) powodzenia ;* Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: chłopak:/ 10.01.10, 12:24 moja rada: po prostu się zastanów, czy ty wgl chcesz z nim chodzić. ^^ jak nie, to nie. a jak tak, to stosuj te rady od niektórych użytkowniczek, co ci napisały Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 Re: chłopak:/ 10.01.10, 15:12 porozmawiaj z nim , że nie ma o co zazdrościć . poprzytulaj sie do niego , zrozumie . ale i pomoże z rozmowa przytulanie. Odpowiedz Link Zgłoś