kikunia 19.01.10, 12:17 jak jest u was w szkole? Nauczyciele wstawiają uwagi czy raczej wymyślają kary??? Piszcie jakie miałyście kary, albo treści uwag Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blender Re: Kary nauczycieli... 19.01.10, 12:20 "Ania nie przyniosła stroju do wf oświadczając że ma "ciotę" i nie zamierza ćwiczyć." inne dotyczyły gadania na lekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
natuska412 uwagi . 19.01.10, 12:21 dają uwagi do zeszytu uwag . jeszcze nie dostałam uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: uwagi . 19.01.10, 12:27 u nas są uwagi. przeważnie chłopaki dostają ;> Odpowiedz Link Zgłoś
kikunia Re: Kary nauczycieli... 19.01.10, 15:37 U mnie także są uwagi (pozytywne i negatywne), ale ostatnio pani dyrektor za gadanie na lekcji (biologi) dała mi, koleżance i koledze karę: wypisać po 100 organizmów żywych. Ja na literkę W, kolega M, koleżanka K xD i pod tym podpisy oby dwóch rodziców... Odpowiedz Link Zgłoś
braveheart Re: Kary nauczycieli... 19.01.10, 18:20 A u nas Facetka kazała takiemu jednemu przez cała lekcję kucać nie podpierając się. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: Kary nauczycieli... 19.01.10, 18:22 Drodzy rodzice . Ada niestosownie się zachowuje , wraz z całą klasą nękają kolegę. Proszę z nią o tym poroznawiac. buahahahha <lol2> tak wgl. to wszyscy z klasy to dostali bo niby "nękamy" kolegę ; x zal. jak on pierdzi na lakcjach iwg wszędzie i kabluje wszystko ; | . Odpowiedz Link Zgłoś