kill_me 23.01.10, 15:46 Co sądzicie o tym filmie? Moim zdaniem jest to bardzo poruszający film, który pokazuje jakie są konsekwencje uzależnień od leków i narkotyków. Jest to dosyć stary film, ale mi się osobiście podoba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meerc Re: Requiem for a dream 23.01.10, 15:51 zgadzaam się że jest bardzo stary . ale jakoś mega mocno mnie nie poruszył. najlepszy był wątek z tą matką , wiadomo . ;3 ogólnie sumując bardziej poruszyła mnie ` Trzynastka . meerc. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenia166 Re: Requiem for a dream 23.01.10, 15:51 mi też się podobał świetny film opowiada o narkotykach i jakie są skutki uzależnienia od nich a pozatym grał w nim Jared którego kocham Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Requiem for a dream 23.01.10, 15:59 Em, przejmujący to jest na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
kill_me Re: Requiem for a dream 23.01.10, 16:05 Tak i do tego muzyka, która pasuje w 100 % Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: Requiem for a dream 23.01.10, 16:06 Szczerze mówiąc nie rozumiem porównania Trzynastki i Requiem for a dream, ale dobra... Może jestem za mało yntelygentna. Uwielbiam ten film. Narkotyki niestety towarzyszą mi przez całe życie, więc gdy go oglądam to jedyne chwile, kiedy można zobaczyć moje łzy. Wszystko wtedy przeżywam dwa razy mocniej, a wszystkie obawy powiększają się. Film nieźle działa na psychikę, a muzyka jest świetna. : > Odpowiedz Link Zgłoś
chemik Re: Requiem for a dream 24.01.10, 12:48 czy ja wiem czy to taki stary film. Z pewnością jest dobry, najbardziej mimo wszystko poruszyła mnie historia matki. Bo syn świadomie pchał się w to wszystko. Bardzo dużo daje mu ten motyw muzyczny, bodajże lux aeterna? czy coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Requiem for a dream 24.01.10, 14:02 taaak. historia matki była masakryczna. nieświadomie stała się tym, kim się stała. ee taam. film ma tylko 10 lat ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina <3 24.01.10, 12:39 jeden z moich ulubionych filmów xd boski! i taki rzeczywisty! ta tematyka... kocham tego rodzaje filmy. a ja i tak nie mogłam się przyzwyczaic do widoku Jareda płaczącego xD btw. świeczki mi stanęły w oczach, kiedy na końcu on mówił i tej pielęgniarki `nie, nie przyjedzie` i płakał. i bez tej ręki...:< Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_xd Re: Requiem for a dream 24.01.10, 12:57 Requiem for a dream? To mój ulubiony film. Tak mocno mi walnął w psychikę, że pół godziny po filmie nadal siedziałam w fotelu, ruszyć się nie mogłam, jedynie łzy mi spływały... Zgadzam się także z poprzednimi osobami: najlepsza w tym filmie była ta matka. Mistrzowsko zagrane. Osobiście gorąco polecam, niesamowicie jedzie po psychice. Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 Re: Requiem for a dream 24.01.10, 14:29 To jest jesden z moich ulubionych fillmów. Zgadzam sie z wami że działa na psychike. a jak zobaczyłam tą ręke Jareda myślałam że zwymiotuję Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: Requiem for a dream 24.01.10, 14:30 film oglądałam raz w zyciu i więcej nie zamierzam. totalnie uszkodził mi psychike. ALE ŚWIETNY ! Odpowiedz Link Zgłoś