truszkaweczka Taki łoo: 11.01.10, 17:21 - mój brat ;p - Daniel - 26 lat - ma narzeczoną - mieszka obok mnie - miły, kochany ;p - na w-f daje niezły wycisk - często chce, abyśmy grali w siatkę i w kosza - ma zajebiste powiedzonka - gdy go widuję, to zazwyczaj pije actimele ;p - stale pisze smsy - ma One time`a jako dzwonek ;p - zawozi mnie do szkoły i odwozi do domu Odpowiedz Link Zgłoś
zouza_ Re: Taki łoo: 11.01.10, 17:28 . mężczyzna . Marek . dwójka dzieci . ma żonę . mieszka w Grabownicy . jest wychowawcą mojej klasy . lubi dresy xd . ma samochód . znam nazwisko . nie ma nk ( xd ) . wesoły . nie lubi krzyczeć i jeszcze trochę tego jest, ale nie chce mi się pisać . x * Odpowiedz Link Zgłoś
aivelen Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 11.01.10, 17:25 o swojej wuefistce wiem ze: ma wytrzeszcz oczu i gdyby spojrzenie mogło zabijac to połowa ludzi juz by nie zyła, ma dziecka co ciagle chorują, nie stać jej na dresy z adidasa, rzadko widze ją w innej pozycji niz siedząca, ma mocny głos- strasznie sie drze i jeszcze nie ochrypła, daje sie nabierac na lipne zwolnienia i ma badziewne pasemka. to chyba tyle Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Pani Violetta 11.01.10, 17:27 Pani Violetta B. miła (w zeszłym roku była niezła s.. z niej), ma adoptowane dziecko (one sprawiło, ze zrobiła się z niej równa babka ;p), koło 37 lat. Lubię ją Odpowiedz Link Zgłoś
nensi_ Co wiesz o swoim wuefiście. 11.01.10, 17:27 Kacha żal . ; d ruda farbowana . [ ale fałszywa ; d ] jej mąż ma sklep . zgrabna zawsze orginalnie ubrana . ma łądne oczy , ale o nosie nie wspomnę . ; p ma telefon na dodyk . i jest głupia . Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 11.01.10, 17:34 Oo , a ja mojego lubię xD. Więc tak: Ma na imię Cezaryy xD. Nazwisko an Rrrr. :d. Ma samsunga xd. Ma synka Olka . Ma wąsy , włosy i co wf, ma ten sam strój czyli niebieski dres . Ma przezwisko P.Raczo , co jeszcze? uwielbia mnie targać za włosy , krzyczy an mnie dla jaj xD Odpowiedz Link Zgłoś
trampolinka__ Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 11.01.10, 17:31 Mnie w-f'u uczy chrzestna ... ;/ Więc dość duuużo wiem .! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
melanie_25 Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 11.01.10, 17:41 Nazywa się Ewa,ma męża,który też uczy wuefu,telefon jakaś tam nokia. Jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
olka1212 Mam takiego samego andrzeja :D też lewo ręczny 11.01.10, 17:42 oliviajonas napisał(a): > Beznadziejny wątek, łoo hoł. > ale mi się nudzi, o. > więc : co wiesz o swoim wuefiście? > > ja wiem, że : > ma na imię andrzej, jest leworęczny, stary i uczy wuefu. xDDD > btw to go nie lubię. mój jest identyczny XD Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: 11.01.10, 17:43 wiem tylko to, że koniecznie chce mnie zakatować na wuefie na śmierć. xc Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 11.01.10, 17:45 młody, gejowaty facecik, który wymyśla jakieś chore ćwiczenia typu bieganie po całej sali z dwoma piłkami do siatkówki pod pachami. nie rozumiesz ćwiczenia = wydurniasz się. jest głupi, pedalski (ale to już chyba mówiłam) i go nie znoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.fan.jb.xd Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 11.01.10, 17:50 moja ma na imie Ania , uczy wf i jest w średnim wieku xD Odpowiedz Link Zgłoś
zabax3 Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 11.01.10, 18:00 nie pamiętam imienia :p,nazwisko znam,telefon na dotyk, boje się go jest zboczony , młody ok.24 lata, przystojny ale pojebany ,nie cierpie go , uczy nas jak nic nie robić . Odpowiedz Link Zgłoś
szpilka_ Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 11.01.10, 18:16 -pan krzysio -łysy choć ma 2 parte lat , to wygląda staro -jest głupi , nietolerancyjny , nie dotrzymuje obietnic -mówi ze " jestem i tak dla was za dobry" - niech się nie zesra bo jest najgorszy w całej szkole -,- - nie wiem kto mu pozwolił być nauczycielem w-f u bo to jakiś przychlast ;/ nic nie potrafi pokazac, zebysmy wiedzialy jak sie przez kozła skacze to specjalnie pania od w-f u sprowadził na lekcje. Ż A L . Ta pani jest spoko , on nie Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 ; dd 11.01.10, 18:27 Ma na imię Piotr, ma ok. 35 lat i wielki brzuch x d Nie ma dzieci <chyba>, ale dziewczynę 'aniołek' <czytaliśmy jego esy, a skapnęłyśmy się, że to jego komórka dopiero po jakimś czasie> .. wiecznie nam dużo rzeczy obiecuje, ale nigdy ich nie spełnia.. czasem jest fajny, ale i tak to meeeega dziwny koleś. Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 11.01.10, 18:32 nic on mnie nic nie obchodzi ...nie no wiem tylko ze ma ksywe Wielki brat no i jak ma na nazwisko ale tego raczej nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 że lubi przeklinać 11.01.10, 18:34 i jeździć równo po innych nauczycielach : D Odpowiedz Link Zgłoś
aandziulaa Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 11.01.10, 18:35 jacek Wojciech tyle o nich wiem Odpowiedz Link Zgłoś
zuzefina24 hyba dużo 11.01.10, 18:36 A więc ma na imie Ewa niedawno wyszła 2 raz za mąż ja mąż też uczy w-f.W przeszłości chciała zostać siatkarką. Ma w sobie ducha walki. Ma małą działke nad jeziorem.Uwielbia wycieczki rowerowe. Ma czarnego jamnika i srebnego jeepa (do szkoły jeździ autobusem). Nie lubi jak się przynosi jednorazowe zwolnienia. I jest wychowawcą klasy 6 (mojej klasy). i to hyba wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
honest_ c: 11.01.10, 19:09 ela i krzysiek. jedna ma pięćdziesiąt ileś lat, drugi nowy, ok. dwadzieścia sześć. <: nie trawię ludzi, nie trawię wuefu. pan krzysiek daje nam tzw. 'szkołę rodzenia', a pani elka nie przyjmuje moich zwolnień, bo 'sobie wmawiam wybicie palca'. cóż, jeszcze tylko rok. (: Odpowiedz Link Zgłoś
karola_06 Re: c: 11.01.10, 19:16 a ja o mojej nauczycielce wiem że ma na imię Iza, ma męża, dwójkę dzieci : Blankę (nie pamiętam ile ma lat) i Ernesta (12 lat) i jeszcze, że na święta kupuje żywą choinkę Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy ; x 11.01.10, 19:23 facetka, ma córkę , która jej raz uciekła z domu, ciągle farbuje włosy , które i tak zawsze wyglądają jak siano, jest chuda i niska, wg niej wszystkie jesteśmy bandą leni. : > Odpowiedz Link Zgłoś
magdaaaa Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 11.01.10, 19:11 Ma na imię Ewa, męża, dwójkę dzieci i jest świetna w swoim zawodzie Odpowiedz Link Zgłoś
lovemove Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 11.01.10, 20:39 Wiem że jest moim wychowawcą;// Ma nokie 6300, żone, czerwony samochód jest po 40 i jest wuefistą Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 11.01.10, 20:42 nazywa się... nie wiem jak x dd jest praworęczna. ma blond włosy. ma córeczkę. i mnie lubi. .. Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 11.01.10, 21:01 Rafał, spoko jest, ma dziewczynę, 23 lata, słucha WWO i Firmy, jest miły, dobrze uczy. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 11.01.10, 21:05 ja wiem że ma na imie iwona xd uczyła mojego brata w gim,była kiedyś piłkarką ręczną xd nawet info o niej na wikipedii jest: pl.wikipedia.org/wiki/Iwona_Nabo%C5%BCna haha xd Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 11.01.10, 21:28 joanna k., lat 22. i to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
pinky_love Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 11.01.10, 21:30 Grażyna, ale nie bd podawać nazwisk xD Ma mężą, od niedawna. Będzie mieć ok. 30 lat. Dziwnie mówi i jest brzydkaa xD Uczy jeszcze PO i areobic prowadzi i SKS. uczy jeszcze w innej szkole .Ale nawet ją lubię Odpowiedz Link Zgłoś
inna_13 Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 15.01.10, 21:56 Ma na imię Robert ja mówię na niego Robson ma ponad 2m. wzrostu i jest zajebistym nauczycielem. Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 16.01.10, 21:26 ja wiem tyle: jest WF-istką, prowadzi aerobik, ma świetną sylwetkę, męża, ma na imię Renata, ma motocykl i to uwielbia, ma 2 psy, schudła dużo w ciągu kilku lat, ma 2 dzieci, jest świetna i prowadzi kółko taneczne... wiem jeszcze o niej milion innych rzeczy (znam ją I semestr)... Odpowiedz Link Zgłoś
miley1616 Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 16.01.10, 21:43 no więc: ma na imię jacek,ma ze 40 lat,jest prawie siwy,ma zakola,ma córkę i syna,uczy wf'u,mówi na nas(dziewczyny) ciapy Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 16.01.10, 21:48 jest facetem i regularnie sprawdza, jakie koncerty lecą w kinie, by móc potem wyśmiać moje koszulki. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 16.01.10, 22:01 facet , ok . 40 - 50 lat , nieco siwy jego imię zaczyna się na W zreszto nazwisko też xdd ciamajdowaty , czasem poważny czasem żartobliwy nie jest zły , ale w podstawówce był chyba lepszy xdd Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 16.01.10, 22:05 facet ok. 40. Bardzo sympatyczny i zabawny Odpowiedz Link Zgłoś
thereese98 Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 25.01.10, 16:36 tomek.. przystojny i zboczony Odpowiedz Link Zgłoś
corba Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 16.01.10, 22:10 ale głupie ;x no więc: ma na imię Izabela , jest wredna i jak jakas dziewczyna chce obronić inną, to ona od razu wpisuje uwagę np. "Ola się kłóci z nauczycielem" i gada, że jak tak chce bronić koleżanki to niech zostanie jakimś prokuratorem czy czymś i niech sobie gada lol . głupia baba . ;x nienawidzę jej, bo sie z nią gadać nie da . ;/ wgl jest stara i nawet podskoczyć nie umie ; ddd no i uczy wf ; p rzecz jasna x ddd Odpowiedz Link Zgłoś
wildthing Re: Co wiesz o swoim wuefiście. 21.01.10, 18:28 Że jest stary, brzydki, niesprawiedliwy i że go nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś