Dodaj do ulubionych

Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim

15.01.10, 19:19
Wiem że był taki wątek ale chcę was się czegoś poradzić

Chodzę do 6 klasy i ubieram się w bardzo drogich butikach i sklepach zawsze się
wyróżniam ze szkoły moimi kolorami ubiorem fryzurą itd.
Występuje także na apelach na różnych konkursach i jestem jedną z najleszyc uczennic w
klasie
a wszytkie dziewczyny z gimnazjum mnie nie nawidzą dlatego że właśnie jestem taka i
zAWSZE MAJĄ JAKIEŚ ODZYWKI ZAWSZE PRYCHAJĄ JAK MNIE WIDZĄ I GŁUPIO SIĘ
ŚMIEJĄ ODPOWIADAŁM TYM Z 1 I 2 BO ONE NAJMNIEJ ALE TE Z 3 BOJĘ SIĘ TROCHĘ
ODPOWIEDZIEĆ BO TAM TYCH DZIEWCZYN JEST CAŁA MASA

POMÓŻCIE
co mam zrobić?
Obserwuj wątek
    • julia2270 Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 19:32
      i np jak brałam bluzkę z cekinami to mówią że sylwester się już kończy i zawsze jak jesteś
      ubrana albo coś takuego
      • meryll Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 19:58
        ehh.. nie zwracaj uwagi. Warto sie wyróżniać z tłumu..To,że masz swój styl nie znaczy,ze jesteś inna. : ) Jak ci dokuczają to znaczy ,że ci zazdroszczą. ! ; )

Pozdro. ;p
        • sweetyy1 Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 20:02
          To tylko zazdrosc moze ich nie stac winkwink
        • twilight_6 Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 20:18
          ja na takie pin** nie zwracam uwagi ;//
          mam je głęboko w dup** ;D
          mam swoje niektóre koleżanki które są zarąbiste a na tamte nie zwracam uwagi wink
          ty też sobie znajdź jakąś koleżankę, bądź dla niej miła a na pewno cię polubi ;**
          • jb002 Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 22:44
            lej na nie!!smile dasz rade
          • angel1117 Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 23.01.10, 22:18
            no nie wiem mi się wydaje że są zazdrosne albo pomyśl nad tym czy im przypadkiem
            czegoś nie zrobiłaś bo przecież muszą mieć jakiś powód..
          • misa Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 14.04.10, 14:32
            nie martw sie nimi to dziwki spod latarni smile
        • selena_demi Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 22:08
          Zazdroszczą Ci i jużwink Masz swój styl, one też by chciałysmile
        • kasia05034 Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 22:32
          nie matrw się i moim zdaniem tak jest wszędzie . big_grin u mnie w sql też laski cały czas sb
          wszystkiego zazdroszczą i jest to samo . smile
        • takaaklaudiaa . 27.01.10, 09:54
          taaaaaaa....
          wiesz chyba cie zazdroszcza jak cos bedzie gorszego to sprobuj sie z tlumu niee wyrozniac...;p

ps. nie to ze skomna jestes...;P
      • other_ szczerze ?? 22.01.10, 20:33
        szczerze to sama bym to robiła
        na miejscu tych dziewczyn tongue_out,
        jestem w 1 gim ,
        nie lubie osób które dbają jedynie o swój wygląd .
        możesz się ubierać modnie i w tych hiper drogich
        butikach , a mnie obchodzi tylko twoja osobowość .
        byłabym pustakiem gdybym lubiła cię tylko za strój .
        oczywiście gdybym cie znała .
    • jane_ Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 20:03
      oh, to straszne.
    • werkaa Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 20:05
      Olej Jee . ; pp Albo Powiedz Że Jak Ich Nie Staac Na Takie Ciucyy To Niech Się Zamkną I
      Idą Popracowaac Jakoo Sprzątaczki . ; pp
      • kasiekk2 Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 20:08
        Zazdroszczą ci i tyle . Olać je . . Jakies pustaki . : DD
      • kzil Wredne dziewczyny od 1 do 3gim 15.01.10, 20:11
        eh, nie denerwuj się tym postaraj traktowac to na luzie. jak beda cos mowic grzecznie
        odpowiedz, ze nie podoba ci się takie zachowanie i ze to dziwne by dzieci w tym wieku
        bawiły się w takie cos i koniec odejdz powinno zrobic sie im glupio i wkoncu przestana. wink
    • nensi_ Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 20:08
      własnie odpowiadaj 3 ! przecież jak pójdziesz do gim , to ich nie bd .
      nie przejmuj się , one tylko gadają . a cie nie ruszą bo się boją .
      takie gadanie , ze one niby lepsze i wgl .
    • paulinusia4 Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 20:09
      Chwalisz się czy żalisz...?
      • angel1117 Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 23.01.10, 22:20
        paulinusia4 napisał(a):

> Chwalisz się czy żalisz...?

też odniosłam takie wrażenie
    • kararock Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 20:09
      no wlasnie ta zazdrosc
      moze zmien szkole lub ...... hmm..... trudna sprawa nie zwracaj na nie uwagi jak jedna cie
      popchnie to ty powiedz cos w styl "moze bys przeprosila???"
    • zua.ona Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 20:11

smutne, ale prawdziwe..
      powiedz wprost żeby się odczepiły bo nie bd ciągła konwersacji na ich poziomie
      intelektualnym... ;>
    • avrill_12 Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 20:12
      widać, że jestes przemądrzała ? ; d
    • schwarzy Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 20:14
      No i dziewczyny mają rację , przynajmniej wg. mnie . W sumie to mnie denerwuję coś takiego , bo dziewczyna w szóstej klasie SP myśli , że jest kimś a tak na prawdę jest nikim : / Sama jestem w szóstej , no ale spoko. Moi znajomi to głównie osoby z drugiej klasy gimnazjum , z mojej klasy mam jedną przyjaciółkę i tam parę fajnych koleżanek po prostu mnie denerwuję coś takiego jak dziewczyna ma bluzkę z hannah montana czy czymś podobnym , po prostu śmieją się bo dla nich to jest dziecinne ... u nich królują bluzki z jakimiś wyrazistymi napisami typu : LOVE ME ! coś takiego ... no i po za tym jeśli Ci tak przeszkadzają to walnij jakąś ripostę i się odczepią , albo jak masz starszych kolegów to oni to załatwią. : p
      • vaniney Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 22:36
        schwarzy-poważnie?dziewczyny mają rację,bo robią na autorkę tego posta dziwne
        miny,rzucają głupie teksty i spojrzenia?i się z niej śmieją,bo jak to ujęłaś bluzki z hannah
        montana są dziecinne[nie przeczę,bo na prawde są],ale jakieś durnowate 'love me' jest
        poważne?serio tak uważasz xD?a tak na marginesie,mówisz o sobie 'jestem nikim'?bo
        piszesz,że jesteś w szóstej kl. sp no i że w tym wieku jest się nikim,tak?a te dziwne
        dziewczyny są już kimś?bo z trzeciej gimnazjum,a w szóstej to jeszcze nikt?

do autorki-jeżeli na prawde są takie wredne to widocznie mają powód.może chodzi o twoje
        zachowanie?jeżeli nie,ty nie bądź gorsza i sobie z nimi urządzaj czasami pogawędki.i
        przedewszystkim się nie bój [o zgrozo,czego tu się bać?!]bo nie ma kogo.przecież cię nie
        pobiją?ch... im w dupe,poważnie,czym tu się przejmować...
        • angel1117 Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 23.01.10, 22:24
          Coś mi się wydaje że jesteś dość przemądrzałą zapatrzoną w siebie rozpieszczoną
          głupiutką szóstoklasistką która myśli że wszyscy przed nią klękać będą i wgl.
          zastanów sie najpierw jaka ty dal nich jesteś
    • merrs Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 20:16
      powiec im że zazdrość nie przynosi korzyści .;>
    • pati588 Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 20:17
      Nie można mieć wszystkiego.
      Masz ciuchy, dobre oceny i całą resztą, ale ceną jest to, że nie masz koleżanek
      i dziewczyny z klasy ci dokuczają
      Takie jest życie, nie może być idealnie
      Pogódź sie z tym, tylko to mogę napisać.
    • irreplaceable Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 20:23
      prawda jest taka, że jesteś kujonem i one po prostu mają własne zasady. nie
      akceptują takich. a jak ci to przeszkadza postaraj się nie reagować. jak
      będziesz się do nich odzywała, to jeszcze gorzej.
    • elen Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 20:28
      Chodzę do 6 klasy i ubieram się w bardzo drogich butikach i sklepach zawsze się
      wyróżniam ze szkoły moimi kolorami ubiorem fryzurą itd.
      Występuje także na apelach na różnych konkursach i jestem jedną z najleszyc
      uczennic w
      klasie
      a wszytkie dziewczyny z gimnazjum mnie nie nawidzą dlatego że właśnie jestem
      taka i

i co julia2270? dziwisz się?
      nawet przez to w jaki sposób piszesz średnie mam o tobie zdanie. przeczytaj
      to w taki sposób, jakbyś czytała czyjąś wypowiedź. nie swoją, a czyjąś.

no poprostu tak to działa. ta machina ludzkiej psychiki.
      ludzie nie lubią osób lepszych od siebie w jakiejkolwiek kategorii. tym bardziej
      starsi nie lubią gdy młodsi są od nich w czymś lepsi.
      stać cię, ok, kupuj gdzie chcesz. twoja sprawa, twój gust. nikt ci nie zabroni,
      musisz się liczyć z tym, że przez to niektórzy ludzie będą ci zazdrościć i
      swoją zazdrość okazywać.

pozostaje się z tym pogodzić, jeśli taki styl życia jaki prowadzisz ci
      odpowiada. nic innego nie zdziałasz przeciw większości, tym bardziej większości
      starszej od ciebie wiekiem.
      • szatynka. Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 20:41
        Szczerze ? .

Czytając to, miałam wrażenie że nie tylko w pewnym stopniu jesteś lepsza, ale
        też o tym wiesz, przez co się tak zachowujesz .

;xx
        • koralowa Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 22:17
          `.Masz problem ;/.Pisałaś ten wątek żeby się pochwalić i polansować ?
          `.Sorry, na mnie to nie działa.
          I tak na przyszłość nie , każdy zwraca uwagę na super markowe ciuchy, czy
          popularność.Większość osób zwraca uwagę na osobowość i normalność.Tobie jej brakuje,
          przez przysłanianie się drogimi ciuchami.`.Wcale ci nie zazroszcze, bo nie mam
          czego.Markowych ciuchów ? Phii... sama mam tylko ja kupuje na wyprzedażach, gdzie
          wszystko jest o 50 % tańsze ;].Ja przynajmniej mam osobowość i mam w du.pie takie
          dziewczynki jak ty, które myślą, że sql to szkoła przetrwania ;//.Popracuj nad własną
          osobowością i skromnością.
          • angel1117 Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 24.01.10, 14:06
            koralowa napisał(a):

> `.Masz problem ;/.Pisałaś ten wątek żeby się pochwalić i polansować ?
            > `.Sorry, na mnie to nie działa.
            > I tak na przyszłość nie , każdy zwraca uwagę na super markowe ciuchy, czy
            > popularność.Większość osób zwraca uwagę na osobowość i normalność.Tobie jej bra
            > kuje,
            > przez przysłanianie się drogimi ciuchami.`.Wcale ci nie zazroszcze, bo nie mam
            > czego.Markowych ciuchów ? Phii... sama mam tylko ja kupuje na wyprzedażach, gdz
            > ie
            > wszystko jest o 50 % tańsze ;].Ja przynajmniej mam osobowość i mam w du.pie tak
            > ie
            > dziewczynki jak ty, które myślą, że sql to szkoła przetrwania ;//.Popracuj nad
            > własną
            > osobowością i skromnością.

Zgadzam się z tobą w 100% też ma markowe ciuchy ale z wyprzedaży i co mnie to ja
            mam osobowość a autorce wątku jej bardzo brakuje i niech się nie dziwi bo
            starsi nie lubią takich nieskromnych plastikowych laleczek jak ty no sorry ale
            jestem szczera bo znam kilka takich podobnych do Ciebie i też się dziwią
            dlaczego nikt ich nie lubi a są ąę i nikt takich nie lubi no chyba że kolejne ąę
            ja jestem tylko szczerasmile
    • virginkaa Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 20:39
      Jesteś dnenerwująca, denerwują mnie takie jak ty .... Uważasz że jesteś "lepsza" jak ubierasz się w drogisz butikach ? Zresztą po co to pisałaś , widać lubisz się chwalić indifferent No i jesteś przemądrzała...
      • anaj Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 20:44
        proponowałabym trochę samokrytyki
        • platic Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 21:43
          zmień trochę samoocenę , omg
    • tokio_hotel_483 Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 21:51
      Zazdroszczą ci.
      To powód by sie przejąć?Nie
      Same mają komplexy i problemy ze sobą,chcą mieć tak jak ty
      Zachowują się dziecinnie.
      Nie rpzejmuj się i walcz
      • kicaj Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 21:56
        A dziwisz się?
        - Bo ja nie bardzo.
      • fidzia97 Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 21:59
        NIc nie kapie....scaredsciana
    • gwiazdka_14 Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 22:02
      Dziewczyno!! Mam taki sam problem! Chodze do 6kl. ubieram sie w drogisz butikach i żyje
      tylko zakupami! to moje życie! też uczę się bardzo dobrze i wystepujo co apel w nim! ten
      problem mam stale.... sad Dziewczyny dręczą mnie że jestem taka i taka (nie pozytywne
      znaczenie) i to mnie denerwuje... indifferent Przeważnie wszystkiego mi zazdroszczą więc ubieram
      się coraz to ładniej i robie im tak na złość! Mój sposób.....
      • dulce12_rbd Re: Rada 15.01.10, 22:13
        Staraj się nie wyróżniać się tak bardzo. I otaczaj się swoimi kumpelami, przyjaciółkami i
        znajomymi. Miałam taki sam problem, ale już go nie mam, bo jak mnie widzą to zawsze
        jestem z kimś i się mnie nie czepiają. Ale to było w 1 gimie. Teraz jestem już w 3 i raczej
        wszyscy mnie lubią.
      • paulusia098 Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 22:25
        ` haha no to fajniee . twój sposób chyba nie bardzo działa hmm ??

. no spójrz na to co napisałaś . idiotyczne . na złość to ty im nie robisz . będą cie dręczyć
        jeszcze bardziej , D
    • brand.of.heroin Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 22:11
      poprostu ci zazdroszczą . ignoruj je to w końcu odpuszczą.
    • aguluniuszka Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 22:13
      tak po pierwsze: zgadzam się z niektórymi dziewczynami wyżej. trochę samokrytyki by ci
      nie zaszkodziło. jak spojrzałam na twój profil to myślałam, że ty jakieś genialne dziecko
      jesteś. chwalisz się jaka to ty wspaniała w tańcu i w śpiewie. ; /

po drugie: uważam, że te dziewczyny śmieją się dlatego z twojego ubioru, bo się tym
      chwalisz, że masz najdroższe ciuchy, itp.

i nie dziwie się im. po prostu jesteś chwalipiętą. ; /
      • anaj Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 22:16
        przeczytałam w Twoim profilu coś takiego: lubię skromne osoby ale i trochę chwalące. ... i mam pytanie! dziecko skad TY się wzięłaś
    • stichinsgluck Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 22:14
      może to wcale nie wynika z twojego ubioru i ocen? po prostu przechwalasz się
      wszystkim i masz zbyt wysoką samoocenę. co oczywiście nie oznacza, że powinnaś
      przez to być szykanowana. może najpierw zmień coś w sobie zanim zaczniesz
      zmieniać innych?
    • paulusia098 Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 22:16
      ` nie przejmuj się takimi zaczepkami ,]

. jestem w 2 gimnazjum w mojej sql jest i gim i lo . od pierwszego dnia szkoły do końca 1
      klasy dziewczyny z 3 gim i lo zaczepiały mnie i moje koleżanki . ale to normalne na początku
      starsze dziewczyny nie lubią pierwszoklasistek , //

. fakt . że nosiłyśmy markowe ciuchy to nie była przyczyna i nie koniecznie musi nią być .
      bo chodzę do sql prywatnej więc większość nosi markowe ubrania , ]

. naszczęście w 2 gim problem jakby zniknął już nikt nas nie zaczepia . moze niektóre
      dziewczyny coś szczepczą pod nosem . ale my święte nie jesteśmy i też sobie szepczemy .
      a zniknął dlatego że odpowiadałyśmy na ich zaczepki . i wiedziały że sie tym nie
      przejmujemy więc odpuściły . fakt ze za sobą nie przepadamy . ale grunt to zero kłótni .

. może pomogło nam z tym problemem tez to ,że starsi chłopcy nas polubili i zaczęli
      spędzać z nami wiecej czasu .

. musze się jednak przyznać ,że ja też szczerze nie przepadam za wszystkimi
      pierwszoklasistami , ale to zależy . nienawidzę jak lasek które sie lansują i udają bóg wie
      jakie boskie . jak są spoko to ja wobec nich też jestem taka , ]

. więc moja rada nie przejmuj sie zaczepkami bo one miną . i druga radaaa zeroo lansuu ,D
      smile
    • zlababa Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 22:16
      olać je wszystkie. W mojej szkole też są takie "niunie" ( z tym że ja chodzę do 2). Zawsze
      strzelają mi tekstami że jak się za siebie wezmę to będę niezło laską i żebym przestała
      ubierać się jak bezdomny. A ja to lubię! To mój styl i tego się trzymam. Jeśli przez całe
      życie będziesz przejmowała się zdaniem innych ludzi to do niczego nie dojdzesz.
    • aivelen Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 22:36
      a nie zastaawiłas sie kiedys dalczego tak robią? widze ze z twojej przemowy bije wielką
      skromnoscia i wgl... moze zmien troche swoje nastawienie i sorry ale nie badz taka
      zarozumiała. bo ze sie ubierasz dziecko w drogich butikach i wystepujesz na apelach to
      jeszcze nie wszystko. nie masz zadnych kolezanke ktore by cie obroniły? idz do pedagoga
      albo sie przepisz do innej sql. jak sie rzczywiscie WSZYSTKIE tak uwzieły... i spusc troche
      głowe, bo najlepiej na tym wyjdziesz jesli przestaniesz sie wywyższać. no ale co ty im
      zrobiłas tak własciwie? bo nie ma ognia bez iskry. wiem ostra odpowiedz ale mowie to co
      mysle. nie znaczy to ze nie chcaiłam byc miła ale po prostu nie wyszło. sorry i powodzenia
      hehe <dokop im>
      • mweezy Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 22:42
        podpisuję się pod wypowiedzią aivelen.
        • xblack_dollx Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 22:47
          Moze poprostu zacznij sie jakos normalnie zachowywac.....
          One cie nie lubią bo myslą ze jestes kujonica itp.
          jak chcesz zeby cie szanowaly to moze zakumpluj sie z nimi....
          rada nie do konca fajna ale moze skuteczna xdd
    • little Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 22:47
      Nie dziwi im się. Już po tej wypowiedzi widać, że lubisz się wywyższać. Z takim
      podejściem do ludzi, życzę Ci powodzenia.
      Pozdro. ;x
    • good_thing Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 15.01.10, 22:53
      A po co chwalisz się tym, że kupujesz w drogich butikach? Kogo to obchodzi?
      Może twoje zachowanie im przeszkadza, zastanów się czy tym swoim chwaleniem się
      ich nie wkurzasz. Bo mnie być wkurzała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka