xdprincessxd 22.01.10, 20:29 poszukuje depresjnej piosenki ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mileey_1ooo Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 20:32 Yyy.. Niee pomogę ;c Odpowiedz Link Zgłoś
marzenia166 Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 20:33 nie wiem może the veronicas in another life albo milsey cyrus the climb Odpowiedz Link Zgłoś
marzenia166 Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 20:34 sorki miało być miley Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: ! 22.01.10, 20:59 Lub jak wolisz niemiecką wersje tej piosenki ` wer bin ich . Fajna na doła też Avril Lavigne - Tommorow . Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia003 ... 22.01.10, 21:37 mnie tam dobija ta: Tekst linka ale ona taka srednio dobijajaca... Odpowiedz Link Zgłoś
natasia14 Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 21:32 ja jak mam dola to słucham miley cyrus- i miss you , oo i taylor swift Odpowiedz Link Zgłoś
ankajb Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 20:36 Płakać mi się chce przy "When your gone" Avril i "Where are you now" Justina Biebera Pzdr . Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka95 Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 20:38 ankajb...masz racje Avril Lavigne - When you`re gone to śliczna piosenka. Odpowiedz Link Zgłoś
melenka Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 20:56 Nie znam takiej Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka95 Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 20:37 zależy na czym ta depresja polega bo np w mojej sytuacji to najbardziej depresyjnymi piosenkami są:Evanescence - My immortal, Bryan Adams- Heaven i Bryan Adams - Eberything i Do.......mi sie podobają ale to kwestia gustu...BUZIAKI Odpowiedz Link Zgłoś
xdprincessxd Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 20:41 No coś w tym stylu ;D Dzięki ;ppp Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 20:38 nowa rihanny Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 20:41 Mi sie chce ryczeć ja słysze First Dance Justina Biebera . <33 Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 20:50 te piosenki które tu podajecie, to mnie śmieszą raczej o.O. princess one point five- with light there is hope. moje nowe odkrycie : 3 a po co ci to? : > Odpowiedz Link Zgłoś
xdprincessxd Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 20:56 W sumie nie wiem... Tak sobie pomyślałam, że wpadne sobie może w jakąś lekką depresję ;D Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 20:42 mam dla Ciebie najgorszą piosenkę pod słońcem: oasis - wonderwall. <- jak tego posłuchasz, gwarantuję załamanie. jest beznadziejna. aj sej mejbiiii, ju ar maj łonderłaaaaaaaal. okropność. :c Odpowiedz Link Zgłoś
q. Re: Violet_. 22.01.10, 22:25 Uwierz mi, moja koleżanka to coverowała. (Brzmi to gorzej niż w oryginale). Jej głos naprawdę podnosi na duchu!! Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Violet_. 23.01.10, 08:12 skoro brzmi lepiej niż w oryginale, to dlaczego podnosi na duchu? c: Odpowiedz Link Zgłoś
q. Re: Violet_. 23.01.10, 11:07 Zapomniałam przesłania mojego posta. Już sama siebie nie rozumiem. :'d Odpowiedz Link Zgłoś
psycho_ Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 20:43 Nie wiem, nie wiem... ale kiedyś ciągle płakałam przy piosence: Natalia lesz- I miss you Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 21:31 The Veronicas - In another life Amy Diamond - Another day Miley Cyrus - I miss you - mam do niej sentyment ;d Miley Cyrus - The climb - fajnie mi sie kojarzy , ale czasami jak jej slucham to plakac mi sie chce .. cudowna jest <3 Farba - Zagubiony książe ! Ashley Tisdale - What if ( przez jej piekny tekst ) Katy Perry - Thinking of you Rihanna - Russian roulette No name - W strugach deszczu !! zawsze mi sie chce plakac jak jej slucham ; ( Bezimienni - Po drugiej stronie (jak ktos lubi hip-hop ;pp ) Pezet - Spadam ! Mnie osobiscie doluja piosenki o nieszczesliwej milosci albo o szczesliwej zreszta tez , i tak mnie doluja xd zwlaszcza jak cos nie tak z chlopakiem , to pomaga .. albo moze raczej szkodzi .. no nie wiem ale ponoc na dola najlepsza smutna muzyka ;dd Stok - Nigdy nie zapomne , Brakuje mi ciebie Jula & Tłoku - Zostań Ne-yo - So sick Odpowiedz Link Zgłoś
kasiarzynka re: 22.01.10, 20:46 Nowhere Warm - Kate Havnevik Dont Forget Me - Way Out West Po nich mi jest zawsze smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
weron Re: re: 22.01.10, 20:48 piosenkę :ania wyszkoni : z ciszą pośród czterech ścian zawsze brałam jakby to było o mnie dlatego mi się na łezkę zbierało Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_cnie Re: re: 22.01.10, 21:03 toni braxton-unbreak my heart rihanna feat.will.i.am-photograhphs rihanna-russian roulette Odpowiedz Link Zgłoś
emo_girl_ Re: re: 22.01.10, 20:52 Justin Bieber where are you now i Down to Earth Farna Tam gdzie ty pl wersja Titanica(nie wiem czemu ale zawsze przy tym płacze) Odpowiedz Link Zgłoś
miley1616 Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 20:49 posłuchaj sobie bimbera(biebera) deprecha gwarantowana! Odpowiedz Link Zgłoś
emo_girl_ Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 20:54 Miley1616 on ma tylko 2 takie piosenki przy której mozna płakać Odpowiedz Link Zgłoś
trashy_russet. ;d . 22.01.10, 20:55 miley1616 napisał(a): > posłuchaj sobie bimbera(biebera) deprecha gwarantowana! zgadzam się ! milow - you don't know . Odpowiedz Link Zgłoś
mo. Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 20:52 lykke li - possibility Odpowiedz Link Zgłoś
karola1603 Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 20:55 może breathe paramore? ja raczej przy niej nie płacze,ale jest dobry klimacik i jak bym miała depreche to by na 100 mi pomogło xD ale nie mam więc gucio ;] Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 20:56 beyonce- broken harted girl . oo albo wiem .. Candy Girl posluchaj . ja to juz mam depreche od miesiaca .. i przestalam sluchac vivy . xd Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek . 22.01.10, 20:57 Rihanna - Stupid in love. Where are You now - Justin Bieber. Joe Jonas - Gotta find You. Te 3 doprowadzają mnie do płaczu. Miłego płakania ;* Odpowiedz Link Zgłoś
blackout Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 20:54 minnie driver - learn to be lonely Odpowiedz Link Zgłoś
anusxdd Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 20:56 M.Cyrus - The Climb A. Lavigne- I'm with you ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
inalcanzable Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 21:01 plumb - cut mika - i see you Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinkaa Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 21:01 www.youtube.com/watch?v=VmH1_guPilI Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinkaa Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 21:03 i jeszcze; www.youtube.com/watch?v=ytxxBQITL7Y Odpowiedz Link Zgłoś
wildthing Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 21:07 Adele - Hometown Glory. Jak pomyślałam o niej to już mi się jakoś smutno zrobiło, może na tobie też zadziała. I jeszcze The Fray - Never Say Never. Chociaż teksty nie są szczególnie dobijające, to całość może być. (; . Odpowiedz Link Zgłoś
meerc Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 21:09 Damien Rice - 9 cirmes . * dołek * . xoxo Odpowiedz Link Zgłoś
jill17 Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 21:10 dla mnie jest to The Offspring - Kristy are you doing okay? Polecam;] i muzyka i tekst ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
tosia2233 Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 21:09 Ja zawsze płaczę przy "dziwny jest ten świat" czy jakoś tak Niemena i przy "biały anioł" braci cugowskich .. Odpowiedz Link Zgłoś
amydenlee hm... 22.01.10, 21:09 Michael Jackson-Earth Song,ja zawsze jak widzę klip to aż płaczę... Odpowiedz Link Zgłoś
ina_xd Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 21:10 przy tym szybko łapię doła ,, Evanesence (nie wiem czy dobrze napisałam) - My Immortal . < 33 . dobra na płakanie jest tesh , Avril Lavigne - Where you're gone , albo Justin Bieber - Down to earth . < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
jb002 Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 21:10 hmmm... np. Justin Bieber down to earth Odpowiedz Link Zgłoś
miahania Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 21:18 Evanescene - My immortal płaczliwa że nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
emo_girl_ Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 21:22 Jeszcze Młode wilki- wszystkie częsci. Ja przy nich co prawda nie płacze ale na są smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 21:25 Leona Lewis - I see you z Avatara to jest takie piękne .. Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 21:25 Damien Rice - "9 crimes" A Fine Frenzy - "Almost lover" 2Pac - "My block" Brian Eno - "By This River" HURT - "Niene Inch Nails" Coldplay - "The Scientist" Jeff Buckley - "Forget her" ;< Odpowiedz Link Zgłoś
liveincolor Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 21:30 Rihanna - Cold case love i Stupid in love Odpowiedz Link Zgłoś
selena94 Piosenka, która tak dobija, że się płakać chce:D 22.01.10, 21:31 Według mnie to ta piosenka: Tekst linka Jest to taki żywiołowy kawałek Odpowiedz Link Zgłoś
zakochana974 Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 22.01.10, 22:33 jak ja mam doła albo depreche to słucham- elisa-dancing albo blue cafe-my road Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 23.01.10, 08:50 a jeśli chodzi o piosenki jednocześnie ładne i smutne, to: nirvana - jesus doesnt want me for a sunbean, nirvana - something in the way, nirvana - pennyroyal tea, nirvana - all apologies, hole - doll parts, hole - dying, courtney love - uncool. ze wskazaniem na tą pierwszą. :c Odpowiedz Link Zgłoś
domina_wampi_xd Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 23.01.10, 08:57 Mnie dobijają piosenki Górniaczki xD<br /> Sorry jeżeli to kogoś uraziło... ; ) POzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus1996 Re: Piosenka, która tak dobija, że się płakać chc 23.01.10, 11:30 Hmm ... na pewno łza poleci przy Taylor Swift - White Horse (a szczególnie przy teledysku) kocham tą piosenkę <br /> Celine Dion - My Heart will go on ( gdy oglądam Titanica nie mogę się powstrzymać od płaczu ) Michael Jackson - This is It ( <br /> Odpowiedz Link Zgłoś