britneyxd nieeee!! 16.01.10, 16:54 szczerze? ja bardzo chciałam być piosenkarką aktorką i byłam na dobrej drodze - chodziłam na kółka teatralne, grałam w różnych przedtawieniach, kocham śpiewać ale nie chcę być sławna. Nie sądzę, że zasłynęłabym na tak wielką skalę ale mimo wszystko nie chcę. Fajne byłoby śpiewać na scenie ale plotki itp. by mnie przerosły. Poprostu nie chcę być sławna i tyle.. Moim pragnieniem jest zostanie kosmetyczką, fryzjerką, piercing'ierką i tatuażystką. Chcę mieć wielki salon kosmetyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Marzenie o SŁAWIE ... 17.01.10, 11:21 mnie kręci takie życie , od zawsze mnie kręciło . Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Marzenie o SŁAWIE ... 17.01.10, 11:23 ja bardzo lubię swoje życie , lecz chciałabym być gwiazdą . ale wtedy żyłabym normalnie , jak każdy Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Marzenie o SŁAWIE ... 17.01.10, 11:23 tylko jest jeszcze taka różnica . tak naprawdę bardziej mi zależy na tym , żeby śpiewać , nawet dla małej grupki ludzi , nie ważne ile ludzi cię doceni , ważne jest , żebyś robił to co kochasz . Odpowiedz Link Zgłoś
karmelowedove. Re: Marzenie o SŁAWIE ... 17.01.10, 11:28 jaasne. tylko wolę normalność, Ci wszyscy paparazzi i wogóle. nawet jak jesteś w sklepie cię wychwycą. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
kikunia Re: Marzenie o SŁAWIE ... 17.01.10, 11:25 nie chciałabym być gwiazdą.. Nie uważam że moje życie jest nudne. Podoba mi się... Odpowiedz Link Zgłoś
grafikowa_ ;DD 17.01.10, 11:36 nie no, byłoby fajnie ją zostać. ale moje życie jest spoko. ale i tak mam marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
fidzia97 Re: Marzenie o SŁAWIE ... 17.01.10, 11:40 Może i bym chiała ,ale nie dla kasy i popularności... Lubię śpiewać i ,gdybym mogła to robić to tylko i wyłącznie dla tego .... Nie chciałabym żeby paparatzzi mnie śledzili ,zlbo ciągłe życie w biegu ... To raczej nie dla mnie ... Choć fajnie by było :] Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_16 ... 17.01.10, 11:37 ee nom ja tam próbuje sie nie nudzić !! przecież żyje sie raz !! Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Marzenie o SŁAWIE ... 17.01.10, 11:40 ja bym chciala zostac piosenkarka xDD Odpowiedz Link Zgłoś