oliviajonas 10.01.10, 20:44 Beznadziejny wątek, łoo hoł. ale mi się nudzi, o. więc : co wiesz o swoim wuefiście? ja wiem, że : ma na imię andrzej, jest leworęczny, stary i uczy wuefu. xDDD btw to go nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orbit Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 10.01.10, 20:46 marek, stary, łysy i zboczony Odpowiedz Link Zgłoś
natuska412 ;-) 15.01.10, 19:06 Robert , wnerwiający , wymagający , lubi flirtować z inną nauczycielką , czasami jest śmieszny . ogólnie . .. . nie przypada mi do gustu . Odpowiedz Link Zgłoś
slodkogorzka Re: ;-) 21.01.10, 20:49 Marcin. Wszyscy mówią na niego szczurek. Rudy, piegowaty, ma ładną dziewczynę i jest młody. Jest sprawiedliwy, lubi uczniów, uczniowie jego. na tapecie w telefonie ma siebie i swoją dziewczynę. Wiem bo widziałam. Ogółem jest Super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiola7767 Re: ;-) 23.01.10, 21:10 Łukasz, jest młody i nawet przystojny, miły i ma żone xD Odpowiedz Link Zgłoś
decapriopregal Re: ;-) 25.01.10, 13:31 Piotr, prubuje być śmieszny (ale jakoś mu to niewyhodzi) yyyyhymmmmm.......i hmm... a wiem!! uczy wf-u I lubi grać w siatkówke NIESTETY A ja wole piłke nożna Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliee. . 23.01.10, 21:19 alina , dyrektorka , głupia , stara , caly czas sie na nas drze. Odpowiedz Link Zgłoś
magic.xd Re: ;-) 24.01.10, 10:13 Sebastian, głupi, denerwujący, ma kota albo żone[kota i żone] Odpowiedz Link Zgłoś
sully97 Re: ;-) 24.01.10, 21:33 Marek, ma dwa parchy przy nosie i przy oku, i jest ochydny. Ciagle się popisuje przed nami, że trafia do kosza z połowy boiska xddd Odpowiedz Link Zgłoś
mychaxd3 Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 21.01.10, 18:16 *wiem że w czasach szkolnych [jego] był to kumpel taty ;D *wiem że ma syna i córkę.. no i żonę ;D *wiem że ma na imię Waldemard ;D i nazwisko Ś..... ;D *wiem że ma 43lata ;D *wiem że gdy mówi to się pluje ;D *więcej sobie teraz nie przypominam.. Odpowiedz Link Zgłoś
esther77 Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 22.01.10, 19:39 Nie pamietam imienia, ale wszyscy do niego mowia kołczun xD dośc mlody tata mojej kolezanki i kolegi, mąż facetki od religii Czasem zachowuje sie jak pedofil... Odpowiedz Link Zgłoś
dianolinka , o . o 24.01.10, 10:25 ja wiem sporo bo moja baba od w-f jest moją wychowawczynią i uczy mnie przyrody xD a więc ma 47 lat , w naszej sql pracuje od ukończenia studiów , na ogół jest mija ale i tak jej nie lubię , często załazi mi za skórę , organizuje wiele " imprez " szkolnych i jest zastępcą dyrektora ... Odpowiedz Link Zgłoś
andxz * 24.01.10, 10:38 Piotr, ma dwójkę dzieci, żonę, jest trochę zboczony, wredny, czasami śmieszny i jeździ czarnym Oplem ( ale nie wiem dokładnie jakim xd ) Odpowiedz Link Zgłoś
martab123 Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 24.01.10, 21:22 mam dwie wuefistki wiec o swoim wefiscie nie wiem nic......... ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 10.01.10, 20:47 ma na imię Aneta, ma 3 dzieci, ma męża no i chyba tyle. Jest spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 10.01.10, 20:48 ma na imię agnieszka , ma syna i męża. Jest beznadziejna w swoim zawodzie. c: Odpowiedz Link Zgłoś
ta_anka Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 10.01.10, 20:58 Alicja, ma męża, dwoje dzieci i beznadziejnia w swoim zawodzie ; /// nie cierpie jej. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 10.01.10, 22:20 karmel_ napisał(a): > ma na imię agnieszka , ma syna i męża. Jest beznadziejna w swoim zawodzie. c: potwierdzam. wiem jeszcze, że jest niemiła i nietolerancyjna. c: Odpowiedz Link Zgłoś
paulis... Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 10.01.10, 23:01 to kobieta xD Magda, znam nazwisko, ma męża, w czerwcu 2009 miała ślub, młoda, miła brunetka, ma kręcone włosy Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 11.01.10, 17:33 paulis... napisał(a): > to kobieta xD Magda, znam nazwisko, ma męża, w czerwcu 2009 miała ślub, młoda, > miła > brunetka, ma kręcone włosy paulis... chodzimy do tej samej szkoły.... też jestem z Wałbrzycha, też mnie uczy pani Magda, która w 2009 roku ślub brała i ma takie fajnee wlosy xD Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 16.01.10, 21:49 łysy Arek z tatuażem na plecach. fan pływania, nart i psp xd Odpowiedz Link Zgłoś
asiulkaa_96 Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 11.01.10, 17:45 ja nawet nie wiem jak moja wuefistka ma na imię a co tu móiwć o dalszych szczegółach Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 10.01.10, 20:49 masz rację beznadziejny załóż jeszcze o chemicy, poloniście, historycy itd. będzie normalnie telenowela. wiem że ma na imię Kasia, uprawia aerobic, a jej dziecko lubi akrobatykę artystyczną. amen, Odpowiedz Link Zgłoś
missc Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 10.01.10, 22:23 krzysztof { jak wszyscy wuefiści } , pije,pali,ćpa,przeklina , zajebisty wychowawca ! . Odpowiedz Link Zgłoś
talie_ Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 11.01.10, 19:00 mój wuefista ma na imie Jerzy . XD jest chyba po trzydziestce . ma dwie córki i jest wymagający . aż za bardzo . : x Odpowiedz Link Zgłoś
zapamietaj_mnie Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 10.01.10, 20:48 o moim? uu lepiej nie mówić ! ;p _________________________________________ Lubisz Avril Lavigne? ;] Chcesz wiedzieć co u niej nowego? wejdź na: http//www.x-avril-lavigne-x.blog.onet.pl codziennie nowe informacje! zapraszam! ! Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 10.01.10, 20:48 ja wiem , że moja facetka od wufu ma męża, który też uczy wufu a ich rodziną jest jeszcze inny facet który uczy w mojej szkole. a tak to wiem, że moja pani dba bardzo o paznokcie, nie interesuje się nami, ma okulary, jest blondynką i ma 2 córki które chodzą do mojej szkoły. xd Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 10.01.10, 20:49 a ten inny facet też uczy wf, zapomnialam dodać chyba xd Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 10.01.10, 20:51 dobra ja wiem że moja pani od w- f , ma męża który uczy w-f u w gimnazjum które jest razem z podstawówką do której ja chodzę ma syna , i dba o siebie , lubię ją ! Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 10.01.10, 20:49 A mnie nie uczy koleś tylko kolesiówa.! Ha.! Ale mamy takiego gościa od wf-u. Ma około 30 lat, jest przystojny, wysportowany xD i fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
kokocham Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 10.01.10, 20:49 wiem jak ma na imię i wiem że jest pijakiem Odpowiedz Link Zgłoś
300flowers K***A ! 10.01.10, 20:49 jest wredną, trzydziestoletnią ździrą, pieprzoną suką i spedaloną dziwką. ;| po prostu nienawidzę szmaty. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ Re: K***A ! 10.01.10, 20:55 300flowers napisał(a): > jest wredną, trzydziestoletnią ździrą, pieprzoną suką i spedaloną dziwką. ;| po > prostu nienawidzę szmaty. ;/ Fajnie masz. Pozazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
nonamed Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 10.01.10, 20:50 marta, uczy nas nicnierobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 10.01.10, 20:50 pani Ewa , świeżo po studiach , daje się pojechać chłopakom z naszej klasy jest prawosławna , wiem bo nie było jej bo miała Boże Narodzenie niedawno . nie ma chłopaka wiem , że głupio napisałam . ale mi dzisiaj odwala Odpowiedz Link Zgłoś
tunia.18 Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 10.01.10, 20:51 dyrcio,nie zna imion połowy dziewczyn,troche siwy,nie lubie go Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 10.01.10, 20:52 `.My mamy babkę od wuefu xd Wiem o niej, że - ma na imię Anna xd,jeździ czerwonym fordem,jej syn chodzi do mojej klasy (niezłe ciacho ;33), jest miła i jak komuś się nie chce ćwiczyć to nie ćwiczy.Lubię ją ;x. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 10.01.10, 20:54 ` wiem tylko tyle , że jest młoda , czasem wredna , przefarbowała sobie włosy z jasnego blondu na ciemny blond , nie maluje się , ma na imię kasia , a nazywa się tak samo jak nasza koleżanka z klasy . Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 10.01.10, 20:57 jest kobietą, lubi nosić biżuterię, ma 16-letniego syna i męża, który chodził z moją mamą do klasy, ostatnio ten właśnie mąż dał jej złotą bransoletkę i naszyjnik. tsaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Co wiesz o swoim wuefiście. 10.01.10, 21:00 Kobieta, znam imię i nazwisko. Ma swój gwizdek, męża i dwie córki. Jedną dwunastoletnią Anię, któej nie lubię i Kamilę - licealistkę. Jedna pali i pije, druga chce być taka jak ona. Wiem prawie gdzie mieszka. Widziałam ich zdjęcia z wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 10.01.10, 22:08 wiem, że się mojej koleżance podoba hahahaha xd młody ^^ w zeszłym roku był prkatykantem xd spoko facet xd dosyc zabawny xd ale i tak mam polewkę z koleżankami xd Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_16 yyyyy ?? 10.01.10, 22:12 wiem że nazywa sie Luba gra w kosza ma LG cookie grała kiedyś w lotosie czy coś !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mydeafsenses Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 10.01.10, 22:15 ma na imię Rysiek. XD ma coś koło czterdziestki. ma syna i jest po rozwodzie. jest zboczony. pedofil. nie zadawajcie się z nim. XD Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 10.01.10, 22:16 Piotr, 37 lat, ma zakola, zawsze jak go widzę zawsze pisze sms'y. Odpowiedz Link Zgłoś
naztazja Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 10.01.10, 22:20 jest kobietą <chyba> i ... Nie mam zielonego pojęcia ile ma lat jak, się nazywa i jak ma na imię, ile ma dzieci i czy w ogóle ma. ha! bo mnie to nie obchodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
natzal Wuefista 10.01.10, 22:32 Agnieszka, córka - Ola lub Olga, mąż, dość młoda i naucza WDŻ... Miała cesarkę, gdy rodziła Odpowiedz Link Zgłoś
mileey_1ooo Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 24.01.10, 09:55 Ma na imię Andrzej Ma na nazwisko W................................ Niedawno uroodził mu się syyn ma ok 27 /30 laat I daleej nie wiem bo się go nie pytaam ;d xDD Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek13 Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 10.01.10, 22:41 No to tak: Wiem, że ma na nazwisko Smolarz Ma 25 lat Chyba lubi czytać BRAVO bo zawsze nam zabiera przejrzy i oddaje.. Ma czasem durne pytania ;/ Haha. to i jest łysy troche Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 10.01.10, 22:48 Haaa... No to zacznijmy. Jest kobietą,choć nie każdą dziewczynę potrafii zrozumieć. Ma na imię Magda jest praworęczna. W średnim wieku. Ma córeczkę. No i tutaj pojawia się nie miły wątek tuszy. Odpowiedz Link Zgłoś
donottouchme Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 10.01.10, 23:03 hmm ma na imię Marcin xD ma jak się nie mylę syna chodzi ciągle w tych samych dresach daje po sobie jeździć jak ktoś go mocno wkurzy drze się na całą sale i jest trochę omkły i każe nam robić trudne rzeczy yhhh nie lubię go za bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
miley07 Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 11.01.10, 14:45 ie wiem jak ma na imie, ma przezwisko "fejs", ma córke i żona, jest gupi i wgl debil Hate Him Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 11.01.10, 16:17 Jacek , nie młody nie stary ; P xd. , śmieszny jest , ze wszystkiego potrawi zażartowac ; d , lubię go ; d Odpowiedz Link Zgłoś
axe_ Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 11.01.10, 16:23 ma na imie Lucyna , ma męża [ też wuefiste ] , ma dziecko i siostre w moim wieku . ; dddd Odpowiedz Link Zgłoś
bo.to.ja Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 11.01.10, 16:23 imię...nie wiem na oko ma 38 lat koszykarz ..wielki ciągle cos tam zrzędzi zamiast prowadzić w-f i jak mamy niedyspozycje no to przykro mi kochana i tak musisz ćwiczyć Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 11.01.10, 16:27 jest brzydki <ma nos jak baba-jaga> jest zboczony nazywa się Piotr a na nazwisko O*** uczy w-f ' u jest spokojny , gdy do niego "podskakujemy" to nic nam nie robi tylko się gapi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Krzychu - ... 11.01.10, 16:38 Krzychu - stary samiec.. ma okulary, ale zepsuto mu je podczas gry w kosza. Schamiały dziad.. nauczający wuefu, który jest moim znienawidzony przedmiotem, ot co. Posiada córuchnę Klauduchnę i jakiegoś tam syna - co świadczy o tym, że ma/miał żonę. Nie jest dobry w tym, co naucza. A gdy coś mówi trzeba stać obok, bo cOś sepleni: blablabla i trudno go zrozumieć, ot tak. Patrząc na jego wygląd można by stwierdzić, że powinien być już na emeryturze. Przechodzi załamanie nerwowe z powodu małej frekwencji osób [dziewczyn] ćwiczących. Ma swoje pupilki: Sylwuchnę i Kasiuchnę. O zgrozo - ma jakiegoś świra na punkcie używania telefonu na tak lekkiej lekcji jak wf. Sam posiada telefon aczkolwiek po dwukrotnym upadku tego oto 'cuda' wiesza go sobie na smyczy, którą ma powieszoną na szyi. Posiada pióro, ale nie stać go na zmazik do pióra, więc pożycza ode mnie, bo wie, że mam. Jest nieogarnięty i prawie codziennie chodzi w tych samych gaciach - dresach - nie można się dziwić, bo skoro nie ma kasy na zmazik to skąd by brał na nowe spodnie... Jest niewysoki, ma dwie ręcę i dwie nogi [jak do tej pory], głowę.. etc. Btw, nie cierpię goo, ugh. Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 ble... Aż mnie ciarki pzreszły 11.01.10, 16:49 Stary dziad na głowie ma kilka sztuk włosów, które można było by zliczyć bez problemu w ciągu jakiegoś kwadransa . Mamy na niego (chyba to koleś) śmieszne przezwisko , którego nie zdradzę , bo jak stoi przy nas to nadajemy na niego po przezwisku już drugi rok, a wfista się do tej pory nie skapował buhahaha żal i ból z niego... A i mnie bardzo nie lubi i ja jego xD, bo zawsze do niego pyskuje i ostatnie zdanie należy do mnie Odpowiedz Link Zgłoś