hipiska.xd Re: Zmarli . 07.03.10, 08:35 ja wybrała bym moją pra - babcię. umarła jak byłam mała miałam zaledwie 3 latka, moja babcia bardzo za nią tęskni, ja podobnie, choć zbytnio jej nie pamiętam. ale z tego co mi mama opowiadała bardzo mnie kochała i ona dała mi imię takie jakie mam. drugą osobą jest mój bliski wujek, z jednego domu. zmarł rok temu, popełnił samobójstwo z powodu długów. aa najgorsze jest to że jego najbliższa rodzina tak jak : córka, żona, syn, w ogóle nie mieli żałoby.. to przykre. ale każdy umiera. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja04053 Re: Zmarli . 07.03.10, 08:36 Ja chciałabym przywołać mojego stryjka, który zginął w wypadku i prababcię od strony mamy. Nie wiem jak umarła, wiem, że chciała jeszcze sobie pożyć Odpowiedz Link Zgłoś
dooska Re: Zmarli . 07.03.10, 08:44 Ja chciałabym żeby znów wrócił do życia mój dziadek , od mojej mamy tata. Nie pamiętam ile miałam lat , ale wiem , że zmarł 15 sierpnia . Chciałabym również żeby jeszcze żył dziadek od mojego taty , jak umarł to jeszcze mnie na świecie nie było . Odpowiedz Link Zgłoś
karoola.006 jak moja mama była mała.. 07.03.10, 08:39 Gdy moja mama była mała zmarł jej tata . Dokładnie , mama miała 11 lat . Bardzo chciałabym porozmawiac z dziadziem , przytulic się do niego i powiedziec mu jak bardzo Go kocham . ! Dziwnym trafem , ale zmarł on we Wszystkich Świętych . Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa.x33 Re: jak moja mama była mała.. 07.03.10, 08:54 hmm.... myślę że przywołałabym mojego dziadka .. umarł ponad 20 lat temu ; ( [*] Odpowiedz Link Zgłoś
joannie_ Re: Zmarli . 07.03.10, 09:05 Hmm... siostrę mojego dziadka. Zmarła gdy miała 16 lat i podobno jestem do niej bardzo podobna, ale tego to już nie wiem. Ale chciałabym tak z nia sobie pogadać Fajny wątek Nareszcie jakiś normalniejszy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: Zmarli . 07.03.10, 09:22 Babusię moją kochaną zmarła tamtego roku dwa dni po moich urodzinach . niech wszyscy zmarli odpoczywają w spokoju .. [*] kurczę aż mi się łezka polała po policzku ... Odpowiedz Link Zgłoś
cold69 Re: Zmarli . 07.03.10, 15:02 z rodziny moją babcie... umarła na raka w 2006 roku a nie z rodziny to mojego ulubionego wykonawce - Hideto Matsumoto - który daje mi tyle szczęścia i motywacji <33 Odpowiedz Link Zgłoś
martunia1 Re: Zmarli . 07.04.10, 19:50 Z rodziny? To babcię - zmarła przed moimi narodzinami. Dziadka - bo go nie pamiętam i żałuję bo był wspaniały. A ogólnie to MJ - jakoś tak - chciałabym poznać go od strony człowieka a nie gwiazdora [*] Odpowiedz Link Zgłoś
olusia133 Re: Zmarli . 10.04.10, 10:53 Moją Babcie i Dziadka.. Ponieważ nawet ich nie poznałam.. Ponieważ Dziadek zmarł gdy mój tata miał 10 lat, a Bacia gdy miał 13 lat [*] Odpowiedz Link Zgłoś
aguu93 Re: Zmarli . 07.04.10, 19:45 Tatę. zmarł gdy miałam 5 lat najgorsze jest to , że już prawie go nie pamiętam, : ( bardzo bym chciała , żeby tu był . Odpowiedz Link Zgłoś
martunia1 aguu93 - współczuje Ci 07.04.10, 19:51 Czytałam wszytkich i wszyscy piszą ''babcię i dziadka" a ty napisałaś zupełnie coś innego. Współczuję Ci Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa Re: Zmarli . 07.04.10, 19:50 dziadka i ojca . dziadka - gdy się urodziłam to on właśnie zmrł . chciałam go poznać . moja siostra mówiła , że był wspaniałym mężczyzną , miłym . kochał mnie jak byłam jeszcze w brzuszku . ojca - zmarł gdy miałam 14 lat . kocham go bardzo , bardzo . i tęsknie za nim bardzo . Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: Zmarli . 07.04.10, 19:55 prababcię zmarła jak miałam ok 3 lata badzo mnie kochała pamiętam ją ponieważ mam parę fotografii ale jak bym ich nie miała to pewnie bym niepamiętała ; / Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjamusic Re: Zmarli . 07.04.10, 19:51 hmmmm 2 dziadkow bo ich nieznalam ani oni mnie Odpowiedz Link Zgłoś
kradzieejka_ Re: Zmarli . 07.04.10, 19:55 Dwóch dziadków . Nie mam żadnego, a bardzo chciałabym mieć. :c Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Nikogo. 07.04.10, 19:54 Skoro umarli, to znaczy, że tak miało być. Może tam, cokolwiek jest po śmierci, żyją sobie o wiele lepiej? Nie przywracałabym ich do życia z moich egoistycznych pobudek. Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: Zmarli . 07.04.10, 19:57 chociaż jednego dziadka. nie znam ani od strony mamy, ani od strony tata. zmarli, zanim jeszcze przyszłam na świat. :c Odpowiedz Link Zgłoś
avrilka_lavigne Re: Zmarli . 07.04.10, 19:57 Chyba mojego dziadka lub moją prababcie Odpowiedz Link Zgłoś
kusy505 Re: Zmarli . 07.04.10, 19:58 Chciałabym poznać moją prababcię (umarła kiedy moja babcia chodziła do 5 klasy, druga prababcia ze strony dziadzia zyje i ma się świetnie). Drugą osobą jaką bym chciała przywrócić do życia byłaby moja ciocia Marzenka. Umarła od razu kiedy się urodziła dzisiaj miałaby już 34 lata... Odpowiedz Link Zgłoś
dacey Re: Zmarli . 07.04.10, 19:59 Nie no . Ja bym wybrała 3 ! : ) 1 : mojego dziadka , który zmarł jak moja mama miała 6 lat : ( . 2 : moją prababcię . chociaż teraz to miałaby już ponad 100 lat 3 : brata mojego kolegi . bo wiem , że był dla niego ważny : c Odpowiedz Link Zgłoś
lolisia_xdd Re: Zmarli . 07.04.10, 20:00 moich dwóch dziadków, jeden zmarł gdy mój tata miał 11 lat a drugi gdy ja miałam 5 Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Zmarli . 07.04.10, 20:01 Nie przywróciłabym nikogo, umarli powinni pozostać umarłymi. Odpowiedz Link Zgłoś
nicola1313 Re: Zmarli . 07.04.10, 20:02 Dziadka ponieważ bardzo go kochałam i chciałabym mu powiedzieć coś bardzo ważnego Odpowiedz Link Zgłoś
music11 Lepiej nie przywoływac,wejdź a dowiesz sie czemu! 07.04.10, 20:03 Od strony mamy.Umarl jak miałam 5 lat.Nawet nie pamiętam jego głosu.Pamiętam niektóre chwile z dziadkiem. Ale wole NIE PRZYWOŁYWAC DUCHÓW! Bo słyszałam wiele strasznych opowieści na ten temat! A jak mój wujek przywoływał to prawie się posrał w gacie bo jego kolega(kompletny kretyn) zaczoł gadać po jakimś innym języku(niewiadomo czy ten język w ogole przezył) I miał gałki całe białe.A jak przestali wywoływac ducha to ten chłopak nic nie pamietał.Więc wole nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Re: Zmarli . 07.04.10, 20:07 Dziadka, którego nigdy nie poznałam, a wszyscy mówią mi, że gdyby on żył, nasza rodzina by się posklejała. I ciocię, mój wzór do naśladowania. Chciałabym też kiedyś poznać prababcię od strony mamy i pradziadka od strony taty. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em obydwu dziadków. 07.04.10, 20:11 ponieważ byli cholernie dobrymi ludźmi. jednego nie znałam, bo umarł młodo, a drugiego ledwo pamiętam. dziadek kojarzy mi się z dobrocią, mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
boxxy_xd ... :(( 07.04.10, 20:47 tate - gdyż zginął niecały rok temu, nie żegnając się z nami, kochałam go <3 ;c Odpowiedz Link Zgłoś
animowana Re: Zmarli . 08.04.10, 22:04 mojego dziadka. został postrzelony i bardzo mi go brakuje. czasami nawet ryczę w nocy bo tak bardzo za nim tęsknię. to trochę chore, ale odczuwam jakąś taką innego rodzaju nostalgię ;x Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Zmarli . 09.04.10, 15:52 Babcię i dziadka. Dlaczego? Proste pytanie- bo ich kochałam. Odpowiedz Link Zgłoś
natasha2222 Re: Zmarli . 09.04.10, 21:31 Ja wybralabym moje dwie prababcie bo sa dla mnie jednymi z najwazniejszych osob. Odpowiedz Link Zgłoś
majka1204 Re: Zmarli . 10.04.10, 13:23 Ja nikogo . Bo wiem , że dziadek mnie kochał i zawsze będzie .. Jest w moim sercu , chociaż ja go nie widze . kocham go z całego serca i on to wie . Odpowiedz Link Zgłoś